Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lütfen avatarlarınızda kendi isim ve resimleriniz olsun.

Arkadaşlar ben avatar kullanıyorum, avatarım kendime göre yanlızlığı anlatıyor,ayrıca bu avatar cok sevdiğim uzak filminin kapak resmidir, nikimde ki isimde kendi ismim değil, şu anda hayatta olmayan cok sevdiğim bir arkadaşımın ismi, haberiniz ola, forumdaki yazılarım genelde hastalık özerinedir, kimseyle şahsi özel konuşmam olmamıştır, beni kabul eden böyle kabullensin..

Resimli kişileri görmüş oluruz koymayanları görmemiş oluruz bende isterim herkez koysun ama kimseyi zorlayamayız.

İsyen istediği resmi kullansın hiç de umrumda değil kimsede benim ismimi resmimi sormasın kimene benden ne kimseyi beğenmek nede kendimi beğendirmek gibi bir derdim var.Kim güvenilir yok kim güvenilmez güvenilir olsa nolur olmasa nolur burası bir paylaşım sitesi sağlık proplemlerinin paylaşıldığı bazan güncel olayların konuşulduğu bir yer.Belki insan kendince ortak noktalarının bulunduğunu düşündüğü kafasının uyduğu bir kaç arkadaşına hal hatır sorar selam verir bundan da kimseye zaten bir zarar gelmez diye düşünüyorum.

arakdaslar avatarimdaki resmi degistirmek istiyorum buu yenii calismaniizdan bize yoll gosterrimisniz nasill avatr resmmi degistirecemmmmm

emre bey kontrol paneline gidiniz,oradan avatarı tıklayınız

profilinizi tıklarsanız o sayfada görebilirsiniz

Bu gibi yerlerde sadece yazılanların önemi olduğundan fotoğrafımı göstermeye gerek duymuyorum. Tercih meselesi birazda bu sitenin bilmem kaç kayıtlı kullanıcısı var hepsiyle arkadaşlık yapmadığımdan yada yapmayacağımadan neden o kişilere yüzümü göstereyim ki, bu platform üzerinden konuşarak arkadaşlık yapabildiğim insanları msn ime ekler oradan yüzümüzü bol bol görerek yazışabilriz..

okk saoulunnn halletimm sayenizdeee:) yenii sitemize bizde katkida bulunalimm dedikk bizde biseyler degisttitrelimm

eeeeeeee sizin adınız gizli.. Matay ne..?
başkalarıda sizi ciddiye almaz..ama ben herkesi ciddiye alıyorum...Çünki zevk meselesi..!Bülent beyin adı niye oturan boğa nıckli diyebilirmiyiz..? engelli sitesinde herkesi ciddiye almalısınız..

herkes kendine yakisanii yapiyorrr .................kim neder desinn bananeeeeeee

kaan bey benim ismim gizli değil,profilime bakarsanız orada ismimim murat yazdığını görürsünüz,saygılarımla....

Üst Alt