Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayında aldığım raporla vergi indirimine başvurduğumda sonuç ne olur?

ikaruss07 öncelikle sorumu cevapladığın için teşekkürler.
1.Ben vergi indirimine gönderdiğim raporu bayrampaşa devlet hastanesinden çıkardım.Yazdığınız cevabı okudum.Ve bayrampaşa devlet hastanesinin hakemi olan hastane hangi hastane diye internetten baktım ama bulamadım.Eğer biliyorsanız bayrampaşa devlet hastanesinin hakemi olan hastanenin hangi hastane olduğunu yazarsanız sevinirim.
2.Birde eğer vergi indirimine gönderdiğim raporun oranını düşürürlerse ben buna il sağlık müdürlüğüne gidip itirazmı edeyim.Yoksa birkaç ay sonra yeniden bir rapor çıkarıp tekrar vergi indirimine başvurayımmı.

Yani hangisi mantıklı.Hangisiyle daha rahat ve çabuk vergi indirimi alabilirim.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar forumlarda görüyorum ankara rapor oranlarını düşürüyor özellikle psikiyatri oranı varsa sürelü veriyor gibi benimki içinde psikiyatri oranı var 45 artı 10 kalp 51 aynen onaylandı

alp1992 vergi indirimini bekle bakalım sonuç ne gelecek bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar cevap verir sanırım çünki ben sadece rapor itiraz süreçlerini iyi biliyorum hakeminde hakemindeyim şu an buradada oran farklı olursa antalyanın hakem hastanesi Denizliymiş bakalım nolacak ayrıca istanbulda 9 tane hakem hastane var i sağlık müdürüğü sırası nedir bilmiyorum bende TEŞEKKÜR EDERİM gardaşım

merhaba sıze bırsey danısmak ıstıyorum 4 ay once izmir cıglı devlet hastanesınden dıyabetes mellıtüs tip 2 %20 hipertansiyon %10 hiperlipidemi%10 olarak % 40 rapor aldım baltazar hesaplasında %35 süreklı rapor aldım aradan 2 ay sonra manısa devlet hastanesınde saglık kuruluna gırdım kalp damar cerrahından venöz doppler usg (dıs merkezde)her 2 bacakta venöz dolasım bozukluguna yol acan venöz yetmezlık (187.2)artı varikoz hastalık (183.9)mevcut olup özurluluk oranı %20
sinir hastalıkları. polinaropati artı karpaltünel sendoramı mıgren emg ıstendı norapatık agrı gunlık aktıvatıyı kısmen etkıleyen agrı%5
iç hastalıklar. tıp 2 dıabetes mellıtus art ıhıperlıpıdemı artı hıpertansiyon kan sekerı .127 hb1ac 7.4 sgot.77 sgp60 batın usg. 2-3 derece karacıger yaglanması oran %28
olarak baltazar dusuldukten sonra %45 olarak 2 yıl surelı rapor aldım raporun arkasında hastalıklar süreğen hastalık tanısı var bence 2 hastanede tutarsızlık var 1 oncekı hastanede sadece dahılıyeden %40 baltazar sonrası % 35 aldım burada artı karacıger yaglanması eklenmıs %28 verılmıs dr sordugumda kalp damar fazla verdıgı ıcın onu dusuk tutmuslar dıye cevap aldım

ve bugun vergı ındırımı ıcın basvurdum sızce nasıl bır yol ızlemem gerekıyor yardıncı olursanız sevınırım ıyı gunler

umitkal öncelikle geçmiş olsun, vergi indirimin 2 ay içerisinde işyerine gelir sen insan kaynaklarını 1,5 aydan sonra arada kontrol et gelince aslını sana verirler emeklimi olmak istiyorsun veya başka ne gibi yolları öğrenmek istiyorsun yazarsan adminlerimiz yardımcı olur tekrar geçmiş olsun

Ben ilk önce iki hastanenin verdiği oranlar kafama takıldı hangisi doğru tıp 2 diyabet hipertansiyon ve kolesterol bunlar hastaneler arası değişiyor mu o kafama takıldı birde ilk önceki hastane %35 devamlı verdi son hastane bacaklardaki varisler le beraber %45 2 yıl kontrol yazmış hastalıkların geçme olasılığı mi var 2 yılda bunu anlamadım cevap için teşekkürler

Raporu almış ve vergi indirimine başvurmuşsunuz, şu aşamada işeri karıştırmayın, maliye tarafından %40 ın altına düşürülür de vergi indiriminiz reddedilirse o zaman il sağlık müdürlüğüne başvurarak rapora itiraz edersiniz.
Vergi indiriminiz onaylanırsa sorun yok, 2.derece vergi indirimi için gereken %60 a zaten çıkmaz o rapor.

Arkadaşlar ben yüzde 40lık raporumu vergi indirimi için ankaraya gönderdim.2 ay sonra rapor geldi.Raporda hastalığın tam ayrıntılı yazmıyor dediler ve beni daha ayrıntılı rapor almam için hastaneye sevkettiler.Hastaneye gittim muayene oldum bana yeni rapor düzenlediler.Bu raporu hastanenin kendisi ankaraya gönderecek vergi indirimi için.Muayene olduğum doktor sen büyük ihtimalle vergi indirimi alamazsın dedi oranında düşer dedi.Yani bu raporum tehlikede.Oranımn düşürülüp düşürülmeyeceği belli değil.

Ben şimdi yeni bir rapor çıkarmak için bakırköydeki OSMANİYE HASTANESİNE başvurabilirmiyim.Yani anlıyacağınız o vergi indirimine gönderdiğim raporun durumu belli değil.Eğer o rapor iptal olmazsa bende osmaniye hastanesinden bir rapor daha çıkarırsam.İki raporum olacak.İki raporumun olası sorun olurmu acaba.

Birde son bişey daha diyecem arkadaşlar bu OSMANİYE hastanesi rahat ve kolay engelli raporu veriyormu.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARDAŞALAR.CEVAPLARSANIZ SORUMU SEVİNİRİM

Arkadaşlar size 1 sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim

1.Ben yüzde 40 lık engelli raporumu vergi indirimi için ankaraya gönderdim.Rapor geri geldi beni hastaneye sevk ettiler.Muayene falan oldum.Bu raporun oranı yüzde 40ın altına düşermi düşmezmi belli değil.Onun için ben başka bir hastaneye başvurup yeni bir rapor çıkarsam olurmu acaba.Yani diyelimki o vergi indirimine gönderdiğim rapor iptal olmadı ve ben başka bir hastaneden bir rapor daha çıkardım.Ozaman iki engelli raporum olacak.İki engelli raporunu birlikte kullanabilirmiyim.Bu iki engelli raporumun olması devlet nezdinde yada başka kurumlarda sorun olurmu.

bence çıkacak raporu bekleyin eğer düşük çıkarsa o zaman başka hastaneye müracaat edersiniz ancak ilk rapor devlet hastanesinden ise bir yıl geçmesi lazım devlet hastaneleri ortak sistem kullanıyor bir yılda bir kere rapor ala biliyorsunuz ancak üniversite veya rapor veren özel hastanelerden alabilirsin oraya da elindeki rapordan bahsetmeye gerek yok

alakası yok. ben 2 ayda 2 ayrı hastaneden rapor aldım. eşim de aynı şekilde.

Üst Alt