Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte kontrol muayenesi sebebiyle aylığımız durduruldu!?

@samedo99, umarım öyledir yanlış girilmiştir 10 aydır resmen 70 yaşındaki adama eziyet çektiriyorlar bi kere Ankara hastanesine gitti eksik görüp Ankara tıp a ara karar diyip gönderdiler oda aynı çıkmış tekrar gönderirlermi bilmiyorum

@Edaeymen göndermezler bende ara karar çıktı şuan merkez kurulda bu hafta gelir diye düşünüyorum. Yarın arayın sgk durumu öğrenin

Tekrardan ara karara aynı hastane aynı bölüme göndermiş anlayamıyorum ikinci kez neden ara karar a gönderilir aynı hastaneye ben anlam veremiyorum

@Edaeymen 2 ara karar arasında ne fark var peki neden sevk etmiş sevk evrağında yazar iletir misiniz?

Aşagıda adı soyadı tc kimlik no yazılı olan sigortalının …. Düzenlenecek raporun sağlık bakanlığının 11.12.2020 tarihli …..010.07.01 sayılı talimatı ile 23.05.2024 tarih ve 2245….sayılı yazısı gereği MEDULA üzerinde oluşturulan formata uygun düzenlenerek ( dayanağı tetkiklerle birlikte) Müdürlüğümüze gönderilmesini rica ederiz.

İstenilen husus: ……tarih sayılı kurul kararımız sonrası SKR de istenilen bilgiler tam olarak belirtilmeği için (MMRC evresi belirtilmemiştir) Ankara Ünv tıp fakültesi hastanesinde tekrar yeniden muayenesi yapılarak ayrıntılı anamnezini muayene bulgularını tanısını aktif enfeksiyon yokken pulmoner hipertansiyon korpulmonıle,egzersizle artan ağır hipoksi bulgularının Fev1 FVC vb…. Kısaltalark yazıyorum MMRC ( modi ed medikal resarch coincle) dispne skalasına Kpet vo2 max düzeyine usulüne uygun ve erapor şeklinde düzenlenmiş yeni bir raporunun dayanağının tetkiklerinin teminine

Bu ilk ara kararda MMRC dediği şeyler yoktu yanlız onu görüyorum hastahaneye gitmek sorun değil bu hastane evragı 5 ayda anca yolladı sgk ya doktora girmesi ayrı problem solunum testine sıra vermeleri ayrı problem herşeyi yaptık bitti geçen ara karar da doktor sadece evragı imzalayıp göndsrecek 3 ay sonra imzaladı bu arada zaten maaş 7 aydır durdurulmuş

Son kez dediklerini yapın yapılmayan ödemeler onaylanınca toplu yatacaktır.

İnsanlar neden bu kadar uğraştırılıyor anlamış değilim üniversitesi hastanesinden 3 ayda çıkılmıyor benimde başıma geldi 5 aydır uğraşıyorum3 ay önce başlamıştım maaş kesilmesin diye 2 aydır maaş yok raporlarım herşeyim çıktı 4b den iş gücü kaybından emekliydim evraklarım rüzgarlıya geldi saolsun gide gele hemen yaparız dediler aynı gün emekliliğimi açtılar derken saçma sapan bişey oldu neymiş son sigorta pirim 13 gün sgk4a olduğu için 4A dan emekli olacakmışım sıhıyeye giden evrak 10 gündür bekliyor gittik sorduk bize ek1 gelmemiş diyorlar şaştık kaldık böyle mantıksız bir iş olabilirmi zaten en başta olurken en çok bağkur olduğu için bağkur olacak diye bizi iş gücü kaybından yaşlılığa bağladılar malum 4a şartları daha kolayken ve bu raporumda ağır çalışma kaybı almışım Allah sonumuzu hayr etsin bunuda gördük bakalım nezman bağlayacaklar 2027 tekrar kontrol var şimdiden başlamalımki maaş kesilmesin bir iş bu kadar uzun süremez sevk hastalarına öncelik tanınmalı randevu almak bi dert aylarca raporun gönderilmemesi ayrı dert

@emre809 Şevki aldım ertesi gün üniversite yani fakülteye gittim randevusuz sizin orda nasıl işliyor bilmiyorum birde il dışındaki gittiğim fakülte

ankara tıp a ikinci gidişimiz olucak 15 güm sonraya gün verdiler muayene için işlemler içinde orada solunum fonksiyonu testi vs kim bilir kaç ay sonraya atacaklar geçen sefer de öyle yaptılar 2024 haziranda başladık biz Ekim de maaş durdurulacaktı durdurulmasın diye göründüğü hal ortada 2025 Şubat tayız tekrar sevk etmiş kim bilir kaç ay sürer

@Edaeymen Şevkli olunca hemen bakıyorlar ama sevk evrağında yazması lazım 10 gün içinde diye el at kısmında

Hastaneyi arayın sevkli geliyoruz diye belirtin

Keşke dediğiniz gibi olsa fizik tedavi için 30 gün sonraya randevu alabildik e bide doktorlarda müneccim değil eliyle hastalığı kontrol etsin onlarda tahlil isteyince süreç çok uzuyor maalesef göz için ayrı tetkikler ayrı ayrı günlerde gel gel git üniversitesi hastanesinde işler yürümüyor şehir hastanesi gibi değil ara karar verdikleri için ikinci defa uğraştım normalde 1 ayda şehir hastanesi 9 bölümden işim bitmişti sevkte istenilen bölümlerde anlamsızdı orasıda ayrı

@emre809 Benim psikiyatri olduğu içindi olabilir o zaman bilemem aynı gün gittim geldim hallettim

Göz nöroloji fizik üçüde tahlil tetkin istediği için uzadıda uzadı 6 ay olacak herşey tamam derken şimdide 4a -4b muhabbetti çıktı

Üst Alt