Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs 2022 evde bakım aylığı ödemeleri!?

ADALETE SİTEM merhabalar söylediginize göre güncelleme sistemi degişti sanırım. Daha önce güncelleme yapılırken kayıt bulunamadı yazıyordu ve gün olarak 10 günden daha kısa sürede güncelleniyordu. Şuan 10 günüde geçecek gibi söyledikleriniz için teşekkürler..

zeynep71 Öyle değil başka sorun var, hülasa burada genele açıklayamam umarım tahmin edersin sebebini.
Söylediğim gibi 6'sı ila 10'u arasında güncellenecektir.

evde bakım aylıkları halen görünmüyor ama sizde durumlar acaba ? (İSTANBUL)

furkan_umut.. maalesef görünmüyor. Bakım paralarıyla ilgili bir grup da okumuştum. Artık E devlette görünmeyecekmiş. Ama gününde yatacakmış diye ne kadar dogru bilmiyorum. Bir degişiklik olursa. E devlette görünürse buradan paylaşırsak hepimiz için daha iyi olur.

Arkadaşlar E devlet e girebiliyormusunuz? Girdigim de ekranda yazanlar dagınık şekilde çıkiyor. Her zamanki gibi degil. Sizde nasıl ? Düzeldi

İstanbul bendede gözükmüyor e-devlet bakıyorum hala aynı bu hizmeti kullanarak dir bişi yazıyor

Üst Alt