Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart atamasında 5800 kişi alınacağı yönünde duyumlarım oldu

mimars

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Sa herkese bilindigi uzre mart 2017 de 2. Atamalar yapilacak. Dpb de calisan bir tanidik vasitasi ile ogrenmis bulundugum bilgi su sekildedir (ancak teyide muhtac bir bilgidir) mart 2017 2. Haftasi tercih islemlerinin baslayacagi sayinin 5800 dolaylarinda olacagi yonundedir bu bilgi kesinlik icermemektedir sadece samimiyete binaen verilmis bir bilgidir selamlar

Bende sizlerle paylasmak istedim

Daha ilk atama yapılanlar göreve başlamadı ki ikinci alımlardan umut olsun

Ne alakasi var ilk alimlardaki goreve baslamayanlarla bunun

Ins dediginiz gibi olur hatta daha fazlasi ama soru cok kac lise,onlisans,lisans kura ayriyetten nitelikli kadro kac olacak onlissnsta hepsi soru isareti ben onlisanstan girmistim sadece 3001den tercih yapabiliyorum umarim iyi bir kadro acilir hepimiz icin kaygiyla bekliyorum

Yapmis oldugum hesaplamalara gore en az 700 750 civari 3001 acilirsa atanma ihtimalim var.ins umutla bekleyen tum kardeslerim atanir

rakam gayet ıyı eger böyle olursa

Detayini bilmiyorum uzgunum aldigim bulgi sade sayisal bazdadir oda kesinlik icermemekle birlikte sayinin bu civarda olma ihtimali cok yuksek

Bilgi aldığınız kişi dpb de yetkili birimi yoksa yetkililere yakın birimi bu rakamsa cok iyi inşallah olur

Üst Alt