Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mazeret tayini il emri MEB prosedürü..?

EnesÇ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

ağustos ayında mazeret tayininr başvuracağım. İlçeye gitmek istiyorum. şubat başvurdum olmadı.

Başvurularda birinci aşamada il ve ilçe seçiyorsun raporu sunuyorsun müdür ilçe mem ve il mem onaylıyor sonra ikinci aşama olan başvuru ekranı açılıyor o ekranda o ilde açık olan okulları görebiliyorsun.

Sorum şu ağustos ayında benim istediğim ilçede okul açmadı diyelim ben ben de okul seçmedim il emri geldi beni o ile veriyorlar ancak ben ilçeye gitmek istiyorum il beni istediğim ilçeye gönderecek mi yada başka ilçeye veya il merkezine atayabilir mi
bu süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz deneyimleyen oldu mu böyle bir durumu.

İkinci sorum şu tercih yapmadın hiç okul seçmedin il emrinden yararlanabiliyormusun.

1. sorunun cevabı: genelikle (artık) il emri çıkmıyor. Dolayısyla çok büyük ihtimalle HAYIR.
2.sorunun cevabı: HAYIR.

yinede duyduğum kadarı ile bazı illerde dilekçe işleme alınabiliyormuş. yani bildiğiniz (başlıklı) manuel dilekçe ile durumunuzu anlatıyorsunuz ve bazı durumlarda il mem bu dilekçeyi olumlu cevaplayabiliyırmuş. Ben sanırım ilk atandıktan sonra 2 tane böyle dilekçe yazdım ama reddedildi. Ama işte bazen gerçekten çok sıkıntı yaşayanlar oluyormuş mesela ondan ben olsam bi şansımı denerdim. dilekçenizi güzel yazın. Az ve öz olsun.

şimdi 7. yılım meslekte ve yıllardır ailemle aynı ilde fakat 3 saat uzaklıktaki bir ilçede çalışmaktayım. Benim açımdan sorun yok elhamdulillah. Bu arada mazeret ataması ile gelmiştim buraya normal tercih yapıp. En son normal il içi isteğe bağlı başvurdum pztesi açıklanacak.

Üst Alt