Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum, 370 TL maaş bağlandı!?

güngör karakuş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar yüzde 65raporla 2yıl kontrollü malül aylıgı baglandı benim 1050 gün bagkur 1828ssk pirim var maaş 370 tl nasıl oluyo anlamadım bilen varsa lütfen cevap versin kafayı yiyecem ssk yeni yasa çıktı diyo yasa çıkmasa 800 alırdın diyo

370 tl çok düşük. Bağkur statüsünde mi emekli oldunuz? Maaşın yeniden hesaplanması için başvuru yaptınız mı?

sgk müdürüyle görüştüm yeni yasaya göre hesaplamışlar yoksa750veya 800tl alırdın diyo ne yapabilrim işsizlik maaşı bile benimkinde daha fazla böyle maaşmı olur yol gösterin lütfen

Yeniden hesaplamaya gerek yok yanlışlıkda yok deyip geçiştiriyolr

Yeni yasa böyleymiş saçmalık işte 2000den önce sigorta başlangıcım olsa yasaya takılmıyacakmış benim 2003 başlangıç 2li emeklilikmş bu yasa maddesii (5510-26) öyle gösteriyo bana gelen bildi bu ne yapmalıyım 370 tl ne ye yeter?

güngör kardeş hakikaten çok düşük maaş bağlamışlar 1. işe başlayış tarihiniz nedir ? 2 . emekli olduğunuz anda ssk lımı bağkurlumuydynuz ? 3 evlimisiniz ? bakmakla yükümlü olduğuuz kimse varmı ? eş çocuk ana baba gibi ? 4. bakıma muhtaç ağır engellimisiniz ? bu maaş bağlamalar bizide ilgilendiriyor nasipse bizlerde emekli olacağız sorularımı tek tek cevaplayın lutfen teşeekür ederim ....

Güngör bey bence tekrar hesaplatınız. Ben 1999 girişliyim 2060 günle 2013 1.ayında emekli oldum 738.00 TL maaş alıyorum ve yatan primlerin çoğu asgari ücret.

hasan bey çoğunluk asgari ücretmiydi hep ssk mıydı ve özürlülük oranınız kaç idi ve ağır engelliliğiniz bakıma muhtaçlık varmıydı ? teşkkür ederim...:confused:

Mecburi (Tarım) Sigortalılık01.01.200304.11.20041 yıl 10 ay 3 gün
Yeniden Mecburi Sigortalılık01.01.200531.01.20061 yıl 1 ay 0 gün
SSK GİRİŞ 11.05.2004 TOPLAM SSK 1807 GÜN İKİSİNİN TOPLAMI (2860) GÜN EVLİYİM VE 2 ÇOCUK VAR

Yatan pirimlerde enson 1125 tlden yatmış en son

Tekrar hesaplatmak için ne yapmalıyım sgk gittim bizlik bi şey yok diyolar

tarım bağkurlumuydunuz ? kesin olmamakla birlikte en son ssk lılık var ise maaşınızda artış olabilir .. yazılı dilekçeyle başvuru yapın ve şansınızı deneyin çünkü bu maaş hakikaten çok düşük teşekkür ederim ..

BAGKUR SADECE 1.1 .2003 GİRİŞ
Mecburi (Tarım) Sigortalılık01.01.200304.11.20041 yıl 10 ay 3 gün
Yeniden Mecburi Sigortalılık01.01.200531.01.20061 yıl 1 ay 0 gün
ÇIKŞ 04.11.2004 SSK GİRİŞ 05.11.2004 YANİ BAGKUR SADECE SSK NIN ARA BOŞLUKLARINDA VAR

dediğim gibi en son ssklı iseniz malulen emeklilikte' de ssk dan emekli olusunuz ve maaşınız çok az görünüyor başvurunuzu yapın dilekçeyle şansınızı deneyin ...oturan boğa daha güzel bilgi verir teşekkür ederim ...

Mehmet bey evet hep ssk ve çoğunluğu asgari ücretdi. Diyaliz hastasılığı ve hiper tansiyon %91 ama sgk 70 e düşürmüş.

asıl olan sizin maaşınız gibi olamalıdır güngör beyin maaşı çok düşük yada bilmediğimiz bir hesaplamamı var acaba ? bizlerde emekli olacağız bizim de başımıza gelecek gibi görünüyor acaba özürlülük oranı ilemi alakalı bir hesaplama var ? oturan boğa daha güzel bilgi verir bizlere teşekkür ederim ...:confused:

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için tşkler belki içinizde bi karamsarlık oldu ama gerçek bu devletin yasası işte diyorlar moralini yüksek tut böylemi mi? Moralimizi yüksek tutacaz bi bakan bi millet vekili çocunun eline haşlık diye vermiyo bu parayı 370 tl ile geçinmek mümkün mü? Bu yasada 2000 den sonra sgk gişi olan herkesin aynı maaşı alacanı gösteriyo anladıgım kadarıyla

Bülent bey bu yasa nedir biliyosanız lütfen bilgilendirin bizi

kardeş sen çifçi bağkurumu yatırdın yani ziraat odasından belge alıp bağkura mı gittin

evet ziraatin kendi bagladıgı bağkur ama önemli degilki bagkur ödedim bağkuru sadece 2 sene 11 ay 3günü bağkur sonrası ssk

İşin içine bağkur giriyorsa akıl amaz düşük emekli maaşı bağlanıyor. İtiraz edin, ama maalesef durum budur

Bülent Bey Merhabalar

Ben de Aynı durumdan Muzdaribim.. 1995 den 2011 sonu na kadar Esnaf idim . 2012 emekli oldum bağ-kur dan maaşım 620 TL ile başladı Şu an 645 alıyorum. Dün sordum sgk ya istersen tekrar hesaplata bilirsin dediler ama sizden daha düşük alanlar var bir yanlışlık olma ihtimali çok düşük dediler.

Ve sağolsunlar Gayet nezaketli ilgili davrandılar . Bağkur maaşını hesaplaya bileceğim bir link varmı ? Yardımcı olursanız memnun olurum.

% 67 rapor erken yaşlanma ile emekli oldum.

Malesef linkin verildiği forumdaki arkadaşlarda bağ-kur maaşının hesaplanamadığını söylemişler . Sizin kanatiniz nedir bu maaş erken yaşlanma ile 12. basamakta normalmi ?

normal bağkur nekadar prim öderdi sen çifçi bağkuruyken nekadar aylık öderdin ? çifçi bağkurunn(ziraat odasının yaptığı bağkur) kaçıncı basamağına yükseldin?diğerbir değişle esnaf bağkuru priminin ortalama yüzde kaçını ödedin?bide son 3.5 yıl hangi kuruma prim ödedin?

slm arkadaşlar yeni torba yasaya göre benim 370 tl lik maaştada artış olurmu bilgisi olan cevap yazsın lütfen en az maaş oranı 971 tl olacagı söyleniyo

tarım bağkuru ise,maaşınız düşük olur.bir hata olacağını zannetmiyorum.

Arkadaşım ne olursa olsun onda bir hata vardır. Bu konuyu yetkili bir avukatla görüş.

emekli durumu ssk geçiyo

emekli durumu ssk geçiyo zaten %65 rapor ile ssk 1800 küsür gün var yeterli degil mi BAGKUR 1050 GÜN AYRI BUNDAN

Üst Alt