Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Majör depresyon, depersonalizasyon ve OKB ile yaşamak!?

rustam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Artık yaşamaya dayanamıyorum bilmem kaç tane ilaçla sakinleşiyorum kalp için ilaç kullanmasam kalp krizi geçireceğime adım gibi eminim. Sürekli hayatı sorguluyorum insanların bu kadar kötü ve kalpsiz olmasını kabullenemiyorum. Neden bu kadar hassas kalpli ve iyi birisiyim. Yaşadığım hergün bana zindan zihnim acı çekiyor kimsenin beni anlamaması ise adeta beni canlı canlı yakıyor. Algım tamamen bozuk ilaçlar intiharımı geciktiriyor, hayata bakış açım depresif ve umutsuz. Ben bu kadar derin düşünürken neden insanlar bukadar yüzeysel ve acımasız bunu kabul edemiyorum.

Doğru ilaçları kullandığından emin ol, psikiyatrik tedavide doğru ilaçları bulmak zor, ısrarla doktora git, maddi durumun varsa psikoterapiyi dene. İnsan ilişkilerine gelecek olursak, ailen ve sevdiklerin dahil insan ilişkilerinde pragmatik olmayı öğren, herkes bunu içgüdüsel olarak yapıyor fakat bazılarımız insan ilişkilerinde pragmatik olmak istememeyi öğreniyor ve belki problemlerin bundan kaynaklanıyor.

Bu hastalık genelde naif insanlarda karınca dahi incitse akşamına onu düşünen insanlarda oluyor sanırım. Ben de senin gibiyim.

@rustam, insanlar kötü ben iyi birisiyim diyorsun yani ! Böyle bakarsan hayata tabii ki mutsuz ve depresif olursun .

Üst Alt