Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum, 370 TL maaş bağlandı!?

Cok yazık gercekten üzüldüm.. hani gazteler yazıyordu 971 lira alcaklar dı.. ben bir türlü bu işleri anlamadım..cok düşük cok

arkadaşlar bir sorum daha olacak ben kanser hastasıyım benim raporum %65 SÜRELİ 2YIL İDİ ŞİMDİ KANSER HASTALARI KOŞULSUZ madur sayılacak deniyo raporumu sürekliyemi çevirmem gerekiyo ne yapmalıyım tşk

ben 2 senedir malulen emekli olmak için ugraşırım eger 370 tl baglanacak sa boşa ugraşıyorum demektir çünkü 2022 den 400 egeliyor aylık zatende almaktayım sanırım bir saçmalık var

engellilerrin emeklilik lerinde 3600 gün 5400 günden hesaplanmalıdır.ama bunu uygulayan yok tek care dava acmak.

Sen gene 370 TL malulen emeklilik iyi almıssın, 2008 den sonra girip emekli olanlar, normal yaşlılık emekliliği olarak o kadar alacaklar.

Şu anormalliğe bakarmısınız şu anda aktif memur maaşlarının emekli maaşı olması gerekirken dahada yarıya gidiyor. Saçma sapan yaşanmaz bir ülke olduk çıktık!

Millet vekilleri ayda 24000 TL yi az bulsun millet 370 TL ye emekli olsun allah bu sistemi bu hale getirenlerin topunun hakkı neyse onu versin.

yeni yasada en az 971 tl maaş olacakmış inşallah bizimde yüzümüz güler 5 aydır 370tl bunalttı beni allah büyüktür arkadaşlar

Arkadaşlar bende vergi indirimi alarak emekli oldum aylık 702 tl bağlandı bu çok az değil mi bu maaşlamı hayat geçireceğiz primim de 5223 gün

çok az bir para bağlamışlar şimdi o paradan birde muayene + ilaç para keserler gerçekten çok zor allah yardımcımız olsun

güngör bey merhaba bende onkoloji hastasıyım yüzde81agır özürlü raporum var .malülen emekli oldum sizin yasadıklarınızı bende 3yıl önce yasadım nasıl derseniz 1999da 105gün ssk +2006dan2yıl esnaf bagkuru + sonrasında rahatsızlandım .tedaviden saglık güvencesi icin tarım bagkuruna girdim 2008de ,bagkur pirimide aylık 95 tl den başlamıştı 2011de enson aylık prim 145 tl idi + tarım bagkuruda 2yıl 9 ay devam etti 9ayda askerlik borçlanması 2100 tl ödedim 2010 mayıs ayında emeklilige müracat ettim tam 9AY emeklililige mücadele ettim .onlarca kez bagkura gittim en sonunda Ankara SGK'ya gittim halkla ilişkiler başkanı oradan bütün işlemleri tamamlattı vede emekli oldum 2011 şubat maaşım 344TL den başladı ... şuan derseniz enson 470tl -salık kesintileri 400tl elime gecen.....emekli olduktan sonra tekrar bagkura gittim sigorta pirim sürem 10yılı doldurana kadar saglık pirimi kesilecekmiş aylıgımdan oda şuan 52tl kesiliyor ..vede şuvar ,2014 haziran ayındada saglık raporum yenilenmesi gerekiyomuş onda neler yaşıcaz bilemiyorum en büyük hatam ise ne biliyomusunuz bunu bana söyleyen sgk memurlarından birisi bu 81 lik ağır özürlü raporunla anında yeşilkarta gece bilirdin saglık güvencen oldumu oldu... özürlü maaşına geçecektin .emekli maaşınla aynı bile maaş alsan sosyal yardımlaşmadan odün+kömür+gıda vs ler olacaktı diye söyledi gerçektende hayklıymış SGK primlerini ödemekle ben enayilik etmişim.........bunları fatma şahin hanımada mail attım ama hiç ses seda yok 2014ü bekliyorum bakalım sonumuz ne olacak

bakan makan hikaye gardaşım onlar işlerine gelmeyenleri görmezler zaten allah görsün onlarıda ben sigartalı boşa çalışmışım o zaman sigarta neye yarıyo sgkdan niye emekli oldum ki işsizlik maaşı bile bizimkinden daha fazla maaşmı bu :)))))))))))))))))))))))))))))))))370 tl

370 tl lik maaşı adalet partisi bagladı okadarda dedim fazla bagladınız diye :)

Akdaşlar maksadım sizlerinde içinizi karartmak degil ama yaşadıklarımı sizlerde bilin kendinizi mukayese edin YASA ÇIKTI diye ssk ya gittim maaşımın çok düşük oldunu söyledim ve yeni TORBA yasaylamaaşımın artıp artmayacanı sordumve onlarda yasa falan yok maaşında dogrudur nasıl dogrudur dedim ve şöyle söylediler SENE 2000den sonra ssk girişi olanlar 10 seneyi doldurmak şartıyla %60 ve üzeri raporu olan malül sayılır bu özellikte olanlar370 tl alıyor pirim ister 1800 olsun ister fazla giriş BAZ alınıyormuş SSK girişi 1999 yada önce olursa farklı maaş oluyo yani giriş önemli benim giriş 2003 oldugundan 370 tl balanmış BAGKUR yda SSK dan kaynaklanan düşüklük degil AKP (ADALET PARTİSİ) BEN BÖYLE ADALİTİN TAAAAAAAAA..... TORBA YASA falanda yok tamamen seçim yatırımı yapıyolar ben 6 aydır ne çekiyom biliyolarmıki 370 tl maaşmı olur adamın yaşı küçükse giriş geçse ne olacak bilen yok ki hiç mal bunlar hesabı bilmiyoa ARKADAŞLAR BEN saglık bakanlınada azıma geleni yazacam sizlerde yazın lütfen kafayı yedim bide kanser tedavisi görüyom moralimiz yüksek olacakya

Üst Alt