Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı evde bakım maaşı alan var mı?

samsunda evde bakım yardımı alan varmı shçek nin sitesinde bakım yardımı 2 mart da ilgili kuruluşlara gönderildi yazıyor

samsun geçen ay 13. de yatmıştı.neden her ayın belirli bir gününde yatırmıyorlar?

izmir yok daha her il yattı sayılır izmir yok daha şheki arayan oldumu acaba

izmirden şimdı aradım şoşyal hızmetlerını ayın 27 sınde yatacak dedıler hayırlısı:confused:

ankara yatmıştır arkadaşlar güle güle harcayalım,saygılar...

merhabalar

bakım parası izmire yatmadımı daha.eger yattıysa demkki yine benm para yatmamış demektir ona göre kontrol etmeye gidicem

istanbul alan var mı? avrupa yakası?

arkadaşlar selam izmirde evde bakım maaşını alan varmı ben hala alamadım

arkadaşlar izmir daha yok ben aradım sosyal hızmetlerı telefona cıkan memur ayın 27 sınde paralar yatacak dedı ben onun yalancısıyım ben ınternetten takıp edıyorum yok daha izmir

slm

ya arkadaşlar ben göremiorum sanırım mart ayı bakım parası izmire yattımı die sordum cevaı göremedim bir türlü

kac tane mesaj yazdım okunmuyomu anlamadım izmir daha yok 27 sınde yatacak

İzmir'de Cuma günü yatmamıştı. Belki Pazartesi yatar..

arkadaşlar internet bankacığına başvurun hesabınızı internetten kontrol edebilirsiniz paranın yatıp yatmadığını kolayca öğrenirsiniz...

Üst Alt