Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lütfen avatarlarınızda kendi isim ve resimleriniz olsun.

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Yüzünüz ruhunuzun aynasıdır. Çok güzel, çok yakışıklı ya da sizin aynalarınızın gösterdiği, ama daha farklı olmasını istediğiniz bir görüntünüz olabilir. İnanın bunların hiç önemi yok. Hepimiz bir aileyiz. Yüzümüzü neden , çiçek, artist, vs resimler arkasına gizleyelim. Allahın verdiği görüntümüz ne ise o. Kimse fotomodel ya da manken değil, Kendimizle, yüzümüzle , engelimizle barışık olalım. Mümkün olsa bir bir başka bölümde de kullandığımız, hayatımızı kolaylaştıran ürün resimlerini de sergileyebilsek.
Ben yüz ifadesini , yüzünde gülen ya da, o an ki ruh hali içinde çektirdiği resimdeki duygularını hissedebildiğim insanlarla iletişimin daha insancıl olacağını düşünüyorum. Tek profil resmini koymakta sakınca gören varsa gurup resimlerinde kendini işaretlerse o da kabul. Çıkarın şu maskeleri artık. Biz çok büyük bir aileyiz. Hepimiz kardeşiz. Şimdiden teşekkürler. Gerçek isimlerini ve resimlerini kullananlara da ayrıca teşekkürler. Dostlukla, sevgi ile kalın.

güzel konu :) kendi isim ve resimlerini kullananlara teşekkür etmişsin ya abla :) rica ederim ablacım herzaman :) insan herzaman kendiyle barışık olmalı,çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır. hiç gizlemeyin kendinizi.koyduğunuz ünlülerin önceki ve sonra ki hallerine bi bakın emin olun ki sizler onlardan çok daha güzel ve yakışıklısınızdır. sadece size sihirli bir değnek henüz dokunmamıştır :)

Değişik bir bakış açısı saygı duymak gerenk..:)) ama bana göre herks istedği resmi avatarı çiçeği böceği takımı kendi resmini annesnin resmini ninesini dedesini...Angelina joli yi:D(güzel de olurr yavv:D) Kızlar açısından da Beni görceklerine Brad amcayı görmeyi tercih ederler:D koyyum mu avatrıma brat dostumu amaann bee o beni koysun avatarınaa:D:D böle de bi yaklaşımım olabilirr relax yanii herkes herşeyi koyabilir bana göre sizin düşüncenize de saygı duyuyorum saygılar efendimm:):)

Bende avatarımında kendi resmimi kullanırım. Profilime de ismimi mutlaka yazarım. Böylelikle birbirimizi daha kolay tanıyabileceğimizi düşünüyorum.

herkes oturanboganın bülent abinin resmini koysun :)

emrah nerden içap etti bülent abinin fotarafını koymak anlayamadım

Ben de bugün avatarıma bir çiçek resmi koymayı planlıyordum bilemedim şimdi ne yapsam :) :rolleyes:

Konu yanlış anlaşılmasın, sayfanızı ziyaret ederken, sizleri görüp tanımak adına , karşılaşmalarımızda da yabancılık çekmemek için açtım bu konuyu. Nasıl isterseniz öyle olsun . Sayfalar ve özeliniz sizin.

Bence güzel bir düşünce. Ve hemen uygulayacam. Isim var ama resim yok?

Aslında güzel bir noktaya vurgu yapmışsın Selma ablacığım ben internetteki yüzümüzün nick-avatar ikilisi ile olduğuna katılıyorum o yüzden ikisinide değiştirmem ama avatardaki ben değilim evet bir aktrist ama duruşunu sevdiğim için onu kullanmayı istedim bu kendimi sevmediğim anlamına gelmez tabiki ama nedense profilimde resmimi kullanmadım ama belki bir gün kullanırım asla da demiyorum ama şimdilik böyle ve profil bilgilerinde ismim mutlaka var site albümümde de resmim var diyerekten profilimde şimdilik kullanmak istemiyorum,sevgi ve saygılarımla...

Fotocuya gittim 2 poz çektirdim şöyle maceralı filan çıkarsa ekleyecegi foruma :))

6 adet çektrseydn vesikalık:D:D nüfus cüzdanın fotkbisini de getirmeyi unutma malum prosödür:D:D:D pasport menn:D:D

AsTeRuNyA;
en azından sen resmini koymusun oturuş sekline göre anlıyoruzki kabadayısın :??:rolleyes:

güzel bir konu olmuş,bencede bir insan yüzünü gizliyorsa güvenilir değildir,zaten ben sanal alemde yüzünü gizleyen kimseleri asla ciddiye almıyorum

ben gizlemiyorum sayın bayan büyücü,eğer profilime bakarsanız resmimi görürsünüz

avatar konusunda bende muzdaribim koyduğum avatarlar genelde gothic oluyor o nedenle kızlar korkuyor ve forumda uyarı ihtar alıyorum ama gothic resimleri seviyorum hoşuma gidiyo..

fırat bey yaranızmı var niçin gocunuyorsunuz

matay kaç defadır dikkatimi çekti.buradada öyle karışıklık çıkartmak zorundamısınız her yerde pardon ama ya.ne kadar negatif birisiniz öyle..

kendi resmini kullanmayan kişilerin güvenilmez olduğunu söylemem suç mu şimdi,burcu hanım karışıklık çıkarmadığımı ben biliyorum ama sizin bana saldırarak elde etmeye çalıştığınız şey nedir kimseler bilmiyor,evet ben yine söylüyorum sanal alemde yüzünü saklayan,profilinde onun bunun resimlerini kullanan kişilere ben güvenmiyorum,güvenmek zorunda da değilim,güvenmiyorum diye bana saldıran kişilerinde akıllarından zoru olduğunu düşünüyorum

ben sadece bu konuyu baz alarak yazmadım dikkatimi çekti.bir kaç başlıkda tartışmalarınız oldu.ondan dolayı şimdide görünce düşüncemi söyledim.yoksa kimseye sataşacak bir durumda degilim.hem neden böyle bişey yapayımki.güzel şeyler paylaşmak varken.negatif olmaya ne gerek var.

sayın dark angel,farklı bir bakış açısına sahipsiniz fakat söylediklerinizde de son derece haklısınız,bence en güzel en mantıklı açıklamayı siz yaptınız,izninizle sizi tebrik etmek istiyorum

hey alahım isteye koyar ismeyen koymazz kimene bunlardan hayret bi olay yaa

Valla kimse alınmasın değişik yerden girçem (erman toroğlu kulakları çınlasın)

BU konu açılmışken aklıma eski irc serverlerde chatler aklıma geldi..
orada yüz vs resim eklemede yoktu..Reşatları tesbit etmek için arada ingilzice bayan nickleri kullanırdım.

nicke bakıp cinsiyet tahmin teorileri vardı :) teorisi çöpe gidenin aklına takıldıgı nicke tıklayıp az konuşturup yine emin olmadığında ASL PLS ow derdi :)
bende cevap ne edeçen nen asl yi derdim merakdan çatlıycam hadi be bir asl versene peki olm madem merkatan açtliyçan cevabım "HAVUÇ"

o'ne ya asl dedik olm bizde havuç dedik işde.. alla alla

aklıma geldide cinsiyet teorileri üretenlere gün doğar ozaman bakarısınız sicak sohbete davet de edile bilir.. :)) ben en iyisi bir ladiy kılıgına girem birde güzel fotoşopda resim ayarlayam teorilerini giderem nasıl olur sizce :)

Epeydir kendi resmimi kullanmıyordum profilim dışında :) biraz da böyle olsun hadi:)

Hey allahım ya tartışmadığımız bi bu kalmıştı yani :D

Selma hanım görüşlerine katılıyorum en kısa zamanda ekliyecegim inşallah resmimi..

Fotom bugün çıktı nasıl olmuş resmim avantarda? az karanlıkmı ne ow?

komik, ciddi, yada, duygusal Drama fark etmez :D ama duruşuma baksana sen?? karimzya bak bıyıgıma bak off ülen muzo asalete bakın ow

muzo sıkışmışsın gibi bir halin var. wc ye gittikten sonra çekilseydin keşke :) ya da ellerini çıkarsaydın rahat olurdu :) ama orijinal fotoğraf olmuş. helalll

Üst Alt