Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye Bakanı Faruk Çelik'in ekpss açıklaması

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
244
Reaksiyonlar
202
[FONT=Helvetica]Çalışma Bakanı Faruk Çelik ve Maliye Bakanı Şimşek bu alımlardan sonra tekrar memur alınamayacağını aksi takdirde memur maaşlarının ödenemeyeceğini dile getirdi,bu atamalar bizim için çok önemli kritik bir zaman dilimindeyiz yapacağımız her hamle bize olumlu yansıyacaktır[/FONT]

adam fazladan memur alımı yok dedi ekpss icin demedi ama nedense herkes ekpss olarak beyan ediyor adam fazla mumur alıpta maaşını odeymedikten sonra ne işe yarar dedi

ozaman primi dolmuş ve halen emekliliği bile bile istemeyen memurlarını emekli etsin bunları görmüyormu bilg. kullanmayan öküzler vr onları emekli etsinler dışarda ne gibi bilgili insanlar boş geziyor çalıp çıkmaktan ödeyemezler hertarafa kendi adamlarını koydular

mutluyummm söylediklerine aynen katılıyorum bir sürü kişi var emeklisi gelipde emekli olmayan kişiler yazıklar olsun

eyvahhh desenıze bu alımlarda yerlesemessek memurluk artık hayal gıbı hakkaten emeklılıgı gelmıs kısılerı emeklı etsınler ya bunca ınsan ıssızlıkten artık bunalıma gırdı basta ben her gun atanmasam ne yapcam dıye sabahtan aksama kadar dusunuyom artık psıkolojım alt ust oldu ya ıssızım allah yardımcımız olsun ınsallah herkes atanır

tabi almazlar memur seçimler oldu ve son kez alırlar işleri görülsün diye insanları pofpofladılar sonrada derlerki kardeşim oyunuzu vermeseydınız
bu engelli yada normak farketmez
2018 sine kadar kapılarında pas pas olarak kalırız işleri düşünce sınav açarlar tercih kılavuzunu yayınlarlar
işlerine geldiğinde içindeki çalışanları memur yaparlar
ya bi gidin devlet hastanelerine adam pcnin tek harfini tek tuşunu bulmak için dakikalarca bekliyor benim söyleyecek sözüm yok hepimiz görüyoruz gititğimiz kamu kurumlarında gerek hastane gerek belediye gerek tapu gerek iski hepsinde

alt tarafı tercih kılavuzunu yayınlayacaklar şurda sınava kaç kişi girdik sayısı belli daha ne bekliyorlar eylül ekime kadar diğerlerini yerleştirdiler bir bizmi batıyoruz bunlara anlamıyorum ki sizlerdende özür diliyorum argo kelime kullandım için

böyle zihniyete yazıklar olsun sıkıntı çekenler gene biz engelli kişiler oluyor özel söktere gidiyorsun almıyor devlet desen tamiyle ayrı bir konu

son savaşçı özel alıyor ama seni ama normal personel statüsünde alıyor fazla çalıştırıyor sırf vergileri az ödemek adına
yoksa adamlar neden alsınlar devamlı hasta olurlar rapor alırlar diye vergi için ve ceza almamak adına bunada şükür en azından özelde bir işimiz var ekonomi özgürlüğümüz vr

gerçekten sunu anlamış değilim işkur diyiyoruz kendi engelli çalışdırmıyor neden bu engelli çalışdırmayan özel sirketler veya devlet olsun cezalar yeteri kadar değil su anda engelli çalışdırmayan bir sirketin ödedi ceza ne kadar bilgisi olan varmı

maliye bakını mehmet şimsek çalışma bakanı faruk celik arkadşlar rahat olun ordaki okonusmada ekpss gecmedi bizle alkası yok:D

amonsa bizle alakası olmayabilir dediğin gibi ama sonuçta diğerlerinde emekleri yılları gidiyor bu senin abin yakınında olabilir kpssyi kazanıp gusel bir nt alıpta atamayı bekleyen geniş
çaplı bakmanı rica ediyorum

Nerde o 51 bin engellinin ocak 2015 e kadar yerleşeceğinin resmi gazete yayınlandığını ve buna inanan masal sever çocuklar.Duydunuz bakanın sesini...

özel şirketlerin ödemekte olduğu ceza 1900 lira

Ozel sektör 50 kişiden fazla işçi calistiriyorsa %3 engelli alması gerekiyor. Almadigi engelli işçi sayisi ile orantili ceza öder.

ne olcak sımdı ya atanamassak ne yPCAZ :(((8

amonsa bizle alakası olmayabilir dediğin gibi ama sonuçta diğerlerinde emekleri yılları gidiyor bu senin abin yakınında olabilir kpssyi kazanıp gusel bir nt alıpta atamayı bekleyen geniş
çaplı bakmanı rica ediyorum

ben herkesin atanması taraftarıyımm yargıtayın memurlugunu 0,3 puanla kacırmıs biriyim bi kişi daha alınmıl olsa o kişi ben olacaktım 88 normal lise kpsss de atanamamıs biriyim saglık sorunlarından dolayı 2 univeriste yarıda bırakmış biriyim biri makina muh digeri ögretmenlik bu alımlardan yada engelliye sahip cıkılmamasından canı benden fazla yoktur ( herkesin acısı kendine buyuktur hani daha cok cekmiş olan vardır dye bunu dedim 31 yasadım hala işssizim hala bekarım ekpss ye gelince ilk 500ün icindeyim allahtan bi mani cıkmazsa buyuk ihtimal memur olarak atanırım ve 7 24 bu forumda olsun memurlar net te olsun engeliler sitesi olsun face de kac tane engelli adına grup varsa hepsinde varım tek amac ne biliyor musun ben sadece kendimi degil benden sonra gelecekleride dusundugum icinboyle didiniyorum bakıyorum formun birinde biri ortalıgı karıstırmak icin bisey yazıyor aradan bi saat gecmeden aynısını burda da goruyorum elimizin altında internet var madem oyle bişey mi demiş acıp dinleyin videosu yoksa yazılanlarını birinci agzıdan okuyun benim istediğim resmi olayan resmi kaynak gösterilmeyen seylere itiba etmeyin en basiti bende paylaştım buna benzer biseyi ekim ayı muahbbeti arıstırmadan yazılanı paylastım sonradan ögrendim ki alım icin bir önceki senenin ekim aynıa kadar kadrolar verilirmiş ama bakarsan kaynakların hepsine tek başlık ekpss alımları ekim ayında mı yani insan yanılıyor itibar ediyor yazılanlara bugun butun forumlarda alımlar 1 2 hasfta icinde olacak dpb den haber aldım diye bi laf dolasıyor zaten belli bir iki hafta icinde olacagı demi temmuz diye bize tarih verilmiş temmuzun biri de olabilir 31 de ama temmuz kesin degil mi egerki sözlerinin eri ise benim heryerde soyledigim laf su benim icin temmuzun agustosun bir onemi yok o klavuz cıktıgında birincisi kac kişi alınacak 2.si hizmetli mi memur mu olacak düşün yani bir tane memur alımı olsa 4000 tane hizmetli mi alımı olsa daha ii yoksa yarı yarıya yada daha fazla memur yada hepsi memur olsa mı daha ii biz agır işler yapamayız degil mi gelelim mehmet şimsekin yaptıgı acıklamaya adam diyor ki yuzbin kişi alıp maaş veremezsek ii mi olur bunu her dönem soyluyolar ki her sınavdan sonra sabit acıklamaları bunların bunu ekpss de bundan sonra alım yok son şansımız bu tercihler seklinde yorumlayanlara gdin işkurdan iş bakın kariyet netten iş bakın işkur destek veriyor onu degerlendirin gibi acıklamlar yapanlara itibar etmeyin sunu idda ederim ki bu tur acıklamaları yapanların puanları tam sınırdadır ve acaba bir iki kişiyi caydırıp onumden adam eksiltebilirmiiyim derdinde olan kişilerdir ben cok guvenlilir bir forum sitesinde benim puanım 95 orayı ben yazıyorum kimse yazmasın pişman olursunuz acıkta kalırsınız diyipte gunlerce yaygara koparan insanın 75 puanla oraya yerlestigini biliyorum onun icin resmi kaynak olmayan hiç bisey itibar etmeyin tabi bu benim fikrim gerisi size kalmış

Ben sonradan özürlü olan memur bir kardeşinizim.İşsizliğin insanların belini nasıl büktüğünü hepimiz yakinen biliyor ve seyrediyoruz.Bunun üstüne bir de özürlü kardeşlerimizin bu memur olma konusunda sıkıntı çekmeleri kendi zaviyemden baktığımda çok üzücü görünüyor.Umarım en kısa zaman içinde memuriyet atamalarınız gerçekleşir.

devran atanamazsak 2 tercihi bekliyecez o da olmazsa 2016 hakkımızda hayırlı olsun
amosan katılıyorum sana kimseye güvenmemek lazım ama işte gel gelelim güvenmek istiyoruz belli zamanlarda dönemlerde

mutluyummm;

insanlara guvendigim icin ruhsal sorunluyum benden demesi :D

demesi kolay ama insan yine de acaba gercek mi diye guvenmiyor degil :D

cocukta değilsin ya :) her denene hemen inanacak azcık araştırma yaparsın artık kendine zahmet olmazsa diimiiii ama
şimdiden araştıracağın konular hk kolay gelsin:)

valla kardesım benımkı kura kurada da 2 tercıh oluyormu

Üst Alt