Vergi indirim belgesi almak için Ankara ya gnderdiğimiz raporu Ankara merkez sağlık kurulu farklı bir tablo dan değerlendirme için geri göndermiş ,yalnız istediği tablodaki değerlendirme bana uymuyor şöyleki ;tablo 3.4 ün acıklamasında da belirttiği gibi bu tablo sadece yardımcı cihaz kullananlar için verilir ve başka tablolar la birleştiremez ,ben hiçbir şekilde yardımcı cihaz kullanmıyorum raporumdada böyle bir ifade yok zaten
Vergi indirim belgesi için
Hastaneden bana verilen raporda alt extremite de kombine edilebilir rahatsızlıklara göre tek tek toplanarak balthazar formulüyle hesaplandı
Rapor Ankaranın tablo 3.4 değerlendirmesi istemesiyle geri geldi , bu sefer ;
Yardımcı cihaz kullanmadığım için doktor tablo 3.4 ün en düşük değerini yazmak zorunda kaldı çünkü Ankara 3.4 e göre bir acıklama istedi raporum film ve tektiklerle Ankaraya geri yollandı
Şayet burdan bir hak kaybım olursa ne gibi bir yol izliyeceğim ,rapor aldığım hastane aynı zamanda bir hakem hastane
Vergi indirim belgesi için
Hastaneden bana verilen raporda alt extremite de kombine edilebilir rahatsızlıklara göre tek tek toplanarak balthazar formulüyle hesaplandı
Rapor Ankaranın tablo 3.4 değerlendirmesi istemesiyle geri geldi , bu sefer ;
Yardımcı cihaz kullanmadığım için doktor tablo 3.4 ün en düşük değerini yazmak zorunda kaldı çünkü Ankara 3.4 e göre bir acıklama istedi raporum film ve tektiklerle Ankaraya geri yollandı
Şayet burdan bir hak kaybım olursa ne gibi bir yol izliyeceğim ,rapor aldığım hastane aynı zamanda bir hakem hastane