Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bende başvuruda aslı gibidir olanı ama ıslak imza ve ıslak muhurlu olanı degılde normalı yollamsım sonradan farkettım 20 gün kadar bekledım haber çıkmayınca 177 aradım raporun aslının istendıgı söylendı o aramadan 1 hafta kadar sonrada ankaradan resmı yazı geldı raporun aslı gibidiri değil aslını istediler mecburen aslını yolladım sonucda işim oldu ama yakalsık 4 ayda baglandı maaşım baglanınca baglandıgı gun değil başvuru gununden olanları verdıler verırken dıger hak sahıplerınden kesılenlerıde benden aldılar 2200 cıvarı bırıkmıs alacakken 400 küsür aldım.siz arayın belgelerınızı takıp edın sızdnde büyük ihtimal aslını ısterler .siz arastırmazsanzı gecıkme olabılır arayın belgelrın durumunu sorun.biz raporun aslı gibidir olanı verdik inşallah sorun çıkmaz ankara
evet. zaten raporu yetim maaşı almak için çıkarttım başvurdum maaşım oldu aradan 1 yıl geçmeden aynı raporla ebmye başvurudm hem ebm hem yetım maaşı alıyom şartlarım tuttugu için.sizin şartlarda tutuyorsa sizde 2 maaşı alabilirsiniz.inşALLAH hayırlı haberi alırsınızPEKİ SİZİN RAPOR yenimiydi
ben yaklasık 2 yıl kadar önce almaya başladım ilk maaş 570 idi sanırım şuan 850 tl.mka ne kadar toplu para aldınız ve maşınız ne kadar