Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye vergi indirim raporunuzu düşürürse itiraz edin

salih kardeş öncelikle hayırlı olsun ama kurum seni vergi indirimi almaya zorlayamaz ki bu nasıl oluyor öyle bi hakları varmı ki? Şimdi %42 raporum var bende memur olunca kurum beni vergi indirimi almaya zorlarmı? Şahsen ben vergi indirimi almak istemiyorum nasıl olacak?:confused:

Sağolun dilekce ornegini aldim da birsorun var .....olan yere defterdarlikmi vergidairesimi yazacaz mesela ben zonguldakyayim saygilar

Yaklaşık 1 ay önce vergi indirimi için başvuruma sonuç geldi. Ancak çocuklar için yeni uygulanan yönetmeliğe göre ÖKGV oranında olan raporumuz maliye tarafından yüzde kırk olarak sonuçlanarak geldi. Burada merak ettiğim itirazda nasıl bir dil kullanmalı. Şubat ayında ÇÖZGER çıktı ve raporumuz ÖKGV oranı yani 90-99 aralığında. Maliye kendi yönetmeliğine göre yüzde kırk vermiş.Bu konuda tecrübeli arkadaşlar nasıl yardımcı olabilirsiniz.

Üst Alt