Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye araç alımında FTR'den alınan raporu Ortopedik olarak görmüyormuş!?

Konular
13
Reaksiyonlar
284
Son dönemlerde maliyeye başvurup ötv muafiyetli araç için red alanlar olduğunu sosyal medyadan görüyorum , ftr oran verip açıklama kısmında SADECE HARAKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULLANMASI GEREKİR ibaresi varsa ve kodlu uygun ehliyeti varsa sorun olur mu ?
mesela benim engelim nörolojik bana ftr oran verdi ortopedi işaretli ,ötv muafiyetli raporumda SADECE HARAKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULLANMASI GEREKİR ibaresi mevcut ve kodlu ehliyetim de var acaba sorun yaşarmıyım ?

sürücü olamaz raporu olup, ortopedik engellinden dolayı araç almak için başvuranlarda örnek nörolojik rahatsızlığından dolayı ortopedik engel işaretliyse red cevabı veriyor çok duydum takip ettiğim sayfada , sizinki farklı siz alırsınız sorun olmaz

Benim rahatsızlığım nörolojik kaynaklı ortopedik bozukluk, sağlık kurulu raporum ortopedik işaretli ama sürücü raporunda 9/2a maddesine göre sürücü olamaz diye yazıldı. Buna göre acentadaki arkadaş ÖTV siz araç alamayacağım bilgisini verdi.
Başımız yine eğildi, bu hususta yapabileceğimiz hiç birşey yok mu.

maliyekii iş bilmez memurlar kraldan çok kralcı oldukları için kafalarına göre yorum yapıyorlar mağduriyetler doğuyor çözüleceğini düşünüyorum

İlgi hususta Cimere başvursam net yanıt alabilir miyim, ne dersiniz.

Üst Alt