Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lösemi engellilik rapor oranı nedir?

evet %40 a sabitlemişler galiba artık süresiz olcakmış

mrx

Kardeş senin rapor süreklimi verildi yokda surelimi. %40 verildi bana yanlız rapor bir yıl süreli.daha önce oran %30 du tedavim biteli üç yıl oldu benim remisyonda heyete son girdiğimde oran yükselmiş ana rapor yine bur yıl süreli verildi. Vergi indirimi inşallah sürekli gelir bekliyorum raporu gönderdim Ankaraya

imtaraba
Merhabalar sorunuza cevap bulabildiniz mi acaba? Ben de lösemi Aml teşhisiyle tedavi gördüm allojonik ilik nakli oldum nakil sonrası hastalığım nüks etti ben de ne kadar oran çıkar bana merak ediyorum? Hem lösemiden hem nakilden mi puan gelir

Merhabalar sorunuza cevap bulabildiniz mi acaba? Ben de lösemi Aml teşhisiyle tedavi gördüm allojonik ilik nakli oldum nakil sonrası hastalığım nüks etti ben de ne kadar oran çıkar bana merak ediyorum? Hem lösemiden hem nakilden mi puan gelir?

Merhabalar, Nimet meran öncelikle çok geçmiş olsun. engellilik oranı hem lösemi hem de ilik nakli için ayrı ayrı puanlar verilerek ortaya çıkıyor. güncel oranları bilmiyorum ama balthazard formülü ile kolayca hesaplatabilirsiniz internetteki sayfalara. benim lösemi için %30, ilik nakli için %40 oran verildi ve balthazard formülüne göre %60 olarak süresiz olarak verildi.

Merhaba
2013 yılından lösemi aml M1 tanısından süresiz%51 raporum var vergi indirimi için Ankara'ya gönderirsem oranı düşürülermi daha önce gönderen oldumu lösemide tanısından

Selamün aleyküm, ben de 22 yaşımdayım 2015 te ALL teşhisi konuldu İstanbul çapa da 3 sene tedavi gördüm. 2018 de raporum iptal edilmişti iyilestiğim için fakat iyileşip raporu hala devam eden arkadaşlarım var. Bunun sebebi ne? Şuan rapor için heyete basşvursam rapor çıkar mı ? Çıkıyosa çıkması için hangi evraklar lazım nereye başvurulur? Değerli cevaplarınızı dört gözle bekliyorum🙏🙏🙏🤗

Merhaba 2011 'de osteosarkom atlattım %40 onkoloji %5 ortopedik verdi ortopedik olan rahatsızlıgım sol ayagımda sadece hareket ettırıcı unsurda koduyla otv ındırımı ıcın rapora basvurabılır mıyım ?

Üst Alt