Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaşı ve sosyal hakları iyi olan kurumlar hangileridir?

bedirrr

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba maaşı ve sosyal hakları iyi olan kurumlar hangileridir ?ek ikramiye alan vb.

kurum ile maaşın alakası yok. maaşını belirleyen derecen ve kademen..

ankiloz maaşın alakası olmayabilir ama ek ödemeler fark ediyor ben tam olarak onu kastetmiştim örneğin belediyeler sosyal denge tazminatı alıyorlar bildiğim kadarıyla oda normal bir memurdan 400-500 lira fazla maaş anlamına geliyor ayrıca yemek parası veren kurumlarda varmış ben onların tamamını bilen varmıdır diye açtım konuyu...

bedirrr o her belediye için geçerli değil. Sosyal Denge Sözleşmesi Tazminatı anlaşmasını her belediye yapmıyor. Belediyeler ve İl Özel İdareleri arayarak, SDS verip vermediklerini ve ne kadar SDS tazminatı verdiklerini öğrenmeye çalışabilirsin. Bazı belediye personelleri bu konuda bilgi vermekten kaçınmaktadır. Bu sebeple farklı yollardan bir şekilde öğrenmeye çalışın. Farklı servisleri arayarak öğrenebilirsin.

DHMİ (Devlet Hava Meydanları İş.) yan geliri iyi olan bir kurum.

MSB ye bagli isci statusundayim yemek servis ek odemeler (ikramiye) imkanlari guzel.

güzel konu ilerde lazım olur.
En iyi maaşı veren kurum hangisi arkadaşlar?
maaş, yan haklar, sosyal haklar vs vs.

bedirrr

Muğla'da belediyede çalışan bir arkadaşım , senin yazdığın sosyal denge tazminatından alıyor.

Üst Alt