Abi doktorların kapısında firma görevlileri, satış temsilcileri pervane geziyorlar. Düşünün aylarca içilmiş ilacı birden kesip başka ilaca geçebiliyorlar. Azaltalım, eksiltelim demeden. Bunlar hep istismardır.
Önüne ne koyarlarsa onu yazıyorlar demek asla onları temize çıkarmaz. Sonuçta karşınızdaki size umudunu bağlamış elinize düşmüş insan evladıdır.
O ilaçları kendi üzerlerinde denemek lazım. Geçen gün siz kendiniz yazmışsınız anafranilin başka amaçlarlada kullanıldığını misal soruyorum size ; erken boşalma gibi bir problemi olmayan bi insana anafranil vermek o insana zulümmüdür?
Yada önüne gelen herkese ilaç yazmak ?
1000 tane hastalık uydurmuşlar hemen hemen hepsine aynı ilacı yazıyorlar. Maddelere bakıyorsun 5 10 çeşit çoğu aynı etken madde.
Bi iğne fiyatı olmuş 10 bin TL ula bunun Ülke ekonomisine zararı düşünen yok. Daya gitsin. Babasının oğlu mu ? Adam anksiyete başlıyor bipolardan çıkıyor
Form da madur insan çook görüyoruz.
Adam bir kaç kez psikiyatri ye uğraşmış diye bu ülkede çoğu mesleğe alınmıyor. Hadi onu da geçtim özel şirketler bile iç vermiyor hadi verdiler diyelim o ilaçların (cici etkileri) yüzünden çalışamıyor. Yoksunluk, yorgunluk, kilo aldırması , isteksiksizlik , cinsel problemler, vsvs
Yav bunlar insan başka birşey değil ki? Sen bir tarafı yapayım derken bir tarafk bozamassınn. insanları cinsiyetsizleştiremezsin. Şizofreni gibi rahatsızlıklar bile çok kolay remisyona gidiyor ( Allah hepsine acil şifalar versin) lakin önemsenmeyen anksiyete gibi çerez görünen anksiyete rahatsızlığı olan kaygısı olan , yada okb dir vs .. rahatsızlığı olan ( forum bunlarla dolu uzağa gitmeyelim) remisyon yok.
hepsi müzdarip. Ama sorsan bunlar tedavi ediliyor. Hele içme bakım bir kaç gün ilaç . İlaçlar benim gözümde yasal uyuşturucudur. Norodol iğneyi önüne gelene para için insanların sağlığıyla oynayan doktorlara yapmak lazım. Etrafta zombi gibi gezsinler.
Sağlık olmdan bişey olmuyor azizim.
Yinede hamd olsun her halimize. Bizler hastalıklardan şikayetçi değiliz. Bi çete var bu sistemde perde arkasında onlardan şikayetçiyiz. Yoksa işini hakkıyla yapan, insanlara faydamız olsun diye gecesini gündüzüne katan insan evlatlarına sözümüz yok. selam olsun onlara.
Selametle.