Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mal varlığımı kızılaya bağışlamak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

tuba27

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Sanırım konuyu yanlış yere açmadım. Bizi çok rahatsız eden bir oğlum var. Bu yüzden malvarlığını kızılaya bağışlamak istiyorum. Nereye basvurmaliyim

Bırakın mal varlığını bagışlamayı artık kan bağışı bile yapmıyorum kızılaya, aile şirketine dönmüş, kan bağışını bile sattıklarına dair duyumlar var,eğitime bağışlarsanız bir çok çocuğa faydanız olur diye düşünüyorum, yinede karar sizin tabi

Bulunduğunuz ildeki kızıl ay şubesine giderek gerekli işlemleri başlatabilirsiniz...

tuba27

Dünyaya gelmesine vesile olduğunuz çocuğunuzun hakkını kızılaya bırakmanız bence hiç doğru değil .

Anne baba olmanın sorumlulukları vardır .

Çocuk rahatsız ediyor diye mirastan mahrum bırakmak kincilik yapmak iyi bir şey değil .

Sonra o çocuğun bedduasını alırsınız .Benden söylemesi .

Aynen tabi
Bak benim rahmetli babam neler bıraktı.
Yetim aylığı,
hayat sigortası aylık alıyom
1 daire,
Hisseli olarak müstakil 2 ev ve tarla.
Ama ben babâmı özlüyorum,nur içinde yat babam.

Mirasinizi herhangi kuruma bagislamazsiniz umarım... yapacaksanizda çocuk esirgeme kurumuna gidin beş 10 çocuk seçin hesabına yatırın kurumlar güvenilir değil benim düşüncem gerekli yerlere ulaştığını zerre kadar düşünmüyorum kendi gözlerinizle görün illaki bagislayacagim diyorsanız. ..hakkınızda hayırlısı olsun

Üst Alt