Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Majör Depresyon nedeniyle işyerinden istirahat raporu alabilir miyim?

bitikmemur

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
6 aydır majör depresyondan müzdaribim. Efexor XR(150 mg) ve Redepbra kullanıyorum. İşte sorunlar yaşıyorum. Çalıştığım birim dikkat gereken bir yer, ben dikkatimi toplayamıyorum. Doktora gitsem istihrat raporu verir mi?

@bitikmemur,
Daha önce de sormuştun durumun ağırsa hastanede yatış verebilir belki de rapor vereceğini sanmam verse bile en fazla 10 gün verir .

Ben cerrahpaşada yattım 10 gün rapor zor verdiler. Doktorlar rapor yazmaya korkuyor. Doktorun bana söylediği şey çalışmanı istiyoruz sana iyi gelecek hastalara rapor yazmıyoruz genelde dedi.

Ben de çok istemiştim rapor yazılmasını hatta ısrarcı olmama rağmen yazmadılar.

@bitikmemur, Kamuda memurum Senelik 30 gün izin hakkım var. İstesem 4 senedir gittiğim özel psikiyatri doktorundan da 5 / 10 günlük istirahat raporu da alabilirim. Ama son 3 senedir 1 kere bile bunu yapmadım. Hatta tıp fakültesinden / psikiyatri heyete çıkıp 1 aylık istirahat raporu bile alabilirim. Ama neredeyse 10 senedir bunu da hiç yapmadım. Çünkü işim rahat Beni çalışırken zorlayacak mobbing vs durumlar yaşamıyorum. @bitikmemur, E-KPSS 'yi kazanırsan rahat edersin. Allah , herkese işlerinde kolaylık versin Stabil ve remisyonda günleri görmeyi nasip eylesin. Amin ; ecmain.

Son düzenleme:
@bitikmemur, bipolar depresyondan dolayı yattım

@Descartes, alamazsın o dediğin raporları vermiyorlar artık eskiden veriyolardı artık vermiyorlar

Üst Alt