Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LYS açıklandı, engellilere ek puan yok!?

ÖzgürKız
Söylemlerinin bir kısmında haklısın. Yalnız bazı noktalarda bizlere yapılan pozitif ayrımcılığı farklı yorumluyorsun.elbette o senin düşüncen.Fakat insanların gidişatına bakarsak o ayrımcılıklar olmasa sağlıklı bir çok insan ne haklarımıza riayet eder,nede bize destek çıkar.Bak şuan engelli sınavı yapılıyor. Daha önce sınav yokken kurumlar göstermelik kadrolar açar oralarada kendileri göstermelik sınav yapar istediğini alırdı.O sınav pozitif ayrımcılık olarak yapılmasa ölede giderdi.en güzel yanıda göremeyen ayrı,ortopedik engelli ayrı klasmanda giriyor.bu sınav sadece bir örnek.Bir otoparkta bize ayrılan yeri görüyoz. Zaten kaçımız öle ibr yere engellinin park ettiğini gördüki :D Şahsen ben görmedim. Sağlıklı ruhu engelliler parkediyor genelde. ha bide askerlikte çürüğe ayrılma tabiri vardı. domatesmiyiz neyiz :D şükür oda kalktı.Şimdi bu bizi rencide etmemesi için yapıldı. Yukarda arkadaşın dediği gibi plakalardan engelli simgesinin kalkması bencede doğru olmadı.adamlar anlamıyoki engelli aracı olduğunu.sen camına yazsan,bu sefer iş senin dediğine gelir.Yani "millete engelimi duyuruyum kardeşim" durumu çıkar. Kısaca hayata ve insanlara karşı ezilmemek için bir duruş şeklin var belli.Ama bize yapılan ayrımcılıklarda boşa değil.Naçizane fikrimi sunuyum dedim. Sağlıcakla kalın.

Üst Alt