Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte kontrol ne zaman iptal olur?

cshflwhytkstm

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
3
Merhaba ben malulen emekli oldum 3 yildir malulen emekliyim 2 yilda bir kontrol muayanem var malulen emekli olupta surekli olan var mi aramizda tesukkurler hastaligim şizofreni

2. ya da 3. kontrolde emeklilik sürekli hale gelecektir.

merhaba benim ilk kontrol muayene zamanım yaklasıyor sgk mı bıldırıyor yoksa biz mi gidiyoruz hastaneye nasıl bir yol izleniyor acaba

@cshflwhytkstm,

Merhaba . Kontrol muayene sonucunu nasıl öğreniyorsun. Mesela kontrol muayenesi oldun sgk ya gitti evrak, onaylandı mı. Maaşın devam edecek mi vs . Nerden bilgi alıyor sun acaba

@hakanurak,
Kaç ay kaldı. Bana mesaj vs gelmeden başvurdum sgk ya. Kontrol muayenesi için sevk kağıdı almıştım

SGK eve kağıt gönderiyor tekrar muayene için benimki öyle oldu iptal ettiler şimdi mahkeme ligim

@Ramazan kiraz,

Bana kagıt mesaj filan gelmedi: 3 aydan az kalınca ben sevk istedim sgkdan kontrol muayenesi için hastaneye gittim

abi 4 yıldır süreli veriyorlar bana. uyku apnesi ve hematolojik hastalık raporum % 77 pıhtı atıyor genetik kan hastalığı. her yıl kontrol normalmidir

@hakanurak,
Merhaba Hakan sgk dan sana yazı veya bildirim gelmeye bilir bu nedenle ilk aldığın durum bildirir rapor tarihinden 3 ay önce sgk ya başvurup kontrol için hastane sevki başvurunu yap - ben geç kaldım bu ilk kontrol muayenesi bu ay maaşım askıya alınmış maalesef

Kontrol muayenesinde benm maaşim kesildi hastalıgım devam etmesine rağmen şuan mahkeme yoluyla ugrasıyorm gerekçeleri 2021 yönetmen ligi'ndeki Baltazar formülü kaldırılmıs artık en agır hastalıl baza alınıyor diyolar 21 Temmuz'da ist adlı tıp muayeneye çağırdılar inş bi sorun çıkmaz

Kaç yılında emekli olmuştunjuz. Rapor ka yıllıktı ve oran önceki ve şimdiki neydi.
Bu sonucu nerden öğrendiniz.

Üst Alt