mrb bugüne kadar bu resmi kurumlarla birebir ugraşmakla hata yapmışım ,, 2gün öncesi BİMERe mail atmıştım.. işte sonrası , 170den aradılar 2tane düzenleme yapıp kayda aldılar ,bugün ise SGK il müdürlügünde calışan memur ,ceptelefonundan beni aradı ve olanları süreci ayrıntılı olarak anlattı, işte bana anlattıkları
...........baglı bulundukları eskişehir bölge salık kurulu kararı geregince malül emeklilik devamı onaylanmadıgı icin ,MALÜLEN EMEKLİLİK kontrol tarihi olan 01/12/2014 tarihinden itibaren benim sosyal güvencem kapanmış ,salık hizmetlerindende yararlanaMAMAM gerekiyomuş ,,,
oradaki görevli memur arkadası ,evrak girişinde ,maaşı durdurmuş ,AMA salık hizmetlerini durdurmamış,,, sgk sitelerinde görünen yazı MÜSTEHAKTIR provizyon alabilir yazısı onun için varmış ., asıl olarak salık hizmetlerinden ,muayeneden yararlanamazmışım..
YANİ 2AYDIR yapılan muayene kontroller bedavaya gelmişiz...- ŞUAN itibarıyla salık hizmetlerinide kapatıyorum , yarın sosyal hizmetlere başvurunu yapıp gelir tespitini yaptır,,,,- dedi
ben de daha öncesinde oraya gittigimi sistemlerinde sosyal güvence göründügünü söyledim,,,CEVAP -kapanışın yapıldı artık görünmeyecek -dedi. ,,,,,
İTİRAZ dilekcesini sordum ONUNLA ilgilenen bölüm emeklilik servisi bizdigiliz dedi. Y
ARIN SOSYAL YARDIMLAŞMAYA CIKICAM bakalım sonrasında neler yaşıcaz
SON OLARAK BÜTÜN ARKADAŞLARA ÖZELLİKLE MALÜL EMEKLİ KONTROLÜ OLAN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM KONTROL TARİHİNİ KESİNLİKLE BEKLEMEYİN .enaz 4ay öncesinden başvurunuz .heyet, kurul, karar, resmievrak servis, itiraz süreci ,, hepsinin sonucunu KONTROL TARİHİNDEN ÖNCE BİTİRİN ,yoksa ŞEkİL A karşınızda
KALEM ABLA sosyal yardımlaşmada neler yapmalıyım nelere başvurabilirim , yönlendirirsen slmlr. ŞİMDİ AKLIMA GELDİ emekliligi durdurulanlar kapatılanlar ,, emeklilik süresince salık primi ödemedigi icin ,yararlanamıyomuş ... ama calışanlar .işten cıkıştan sonra 3ay,10 yararlanıyomuş