Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mal Bildiriminde KYK borcunu yazmayı unutmam soruna yol açar mı?

2016 yılı vergi ve öğrenim kredisi faiz affı çerçevesinde;

https://intvrg.gib.gov.tr/index.jsp?gn=tc6736basvuru

adresinden KYK borçları tekrar yapılandırılabiliyor. Okuduğum kadarıyla şimdi yapılandırsak 2 ay sonra ödemeye başlayacakmışız. İnternetten başvurmak istemezseniz, 2 ay içinde KYK borcunun aktarıldığı vergi dairesine giderek de yapılandırma talep edebiliyorsunuz. Böylece maaşa haciz konmasının önüne geçmiş olursunuz. Ben az önce başvurdum. 9 taksit yaptım, meğer taksitler 2 ayda bir ödenecekmiş, 18 aya yaymış oldum. Baştan bilseydim 6 taksiti seçerdim.

Ne kadar anlamsız konuşuyorsunuz kyk borcuna bakmıyor ve unutmayın memurların yüzde Ellis i haciz borçlu hiç birşey olmuyor vede zaten kyk borcu otomatikman vergi daireden tahsil ediyor bol bol haciz yadiye uyarı gelir ama birşey olmaz sadece borç faizleri artar

Kardeşim sana tavsiyem şu ; e-devlet şifrenle girip kyk borcu için taksitlendirme talebinde bulun.eğer vergi dairesine düştüyse 31 ekime kadar herhangi bir vergi dairesine gidip dilekçe ver taksitlendirme iste.yeni kanun çıktı vergi borçları 36 aya kadar maksimum oluyor.ben atama yazısı gelir gelmez taksitlendirme yapcam.ödeme gücün nasıl oluyorsa hesapla et 12 ayı geçirme bence.maddi durumunda düzelirse erkenden kapatırsın hatta.

Üst Alt