Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayı evde bakım parası alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevilay bizde nisan ayının bakım parasını balıkesirde 6 mayısta aldık mayıs ayı halen yok sistem denetleniyor dediler o yüzden gecikme oluyormus istersen sosyal hizmetleri telefonla ara daha kesin bilgi alırsın

arkadaşlar samsunda halen yokmu bakım aylıgı alan
alan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

dün yoks abu günde olmaz resmi tatil yarın emir verseler bankaya en erken perşembe geçer hesaba

bu bakım maaşları nezaman bir düzene girecek çok merak ediyorum doğurusu:((

evde bakım maaşı

arkadaşlar istanbulda mayıs ayı evde bakım maaşı alan varmı?

İzmirde Bakım parası alan war mııı??? İzmirlilEr cewap bekiyom

gebze istasyon hala nisanı almadı başka nisanı almayan yer varmı merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim

ankara yattı arkadaşlar güle güle harcayın,saygılar...

Mayıs ayı evde bakım parası alan ? zaman belkı cok erken ama dua ıle yattıgı ıcın bellı olmuyor :=)))
arkadaşlar,yeni gelen maliye bakanına güvenerek bu aylıkları çabuk alırız umudunda olmayalım...ben sinoptayım daha bakım parasını almadım...ben buradan maliye bakanına seslenmek istiyorum...elinizi engellilerin parasından çekin...kullanacaksanız,başka paraları kullanın...bizim paramızı bekletmek,yazıktır günahtır...unutmayın sayın bakanım sizde engelli adayısınız...engellilerin duaları sizinle,nasıl olacağını allah bilir...

paranın yatığını interneten öğrenebiliyormuyuz arkadaşlar bilen varsa yardımcı olurmu?

maaşını cektiğin bankadan internet şifresi alıyorsun ondan sonra netten hesabına bakabilirsin yatıp yatmadığını kontrol etmek için bu arad balıkesir yatmadı daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt