Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Liseden 90 çektim. EKPSS sonrası hangi kurumları yazayım?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Merhabalar lise düzeyinden 90 civarı çektim nereyi tercih etmeliyim ve hangi kurumları tercih edebilirim. Şuan ünv. 3 e geçtim sınava liseden girmiştim hem lisede hem ünv. bilgisayar dersi gördüm bu bilgisayar belgesi yerine geçer mi. Memurluk yazacam sadece hangi kurumları yazabilirim yardım eder misiniz.

nerde çalışacağını kendin bilmelisin ama örgün okuyorsan işe yerleşince okulu bırakman lazım bunu unutma aöf ise sorun olmaz

örgün okuyorum yalnızca okuduğum ili tercih edeceğim. Benim sorum hangi kurumları yazarım ve ünv.de gördüğüm bigisayar dersi belge yerine geçer mi?

Kendi ilinde klavuzda mevcut olan kurumların hepsini yazarsın işte hepsinde hmen hemen aynı maaşlar.

karargahx;

peki üniversitesi de gördüğüm bilgisayar dersini transkript ile belgelersem bu bilgisayar sertifikası yerine geçer mi

Hocam o konuda net bilgi yok bazı kurumlar kabul ediyor bazıları etmiyor sen başvuracagın kurumları arayıp sorarsın böle böle durum var kabul edermisiniz dersin ona göre tercihini yaparsın .

[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial]2.3 Başvuru Özel Şartları
[/FONT]
5) Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar, sekreterlik, sıhhi tesisatçılık veya aşçılık dersinialan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni SertifikasınaSahip Olmak”, “M.E.B.’dan Onaylı Sekreterlik Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı SıhhiTesisatçılık Sertifikası Sahibi Olmak” veya “M.E.B.’dan Onaylı Aşçılık Sertifikası Sahibi Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.

Örgün öğretimde gördüğün dersler sertifika yerine geçer.
[/SIZE]
[/FONT]
[/SIZE]
[/FONT]

Eshat;

bu cevap süper oldu benim ve benim gibi merak edenler için kesin bir cevap oldu teşekkürler.

adamdaki rahatlıga bak 92 aldım bu derece hangisini tercih etsem diyemiyorum hani umutlarını kırmayımda yarın klavuz acıklanırsa 90 puana memurluk zor gibi duruyor

amonsa;

Bu sorudan rahatlık duygusunu nasıl çıkardınız çok merak ediyorum açıkçası. Hangi kurumları yazabilirim diye sorduğum soruda ben bir rahatlık değil aksine kafa karışıklığı ve tedirginlik görüyorum. Rahat olsam hangisi daha iyi zaten atanacam hangisi iyiyse söyleyin yazıp ona atanayım derdim.

lise mezunu olarak giriyorsun ve lise diplomasına sahipsin ama sunduğun belge üniversiteden aldığın bilgisayar dersinin belgesi. sence kabul ederlermi biraz düşün bence.

ayrıca 90 ile memur falan olamazsın belirtmek isterim. birde üslubün bozuk sanırım üniversitede ve lisede dilbilgisi dersi almadın. he aldırsayn bence bunu belgelendirmene gerek yok sadece yazışmalarına yansıt yeterli. iyi günler.

Ben olsam ROMA,MADRİD,PARİS,VE KIPRIS RUM KESİMİNİ YAZARDIM AMA KARAR SENİN

Boş konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya insanca bir soru sordum ne hale çevirdiniz. 90 ile normal kpss atıyor ki ekpss atamayacak siz 99 falan aldınız yada çok düşük puanınız çekemediğinizden böyle cevaplar veriyorsunuz. Yazdığın yoruma bir bak ve benim yazdığım yoruma bak bana ondan sonra dil bilgisinden bahset. Buradan editör arkadaşlara rica ediyorum ya böyle milleti kışkırtan kişileri engelleyin yada bu konu silinsin lütfen saygı sınırını aşıyor bazı arkadaşlar!

Ya katdeş 90 almışsın büyük bi itimalle atanırsın bu kadar

Tercih kılavuzu yayımlandığında o zaman belli olur atanıp atanamayacağın. Burada şu var seçici olursan atanamayabilirsin. Memurluk olsunda nere olursa olsun dersende bunun formülü çok basit Kılavuzdaki Memur kadrosunun sayısı = senin sınavdaki sıralaman buna göre kafanda yüzdelik olarak girme şansını tasarlayabilirsin.

Üst Alt