Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye'ye atandım, hangi evraklarla ve hangi zamana kadar başvuru yapmalı? | 2017

Raporumda çalışamaz yazmiyor.ağır engelli %80 tedavi ile işlevselliği duzelmeyen yazıyor.ayrıca istihdam bölümü boş.ben yanlış anlamışım.

@Faruk56 o zaman ilk aşama sıkıntı yok diyebiliriz ama alo 184 ü aradığın zaman aynısını diyecekler istihdam işaretli olmalı onun anlamı çalışabilir demektir, eğer orası boş ise çalışamaz anlamına gelmektedir ve bunu düzeltmek size düşer

ama evraklarınızı kuruma götürün onlar gerekeni söylerler, umarım sorun çıkmadan atanırsınız ama dediğim gibi istihdamın muhakkak işaretli olması gerekiyor bilginize...

Bilginiz için teşekür ederim.haftaya salı günü hastaneden randevu aldım.gidip düzeltecem

Hastaneye gittim.başhekimle konuştum.yeniden rapor çıkartmamı söyledi.çünkü rapordaki eski doktorlar gitmiş.doktor doktor gezip muayene oldum. Beni Bu perşembe heyete alacaklar.raporuda cuma günü alacam.yalnız atandığım kurum daha hangi evrakları istediğini belirtmedi.bakalım ne olacak.hayırlısı olsun

Maliye Bakanlığı Önlisans Atananlar Baksın

Arkadaşlar Maliye Bakanlığı Şırnak Defterdarlığı'na atandım.Soruşturmam bitti.15 gün içerisinde başlamam gerektiği tarafıma bildirildi.Aramızda göreve başlayan veya başlayacak olan arkadaşlar var mı?

Üst Alt