@ozmuşlu,
Sen zaten hayatı hep yanlış anlıyorsun, tesadüfen bile doğru anladığın olmuyor forumda gördüğüm kadarıyla.
Adam nasıl mastürbasyon yaptığını anlatmamış, mastürbasyon ile ilgili soru sormuş. Hastayım diyor, ilaç etkiliyor, uzak kalıyorum diyor, bu zararlı mı, mastürbasyon şart mı diye soruyor.
Sormakla da haklı, uzun süreli boşalmamak testislerin sağlığı için iyi değil diye duymuştum. Sağlıklı olan 2-3 günde bir boşalmak olduğunu duymuştum. Bak sen de öğrenmiş oldum diyeceğim de kim bilir sen ne anlamışsındır şimdi.
Bak bu yazdıklarım özel hayat değil, bilgi, tahmin, fikir paylaşmadır. Sana kalsa "mastürbasyon" kelimesi özel hayattır. Böyle bir özel hayat tanımı yok. Seks de genel bir durumdur, bunun hakkında konuşulabilir. Seks sözcüğünün kendisi özel hayat değil.
Özel hayat olması için kişinin fantazilerini, eylemlerini, duygularını paylaşması lazım.
Kaldı ki özel hayatı paylaşma 2. Kişilere yasaktır, şahsın kendisine yasak değil. Ayıplama ise göreceli bir durum, tartışmaya açıktır. Bu konuda son noktayı site sahibi koyar.