Yüzünüz ruhunuzun aynasıdır. Çok güzel, çok yakışıklı ya da sizin aynalarınızın gösterdiği, ama daha farklı olmasını istediğiniz bir görüntünüz olabilir. İnanın bunların hiç önemi yok. Hepimiz bir aileyiz. Yüzümüzü neden , çiçek, artist, vs resimler arkasına gizleyelim. Allahın verdiği görüntümüz ne ise o. Kimse fotomodel ya da manken değil, Kendimizle, yüzümüzle , engelimizle barışık olalım. Mümkün olsa bir bir başka bölümde de kullandığımız, hayatımızı kolaylaştıran ürün resimlerini de sergileyebilsek.
Ben yüz ifadesini , yüzünde gülen ya da, o an ki ruh hali içinde çektirdiği resimdeki duygularını hissedebildiğim insanlarla iletişimin daha insancıl olacağını düşünüyorum. Tek profil resmini koymakta sakınca gören varsa gurup resimlerinde kendini işaretlerse o da kabul. Çıkarın şu maskeleri artık. Biz çok büyük bir aileyiz. Hepimiz kardeşiz. Şimdiden teşekkürler. Gerçek isimlerini ve resimlerini kullananlara da ayrıca teşekkürler. Dostlukla, sevgi ile kalın.
Ben yüz ifadesini , yüzünde gülen ya da, o an ki ruh hali içinde çektirdiği resimdeki duygularını hissedebildiğim insanlarla iletişimin daha insancıl olacağını düşünüyorum. Tek profil resmini koymakta sakınca gören varsa gurup resimlerinde kendini işaretlerse o da kabul. Çıkarın şu maskeleri artık. Biz çok büyük bir aileyiz. Hepimiz kardeşiz. Şimdiden teşekkürler. Gerçek isimlerini ve resimlerini kullananlara da ayrıca teşekkürler. Dostlukla, sevgi ile kalın.