Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emeklilik hastaneye sevk evrağı eve posta yoluyla mı geliyor?

Malülen emeklilik için hastane sonucu sgk ya mı gönderiyor?

İyi günler. Malülen emeklilik için heyete çıktım bugün. Acaba sonucu ben alıp sgk ya mı götürücem yoksa hastane sonucu sgk ya mı gönderiyor Bilgisi olan var mı?

Size vermezler Sgk ya hastane gönderir 2 hafta sürebilir

Malülen emeklilik için heyete girdim. Sonucunu benim alıp sgk ya mı götürmem gerekiyo

Malülen emeklilik için bugün heyete girdim. Sonuç yarın çıkıcakmış. Sonucu ben alıp sgk ya mı götürücem yoksa hastane kendisimi sgk ya göndericek?

Arkadaşımız cevap vermiş.

O cevabı görmediniz mi???

SİZE VERMEZLER. SGK'ya YOLLAYACAK HASTAHANE.

Malülen emeklilik ve erken emekliliğe başvuru?

Malülen emekliliğe başvurdum muane oldum heyete çıktım. Sonuc henüz gelmedi ancak benim pek ümidim yok. Sormak istediğim ; malülen emekliliğe cevap geldikten sonra özürlü raporu için hastaneye başvuru yapabilirmiyim?

Enengin0658

Tabii ki. Malulen emeklilik reddedildi diye başka hakları kullanmanıza dair sorun yaşanmaz.

Enengin0658
Gönderdiğiniz özel mesajda sorunuz "maluliyete red geldikten sonra vergi indirimine başvurabilir miyim?" şeklinde.
Tabi ki istediğiniz zaman bireysel olarak rapor için başvurabilirsiniz. Ama malulen emekliliğe başvurabilmek için aktif sigortalılığınızı sonlandırdığınız için hemen vergi indirimi için başvuramazsınız.
Vergi indirimine başvurabilmek için aktif sigortalı olmanız gerekmektedir. Bunun için de yeniden sigortalı bir işe girmelisiniz.

Üst Alt