Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malul emekliliğim reddedildi ve borçlandım! Ne yapabilirim?

onlwolf

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Ssk baslangic 01,01.1999
tolam 105 gun esnaf bagkur 2006-2008
toplam 2 yill 4 gun tarim bagkur
2008-2011 toplam 2 yil 8 ay 4 gun
askerlik 1999-2000 toplam 18ay (9 ayini malul emeklilikte odemistim)

Sonuc olarak malull emekliiligim 2011 ocakta badsladi 2014 aralik1de sonaerdi Kontrol muayene ssonucu

bugul postayla geldi. % 60in altinda imis 2010 yilindaki raporlarim % 80ve % 81 idi simdikini bilmiyorum
İTiraz hakkim var mi veya erken emeklilik sansim varm
iNazofarenkx ca yim kitle hala mevcut ama sitabil .kontrollere devamediyorumsosyal guvencemizde bitti .. onkoloji gecen hafta kkb ye prf sennarogluna demislerdi .

YARdimci olursaniz sevinirim

Nasil yani %60 altinda olunca kabul edilmiyor mu artik %40 olanlar emekli olamayacak mi?

Merhabalar arkadaşım

malulen emekliliğin sona erdirildiği için üzüldüm senin izlemen gereken 2 yol var bence öncelikle hastalığından dolayı % 60 ve üzeri rapor alabilir misin ilk olarak bunu bir araştır eğer % 60 ve üzeri rapor alabilecek sen en kısa sürede bir avukat aracılığı ile mahkemeye başvur eğer bu imkan yok ise çalışabilecek durumda isen işkura başvur ve raporunu ibraz ederek sağlık durumuna uygun bir iş bularak çalışmaya başla günün ve yılın dolunca emekli ol sana tavsiyem budur
sitede başka arkadaşlarında tecrübelerini al değerlendir bu olaylar benimde başımdan geçti 2004 yılında benimde emekliliğim iptal edildi ben yüksek sağlık kuruluna başvurdum zaman kaybından başka bir şey olmadı 2-3 yılım boşuna gitti emekliliğim olumsuz geldi sonrasında ise çalışabilir raporu alarak çalışmaya başladım ve nisan 2014 de emekli oldum seninle tecrübemi paylaşmak istedim çünki aynı zorlukları bende yaşadım allah yardımcın olsun en kısa sürede dediklerimi araştır kolay gelsin.

Malulen emekliliğinizin iptal edildiğine dair karara itiraz edin ve yüksek sağlık kurulu tarafından yeniden değerlendirilmesini isteyin.

Maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak durumda olup olmadığınızı tedavi gördüğünüz doktorunuza sordunuz mu?

yuksek salik kurulunda degerlendirilmesi icin İtiraz dilekcesini verdim . Simdi surec nasil isleyecek ,nekadar surer,kurula ankaraya benide carirlarmi ...gelen tebligde 01.12.2014tarinde kontrol diyordu,yenin karar 1 araliktami baslicak. Veya belli bir sure salik guvencesi devam edecekmi TAmBİR bosluktayim /gunlerdir uyku kalmadi ..demresyondamiyim neyim

Sağlık güvencen 3 ay daha devam edecek bildiğim kadarıyla ondan sonraki süreçte genel sağlık siğortasın dan yararlanırsın işlemler sonuçlanana kadar ben yüksek sağlığa müracaat ettim fakat olumlu olmadı böbrek nakilli olmama rağmen birde üstüne üstlük 2 yıl dan fazla zamanım boşuna geçti senin yaşadığın zorlukları bende yaşadım bence en doğru yol mahkeme yolu istersen bir avukata danış

2010daki raporlarim hacettepeninki %80 surekli agir ozurlu...A.K.U.nun raporu %81surekli agir ozurlu idi.... Simdiki kontrolu AKu den istediler oysaki buraya kackez gittimse , tedavi oldugun hastaneye gitdediler,dis dolgusuna bile hacettepeye gonderdiler. Kontrole kurula 10 tanebolume girdim ,hicbir bolum MR, ultrason,BT,film,idrar,kan talilibile yapmadilar.sadece kbb isitme testi yapti sol85 sag68 okadarcik Amarapor onlardan sgk ya geldi.kackez sordum gostermediler.orani kac dedim onuda demediler ,Kurula giren sahis hicbisiy bilmiyo, ALTAN kardeş yuksek salık kurulu sonucu 2yılmı sürdü. kurula senide carmıslarmıydı. benim enson son kontrol raporumu yuzde kac verdiklerini nerden ogrene bilirim ..veya mahkemeye vermek için önceki raporları kabul ederlermi .yada yeniden birey başvurusuyla rapor almammı gerekli .... OKAdar cok sordumki kurura bakmayın cehalet böyle bişiy

emekliliğinizi peşine koşun pes etme hakkını ara öyle doktorlarla görüştümki kimisi malül emekli olamazsın dedi kimisi olursun dedi ben çok uğraştım

malul emekliligin sonu

Meraba arkadaslar .

sgk ya yukksek salik kurulunda incelenmesi icin itiraz dilekcesi vermistim .bunu nerden takip edebilirim link varmi...
Calisabilecegimden umudum yok ama iskura basvursam .herhangi bir isyerinde calissam. sigorta gorundugu ve calisiyor gorundugu icin YUKsek salik kurulu cevabini etkilermi .
emeklilik onaylanir ama sen calisiyosun der tekrar durdurma yasanirmi ...
CALİSA BİLECEGİMDEN umudum yok ..sonuctaa ozel sektor. Tekderdim Sosyal guvence. Onuda kaybettimi

.Maddi sikintidayim ccalismamgerek ama yuksek salik kurulu itiraz dilekcem oldugu iicin ne yapmam gerekli

ablacım demişsin ki:

"2010daki raporlarim hacettepeninki %80 surekli agir ozurlu...A.K.U.nun raporu %81surekli agir ozurlu idi.... Simdiki kontrolu AKu den istediler oysaki buraya kackez gittimse , tedavi oldugun hastaneye gitdediler,dis dolgusuna bile hacettepeye gonderdiler."

Sen malulen emeklilik için başvurdugunda maluliyetinin tespiti için sgk tarafından hastaneye sevk yazısıyla gönderildin mi?
maluliyetin tespiti için düzenlenen raporda özür oranı yazmaz.

sen yukarıda bahsettiğin özürlü sağlık kurulu raporlarıyla mı başvurmuştun malulen emeklilik için?

Abla merhaba .. 01 aralikta kontrol olmam icin resmi yazim vardi..o yazi ile beraber sgk il mudurlugune vardim . Mudurluk resmi yazi sevk ile A.K.U. hastanesine gonderdiler . 10 tane plikilik dolastim .sonnrasini resmi yazi ile sgk ya gelmis sgk.ilmudurlugu Eskisehire gondermis eskisehirin karari %60 in altinda oldugu malul emekliligin durduruldugu. primlerin duzenli odenmesi....devam ediyor ... bana ulasan yazi ile Sgk ya tekrar vardim Yuksek salik kuruluna itiraz dilekcesi verdim20/11 /2014tarihinde

merhaba ablacım:)

ablam o kısmı anladım. Kontrol muayenesi için çağrılmışsın ve o yazıyla prosedürler uygulanmış ve rapor düzenlenip SGK'ya gönderilmiş. bu kısma sonra döneceğim.

ben şunu öğrenmek istiyorum senden:
sen daha once maluliyet için başvurdun ya sgk'ya işte o zaman da sgk sevk yazısıyla hastaneye gittin mi? ve düzenlenen raporda oran yazıyor muydu? hangi raporla başvurdun?
maluliyet için başvurdugunda raporu nasıl aldın? kendin mi alıp sgk'ya verdindi? ve raporda oran yazıyor muydu? detaylarıyla anlatır mısın bana ablası?

2010 yilinda mallul emeklilige sgk sevki ile A.K.U ye go.derdiler Aku %81vermisti. Raporun1tanesini resmi yazi ile sgk ya .1 tanesini bana 1tannesini kendi arsivine almislardi .sonrasinda afyon sgk ilmudurlugu ankaraya gondermis ve ankara kurul evraklari yetersiz gormus sonrasinda resmi yazi ile benden1- tedavi oldugu hastane raporu2-ekipriz rapor 3--patoloji raporu istemislerdi .Bunlarin hepsini hacettepeden%80 aldim vede Afyon sgk ya verdim. Onlar ankaraya gonderdi .Sonrasinda emekllik onaylanmis vedde 01/12/2014 koturol demislerdi

Ayrica raporlarin 2sindede agir ozurlu .omurboyu yaziyordu

ablacım sgk uyanığı a.k.ü 'den aldığın % 81 oranlı raporu eksik bulmuş. çünkü o rapor maluliyetle ilgili mevzuata göre uygun düzenlenmemiş ve eksiklikleri gidermen için tekrar bazı evraklar istemiş tabi.
Çünkü o hastane raporunda eksiklikler tespit etmiş.
"resmi yazi ile benden1- tedavi oldugu hastane raporu2-ekipriz rapor 3--patoloji raporu istemislerdi "

senin de hacettepe'den bunda yukarıda siyahla belirginleştirdiğim evraklarla birlikte hazırlanan yeni % 80 oranlı raporun gönderildi.

ama son raporu da (kontrol muayenesi için istenen son rapor yani 2914'de aldığın rapor) hacettepe yine eksik göndermiş!
sgk uyanıgı o raporun da eksiklik içerdiğini görüp aynı prosedürü uygulamamış ki!
şimdi geç oldu senle daha yazışacagız ablası.
senden o % 80 ve % 81 agır özürlü şeklinde düzenlenen raporların resmini buraya kopyalamanı istiyorum.

Kontrol muayenesi için düzenlenen rapordan sana 1 nüsha vediler mi? onun da resmini istiyorum.
rahat ol bu bi iş var ve tahminin doğru. kontrol muayenesi için hazırlanan raporun da eksik düzenlenmiş senin.
acaba hangi mevzuata göre düzenlemiş o raporları hastaneler görmek isterim.
sen şu raporların resmini buraya aktar. bilemiyorsan birinden yardım al o aktarsın buraya raporların resmini.
yarın bu konuyla ilgileneceğim. rahat ol . önce şu raporları göreyim.

burara fotoğraflar yüklenmiyor sorun çıkıyor mail adresiniz varsa size mail olarak gönderebilirim

tamam ablacım şimdi dinlen yarın halledersin. ben yarın bakarım.

bir de başka yerde şöyle demişsin:

"Slm gecmis olsun arkadasim kader arkadasim Bende kanserimNazofarenx CA 12yildir savasiyorum Ben onu yenemedim oda beni gomemedi ama kalici hasarlar birakti.. hala savasimiz devam ediyor Gelelim2. Savasimiza bende2011 ocakta malulen emekli oldum,2014 aralikta bitiyor. Yeniden kontrol istediler Gecen hafta heyete girdim ama sonucunu bilmiyorum.. Bugun terarhastaneye gittim salik raporunun 1nushasini istedim vermediler.fotokopi dedim.vermediler .gorebilirmiyim dedim gostermediler ..Hasta Olan heyete girenben .raporu goremeyen ,yasakli olan yine ben ... Sizce neyapmaliyim"

kontrol muayenesi için düzenlenen bu bahsettiğin son raporun 1 nüshasını hastaneden iste. sana vermek zorundalar. aksi takdirde BİMER'e şikayet edeceğini söyle.

şu son kontrol muayenesi için düzenlenen raporun da bir nüshasını almalısın hastaneden fırsat bulunca. o raporun da resmini istiyorum senden. sana bir nüshasını vermek zorundalar gerekirse bimer'e şikayet edeceğini söyle.

Bu arada hastalıgında iyileşme oldu mu? ne durumdasın?

bugun vardım malül emeklilik kontrolune girdigim A.K.Ü hasteneye .salık kurul odasındaki sekreter bayanlara anlatmaya calıştım . İNANDIRICI gelmedi anlattıkları ama şöyle dediler 1.SGKnın sevki ile geldigin icin sana hicbir resmi belge veremeyiz. 2 sana duzenlenen rapora burada yüzde oran verilmedi .3- kontrol muayenesi oldugun poliklinıkler ,kendi alanlarına göre tanı teşhis tedavi+süreci degerlendirip bilgisayardan giriş yapmıslar .4-kurul toplantısında hocaları onaylamış RESMİ YAZILARDAN sgk ya gönderilmiş .. afyon sgk bu yazıyı baglı bulundugu eskişehir sgk kuruluna göndermiş ...kararı calışıp calışamıyacagı ,özür oranı vs . oranın cevabıymıs . YANİ HİC İNANDIRICI GELMEDİ BANA .. rapor almak istersem bireysel müracat etmem gerekliymiş ..

sırA geldi onkolojik tedavi
+son duruma 2002yılında burunda sıklıkla asırı kanama olmaya başlamıstı .. Afyon devlet hastnesinde görevli KBB. DR. ALİ HAYDAR ÖCAL ın özel muayene hanesine . kontol etti ve cevap /geniz etin var kucuk bir oparasyonla özel hastanede alalım / bizde verdik onayı FUAR HASTANESİNDE ameliyata aldı ..amalıyat sonrasında yatıs odama geldi .elinde tamponbez icersinde ise genizden aldıgı parcalar/kanserli parcalar/ bana verdi ... 1 gece hastanede kaldım ...1 hafta sonra devlt hastnsine kontrole vardım...muayene /cevap orta kulaga cokyakın bolgede kitlevar onu almamıstım onu alcam biraz canın yanabilir/.. uyşturmadan burundan girdi oradan parca aldı ama gözümden enen yaş .. sonrası 3 hafta sonra kontrol vardım . yıne aynı şeyden bahsetti. 3 hafta sonrası tekrar gelmemi istedi .. BEN DE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM .. onun harici 2.bir dk. bulmaya cıktım AMALIYAT OLDUGUM fuar hastanesi kbb dr.mahmut babek gorşi ona muayene oldum ... amaliyatı onun hastanesinde oldugum icin onunda dikkatini cekmişim .. enjektörle oradan bir parca aldı vede tahlile ,patalojiye gönderdi..2gün sonrası tlf.actı veyanında büyügünle gel dedi .BEN yine yalnız vardım .. ORADAKİ kitlenin kötü huylu oldugu hatta boynuma beyne yayılmış olabilecegi vs. ACİLEN SENİ hacettepeye hocama prf.dr.ŞEFİK hoşal a göndercem dedi ceptlf den hocasını aradı randevu aldı ..ertesi gün saat 10da ... şefik hocam kontrol etti ve RADYASYON ONKOLOJİ bölümünden prf. eniz özyar ı aradı ona gönderdi.. ENİS hocam tam 5ay beni tedavi etti /28 kür radyoterapi +3 kür kemoterapi,sisplatin+1kur bırakiterapi/... sonrasında aylık kontrol+3aylık kontrol+6aylık kontrol+kitle hala meycut amakontrole1yıl+devam ...enson 2005de demisti ...
sonrasında ihmal+ihmal +sigara+...YIL 2009 EYLUL yine bazlacı şikayetler kulakta iştme kaybı ,cınlama, boyunda hareketzorlugu sişkinlik ,asabiyet.,başdönmesi ,,burun kanama vs. ..2009 ekim geldim hacettepeyeye ENİS hocam yok ,nerde .. İSTBUL acıbadem, vardım yanına ..kitle tekrar uyanmış ,,büyümüste büyümüs.boyuna,,yüzüme,,geniz burun icersi,+kafatası icersinde beynebaskı yapan sıkıstıran 8*6*7cm. lik kitle mevdut ..... ne yapcaz .... ÖNCELİKLE amaliyat olca n sonra bana döncen..
ACIBADEMİ MADDİ OLARAK kaldıramadım ..enis hocam da beni ankara güven hastanesinebeyin cerrahiye gönderdi,,,, geldim güvene oradaki hocam buameliyatı tekbasına yapılamayacagını ..kbb.den hocakarın olmasını gerkdigini söyledi .KBB bölümü buriski alamayız dedi kabul etmediler ....
TEKRAR GELDİM hacettepeye KBB. prf.şefik hoşal hocama ,meslekdası kbb.prf.oguz ögretmenoglu vede beyin cerrahi doc.dr. emre aksu ,,3ü birlikte amaliyat dediler .ameliyat öndeside yazılı imzalı belge aldılar ..//yüzde 40 ölüm riski+yüzde60 basarı ,,,,basarıdanda ,felc, kısmi felc,,hafıza kaybi ++++ varda var.
GİRDİK AMALİYATA 26 saat süren bir amalıyat... 28 gün beyin cerrahide yattım . 3gün eve gelmeme izin verdiler.sonra 01/01/2010 da hacettepe onkoloji hastanesine kemoterapiye aldılar . 3 gün kemoterapi +21gün istirahat ,tam 6 kur kemoterapi/İMA/ verdiler işitme kabbı yükseldi ,, kemikyollu iştmecihazı verdiler ,,
medikal onkolojideki hocamda prf. İBRAHİM GÜLLÜ... kemoterapi sonrası 6ay ENDOKSAN+12ay endoksan ,lastet+6ay endoksan kullandım ...
2012EYLÜLDE oral kemoterapiyide bıraktık. ,,,kitle stabil ama kaybolma ,,büyüme yok . 2009ameliyat sonrasında yüzümde sol elmacık kemigi üzerini tamamen almışlardı kafatası görünüyordu
2012 kasım ayında plastik cerrahi DOÇ. emre aksu yüzüme ,sol baldırımdan canlı doku ve damar alarak yüzüme yerleştirdi damarınıda aort damarına bagladı.. şuan görüntü öncekine göre mükemmel ...İBRAHİM HOCAMA kontrollere devam ediyorum ,,, ihmal etmemem gerektigini tekrar yaylım olma olasılıgı cokfazla ,,kemik+kemikiligi+akciger yaylım olabilirmiş ...........

GELEYİM ŞUANKİ DURUMUMA
1- KULAK kemik yollu iştme cihazı kullanıyorum yetersiz kalıyo+aşırı derecede cınlama var bazen duydugum sesi dahi anlayamıyorum,
2-AGIZ BOGAZ, tükürük bezlezi calısmıyor sürekli agız kurulugu ,yutma yutkunma zorlugu ,her 5dk. da 1yudum su, katı yemek cokzor ,corbayıbile suyla geciriyorum,cene tam olarak acılmıyor başparmagım dişlerin arasından agza giremiyor, agıza aldıgım yicekler burandan aynı şekilde geri gelebiliyor.
3-konuşma problemli bazı harfleri,,heceleri tam telafuz cıkaramıyorum 1 cümle konussam agız tamamen kuruyor su icmeden devam edemiyorum.
4- kafa tası .ani hareketlerde sarsıntılı ortamlarda ,,beynemin kafatasi içersinde sallandıgını hissedebiliyorum +o anda başdönmesi ve şaşkınlık hayalelemine dalıyorum ,birande vucudumda terboşalıyor.
5-beden ,yürüyüş yapmak ,ufaktefek getir götür temizlik vs. benietkilemiyor ama agıresya ,hızlıhareket özellikle merdiven bana göre cok zor bir anda kalp atışlarım yükseliyor.bendimden atişlarını duyuyorum ,,,nefes alışım hızlancakken yavaşlıyo

++++++++++ İŞTE BU KADAR 12 YILLIK SİCİLİM +++++++++++

Ablacım yazdıklarını okudum şimdi. 12 yıllık bir kanser mücadelesi ve bu mücadelenin bıraktığı tahribatları hastanenin görmemesi ayıptır.
Geldiğin noktada moral de çok önemli senin için. Kanser yok olmamış kontrol altına alınmış ama risk de halen devam ediyor ki bu açıdan moral ve yaşam kaliten de önemli.

raporlarını inceledim.
Hacettepe Universitesi'nin verdiği rapor zaten özürlü sağlık kurulu raporu onu kabul etmemişler. AKÜ'den düzenlenen raporsa hakikaten komiğime gitti:) özürlü sağlık kurulu raporunu malulen emeklilik için düzenlemişler. Rapor isteme ndenine malulen emeklilik için demişler bir de kurum tarafından istendiği işaretlenmiş:)
Oysa profosyonel hastaneler bilir ki malulen emeklilik için düzenlenen rapor sağlık kurulu raporuna düzenlenir özürlü sağlık kurulu raporuna değil.
sağlık kurulu raporunda maluliyetin tespit edilmesi ile ilgili yönetmelik gereğince her bilgi doldurulur. Sigorta sicil numarasından tut tüm istenen bilgiler. ve oran yazmaz karar kısmında da oran yazmaz.
AKü tarafından düzenlenen raporda özür oranları da yazılmış karar kısmı vs Özürlü sağlık kurulu raporları ile ilgili Yönetmelik hükümlerine göre doldurulmuş. ama ilginç olan SGK bunu kabul etmiş işleme almış fakat eksiklik tespit ettiği evraklar konusunda istekte bulunmuş.
Kontrol muayenesi için de galiba yine aynı hastane yani AKÜ konusunda diretmiş. Doğru mu burası?
Bunda bu kontrol için düzenlenen raporun sana gösterilmeden direkt kuruma gönderilmiş. anlattıklarına göre gerekli tetkikler de yapılmamış.
Bu yüzden itiraz etmen yerinde. hele bir itiraz talebine gelen cevabı bekleyelim bi. ben de SGK'dan tanıdık var mı araştırmaya çalışıyorum aynı zamanda. Bilgi alma adına ehil birinin de fikrini almak isterim.

Bu arada bir sorun oldugunda tek bir çözüme odaklanmayı sevmem ablam. Şu an geçim sıkıntısı yaşadıgını yazmıştın bir yerde. Böyle bir sorun var gundemde bunu da irdeleyelim biraz bir taraftan da
hanede kaç kişi yaşıyorsunuz? Hanede yaşayanların tüm gelirleri ne kadar? sorularımı cevaplar mısın?

Afyon sgk ilmudurlugu baglibulundugu hastanesi A.K.U. Bütun resmi sevkler oradan isteniyor. Sonrasinda kurul yetersiz görürse tedavii gordugu hastenenin evraklarini istiyor
2010da öyle olmustu ...12yillik mazimde burasi bana hicbirtedavi yapmadi.. Onkolojik vaka hadisen tedavi oldugunyere hacettepeye dediler gonderdiler..
Maluliyet kontrolu icin SGK il mudurlugu buraya A.K.U. ye gonderdiler. 10tane bolum dolastim .hicbirbolum nekan .mrg.ultrason.bt .hicbirsey yapmadilar Sedece kbb. İsitme testi yapti.sol85-sag73cikti . Sadecebu baskasi yok .
gecenlerde kelebek hanim isitme testinin oranini % 40in uzerinde demisti . onkoloji haric......

GELELİM MADDİYATA .
12 yildir kanser. o kadar cok ankara gitgel.. hocalarim beni hayata donduren PRF.lar özel muayene 400 tl. Malul emekli idim 2011maasim 330tl idi..enson kasim maasim 470tl.
SİRADA AİLe.... yil 2006 severek evlendim. hatta istettim salik sicilinden vermediler. Bende kacirdim. Vs. Yil 2007 birtane kizimoldu. Suan esim 7aylik hamile 2. olucak ... ONUDA tamamen istemdisi oldu.. isteyerek bilincli digil. Cokta korkuyorum. o kadarcok tehlikeli ilacaldim ki benden gececek kromozomlar onda hasarbrakmz insallah ... bulundugumuz yer tamamen kirsal kesim sanayi istihdam malesef yok. Esim de calismiyor . yaz aylarinda bazen tarlaya isci yevmiyesi o kadar.. REsmi gelir emeklilik kapaninca 0000

ablacım önce şu gelir durumun acil oldugu için onu halledelim. senin % 80 özürlü sağlık kurulu raporun var. Hacettepe'den aldığın o özürlü sağlık kurulu raporuyla hemen vakfa git yarın ve 2022 aylığı için başvur. neredeyse malulen emeklilikte aldıgın parayla aynı alacaksın. tek fark 2022 aylığını 3 ayda bir alacaksın. 3 ayda toplam 1274,08 lira ediyor. 2014 yılı için geçerli bu rakam da. 1 Ocak 2014 itibariyle artış olacak ve bu miktar yeniden belirlenecek.
ayrıca 2022 aylığı alıyorken 60/c 3 kapsamında GSS'lı olacaksın. ama bu da eski yeşil kart gibidir primini devlet öder.
bu sağlık güvencenden bakmakla yükümlü yakınların olan eşin ve çocukların da yararlanırlar.
yarın ya da pazartesi raporunu alıp hemen kaymakamlıkta bulunan vakfa git başvurunu yap. dediğin gibi gelirin yoksa 2022 aylığı kesin baglanır sana.
bu arada aylık baglanıncaya kadar vakıftan nakdi yardım talep et ki 2022 aylıgı baglanıncaya kadar derdinizze biraz çözüm olsun. ayrıca kömür yardımına da başvur.
gelişmelerden muhakkak haberim olsun ablası.

ha bu arada eşin de hamileymiş. vakfa bunu soyle bundan dolayı da şartlı gebelik yardımı yardım talep edin.

Yazılanları okuyunca, ben olsam SGK yüksek sağlık kurulu ne zaman toğlanıyor diye öğrenir ve çat kapı kuruş toplantısına katılmaya çalışırdım. Oradaki doktorlara/memurlara durumu izah edip maluliyetin devamını talep ederdim.

Bu mümkün mü, bilmiyorum. Ama olabilirse başarı şansı yüksek gibime geliyor.

Aysun, kontrol muayenesi zamanı gelmeden 2 ay önce gidip sevk almalı ve hastanede durumunu gösterecek tüm tahlil/MR vb. şeyleri yaptırarak raporun destekli şekilde sgk'ya gönderilmesini sağlamalısın. Temel tanıyı destekleyecek tetkikler olmazsa rapor ekinde, sgk bahane sayıp hastane sürecini yineliyor...

a

EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO
:
18,807,538
VARİDE TARİHİ
:
18.12.2014
GELDİĞİ YER
ޞUHUT SGM
T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO
:
TAHSİS NO
:
ADI
:
MEHMET
SOYADI
:
EVRAK NO
:
EVRAK TARİHİ
:
17.12.2014
EK SAYISI
:
GİZLİ
:
Hayır
GELİŞ ŞEKLİ
:
TAAHHÜTSÜZ POSTA
GELİŞ NUMARASI
:
KONUSU
:
DİĞER

[SIZE=-1]
1
18.12.2014
AFYON SGİM ŞUHUT SGM DESTEK HİZMETLERİ(GENEL EVRAK)SERVİSİNE
ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2
19.12.2014
ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3
19.12.2014
AFYON SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE
TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4
19.12.2014
ZİMMETTEN ÇIKARILDI
5
22.12.2014
AFYON SGİM KOCATEPE SGM TAHSİS KARAR SERVİSİNE
6
22.12.2014
ZİMMETTEN ÇIKARILDI

malül emeklilik, durdurulmasına , yüksek salık kurulu itiraz dilekcesini 20/11/2014 tarihinde Afyon il müdürlügüne vermiştim evrak takipte bunlar görünüyor ...ne anlama geliyor , yardımcı olursanız sevinirim
[/SIZE]

Son düzenleme:
Bir şey ifade etmiyor maalesef. Evrak dolanıyor...

mrb yine ben... önceki gün malül emeklilik itiraz dilekcesini vermiş oldugum SGK il müd. emeklilik işlemlerine vardım ..oradaki memur EYÜP HASIRCIOGLU na.... itiraz dilekcesini vereli tam2ay oldugunu vede bana hiçbir teblig olmadıgını ,dosyanın ne aşamada oldugunu ,ekstra evrak vs. isenip istenmedigini sordum ....CEVAP dosyanın ankaraya yüksek salık kuruluna gönderildigini söyleddi .ve oranın cevabının beklendigini söyledi ..ama aynı zamanda bana orada dosyamı gösterdi .sadecedosyanın dışı isim yazan kısmını gördüm ..evrak takipten baktım hala aynı
EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO
:
18,807,538
VARİDE TARİHİ
:
18.12.2014
GELDİĞİ YER
ޞUHUT SGM
T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO
:
TAHSİS NO
:
ADI
:
MEHMET
SOYADI
:
EVRAK NO
:
EVRAK TARİHİ
:
17.12.2014
EK SAYISI
:
GİZLİ
:
Hayır
GELİŞ ŞEKLİ
:
TAAHHÜTSÜZ POSTA
GELİŞ NUMARASI
:
KONUSU
:
DİĞER

[SIZE=-1]
1
18.12.2014
2
19.12.2014
ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3
19.12.2014
TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4
19.12.2014
ZİMMETTEN ÇIKARILDI
5
22.12.2014
6
22.12.2014
ZİMMETTEN ÇIKARILDI

GELELİM 2, SORUNA dün eşimi hastaneye götürdüm muayenede hasta kabulde sıkıntı yasamadık DOKTORUN vermiş oldugu receteyi ilac almak icin tam3tane eczaneye götürdüm ,,3eczaneninde cevabı aynı cevap tatta bilgisayar cıktısınıda verdi eczacı ..-4BEMEKLİ MAAS SORGULAMA SERVİSİNDEN DÖNEN MESAJ.AYLIK BİLGİSİ BULUNAMADI .. yanı ilacları ssk karsılamıyorrr... 170 i aradım oparötörle görüştüm ,,,,müstehak oldugumu provizyon alabilecegimi söyledi,,,eczacı sistemlerinin farklı oldugunu söyledi.......YANİ MUAYENEDE SIKINTI YOK AMA İLACLARIN ÖDEME SİSTEMİNDE BENİM SOSYAL GÜVENCEM GÖRÜNMÜYOR.................GELELİM3- sosyal yardımlasma vakfına vardım 2022 maası vede yesilkart icin başvyrayım dedim . oradaki arkadaş SOSYAL GÜVENCEN gözüküyor ,onun için sana hiçbir başvuru alamayız dedi ..BENDE BÜTÜN OLAYLARI ANLATTIM, SGK YI ARADILAR ,,SGK,memurları hicbirisi acıklama yapmadan 5/6 farklı numaraya yönlendirdi .SONUC SOSYAL GÜVENCE VARMI YOKMU* DENEYİMLİ ARKADASLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM ......................yarın büyük gün////// önce tatlı dille anlatcam ,,,anlamazlarsa ANLADIKLARI DİLDE ...ANLATICAM sgk ilmüdürüne cıkıcam ister yanına alsın ister almasın ,, Öncelikle tatlı dille anlatcam ,,,,,,anlamaz basından savmak isterlerse 2.DİLİ ANLADIKLARI DİLİKULLANCAM ....... İNSANLARA ,ÖZELLİKLEDE ENGELLİLERE BUKADAR EZİYET EL İNSAF YAHU..[/SIZE]

Bu gecenin sabahi olmayacak ...bugece izdirab gecessi .esim acilde yatiirdim .gundogdumu aksam olmayacak .sabir.sabir. Tas olsak catlardik. Budunyada bukullarina bukadar acicektirenler oburdunyada bunlarin hesabini fazlasiyla verecekler

Mehmet, çok geçmiş olsun ablacım... eşin nasıl şu an?

ablam vaktin varsa sağlık güvencenin durumuna bir bakalım seninle. dediklerimi yap lütfen.

şuradan sağlık provizyon sorgulama menüsüne gir:https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/SpasSorgula

istenilen bilgileri girdikten sonra da açılan sağlık provizyon sorgulama ekranına bugünkü tarihi yaz.
sonra kimlik bilgilerini gizleyerek ekrandaki bilgilerde ne yazdığını buraya kopyala.
kendi kimlik bilgilerini gir lütfen.

Abla ancak donebildim siteye. Esim suan icin ii kas gerilmesi olmus serumlakontrollu kas gevsetici ari kesici verdiler. Suan evde .hareket etmekte zorluk var doguma4hafftasi var. verrdigin linke girdim mustehat provizvon alabilir .hala 60f malul emekli yaziyor . Cep tl den kopyalayamadim yarin int.cafeden gondrcem.Hastanede acilde problem yasamadik .beki acil, veya hamilelikten. cikistada problem olmadi..3gun onceki kont muayenesindede sorun yoktu.sorun recetenin eczaneden alinmasinda idi. eczanelerin bagandigi sgk odeme sisteeminde kabul etmiyor .. Pazaryesi sgk ya gidicem

Yeni Sorgulama
Kimlik No000000CinsiyetiErkekAdıMEHMETSoyadı
xxxx
Doğum Tarihi00,00.1979
Yakınlık TürüKendisiTescil Kapsamı4/b Malül Aylığı Alan EmeklilerYararlandığı Kimlik No000000000GSS Kapsamı60/f kapsamında sigortalı olanlarSicil No71700000Provizyon Tarihi25.01.2015Sigortalı TürüEmekliKatılım Payı MuafiyetHayırDurumMüstehaktır, provizyon alabilir.Geçmişe yönelik provizyon bilginizi sorgulayabilirsiniz. emekli aylık bilgisi
Sistemde sorgulanan TC kimlik numarasına ait aktif durumda bir aylık bulunamadı!.

ENSON MAAS
71700000Sicil No için 4B Emekli Aylık Bilgileriniz:

AdMEHMET Soyad
XXXXXXXXX
YakınlıkKendisiAylık TürüMaluliyet AylığıAylık Talep Tarihi26/12/2012Aylık Başlangıç Tarihi01/02/2011Son Ödeme Tarihi25/11/2014Brüt Aylık Tutarı553,46Sağlık Kesinti Tutarı55,35Ek Ödeme Tutarı27,67Kesinti Tutarı27,17Nakdi TazminantHAYIRNakdi Tazminant Ek Tutarı0.00Makam Tazminatı Tutarı0.00Toplam Tutar498,61
Kesinti Tipi
Tutar
Eczane İlaç Katılım Payı
1,61
Eczane İlaç Katılım Payı
0,90
Reçete Katılım Payı
3,00
Reçete Katılım Payı
3,00
Eczane İlaç Katılım Payı
0,66
Reçete Katılım Payı
3,00
Muayene Katılım Payı
15,00
Mevcut aya ait aylık tutarınız ve kesintileriniz takip eden aybaşı tarihi itibariyle görüntülenecektir.
Bu sayfada gösterilen bilgiler 25 Ocak 2015 20:19 itibarıyla üretilmiştir.
E-DEVLETTE GÖRÜNENLER

Son düzenleme:
Üst Alt