Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB 110 TL sınav ücreti istiyor. Bu konudaki düşünceleriniz?

ya arkadaşlar ne 50-60 lirasından bahsediyorsunuz..o kadar ince hesap kitap yapmışlarki düz olsun yüz olsun bile dememişler:) ülke yararına kullansalar feda olsun diyecem ama !!!!!!! :( inşallah öyle olur.

meb in açmış olduğu sınav için istenilen sınav ücreti 110 tel bugüne kadar hiçbir sınavda böyle uçuk bir rakam istenilmedi sınava girecek kişilerin engelli ve 3 ayda bir aldıkları engelli aylığı ile hayatını idame ettirmek zorunda olduğunu göze alarak düzeltilmesini rica ediyoruz belkide sırf sınav ücretini ödeyemeyeceği için sınava giremeyecek kişileride göz önüne alarak ücretin 30 tl ye indirilmesi gerektiği ve bu tutarında en mantıklı tutar olduğunu düşünerek bu konudaki mağduriyetin giderilmesi için gereğinin yapılacağından şüphemiz olmadığını bilmenizi belirterek gereğini saygılarımızla arz ederiz

arkadaşlar taslak metin bu fikirleriniz doğrultusunda değiştirilebilir sonrasında mecliste oylamaya gideri:) şaka bir yana iyi mi sizce???

Bazı engelli vatandaşlarımızın ailesinin kendısıne bakma qücü olduqu için maaş bile bağlanmamaktadır. bunlarıda yazmak lazım şahsen benım babam devlet memuru bana bakabilir die bana devlet maaş bağlamamıstı. çalısmayan ve ailesi ile kalan maaş bile alamayan insanlar var?

ilker olmuş mu adresleri yazdın ama okeyletelim ki herkes yollasın var mı eksiklik?

YapıLacak oLan sınav geneL bi sınav oLmamakLa birlikte,tek seferde yüksek puan aLanın yerLeştiriLebiLeceği,düşük puan aLanında bidaha ki bahara erteLeyeceği umutLar için 110 TL istenmekte.HesapLama neye göre yapıLmış acaba.Basım hatası oLmasını ümit ediyorum...KesinLikte hiç bir para taLbinde buLunuLmadan yapıLmaLı ve Kpss formatında oLmalıydı.Sanıyorum ki biriLeri yine bizLeri oyuna getirme çabasında.

Buyucu duyunca bende aynı tepkiyi verdim:))))hatta arkasından desturrr desturrr töbee töbee bismilhhhh uzatmaLarınıda yaptım yani:))

Milletvekillerine yada kadrolu godamanlara böyle bir sınav olunca ücretsiz oluyor ve artı üstüne harcırah alıyorlar.yol yemek konaklama gibi giderleri karşılanıyor artı üzerine para alıyorlar. Engellilere gelince 110 TL sınav ücreti.....

Gerçekten sade vatandaş olmak zor, birde üstüne engelli olmak eklenince daha zor.....

Arkadaşlar metni düzenleyin de bir an önce yollayalım..... dünyanın hiçbir yerinde böyle birsaçmalık yok ya......

yani herkes tamam diyorsa ilkerin verdiği adreslere hucum derim:)

Ben yolladım bile arkadaş herkesin yollamasını dilerim...

büyücü ben metni hazırladım okumadın galiba tarih çalış malatyada eskiden hangi uygarlıklar yaşadı :) bunları da öğren sınav yapcam seni:)büyücü uygarlığı:)

tamamdır bende yolladım arkadaşlar umarım düzeltirler bizi kale alırlar

yılmak yok. bu dünyada %3 alım zorunluluqu warsa bunu kapayacaklar başka yolu yok. saldırıyoruz. bizde artık devlete qirelim. stres oldum... ne kadar soru warsa cıkarttım onlarla boğusuyorum bır yandan burdayım. herşey tamam sadece 110 lira kafa bunaltıcı ofs.

meb zaten hep problemli bi kurum inadına mücadele

tepki gösteren çok olayın üstüne giden yok

yani benim için sorun yok ama ödeyemeyecek arkadaşlar var yada öderse sıkıntı yaşayacak ben onlar için istiyorum

Bunlar der herkes issiz mecbur verecekler ordan burdan bulacaklar diye düşünüyorlar.ş. 5000 x 110 : 550 MİLYAR yapar!!! mesaj yazın ne olur.

arkadaşlar gelecek cvplarıda paylaşalım lütfen

böle bir saçma bahane sürmezler düzeltme ilanı yayımlarlar babalarının köylüsü değilir öle kandıramazlar:)

Kılavuzu okuduğumda şaşırdım fakat mecburuz kaç lira derlerse sınava girceğiz yapacak bişey yok İnşallah hepimiz bir yerlere yerleştirilirizde Burda yazdıklarımız anılarda kalır fakat anlamadığım hala bazı arkadaşlar siyaset yapacağım diye uğraşıyor bırakın siyaseti artık yahu düne kadar 3 kişi alınacak diye il il dolanıyorduk bu bile bir gelişme çok sıkıntılarıda olsa

Baq yaa daha antalya diyor adam yaa :)

Ben varım burda ben...... Hepsi benim hepsi benim:)

6 tercih hakkı varmış herkesin, ben 1 tane yazacağım, oda sadece ANTALYA.

Herkese başarılar.

bende mesaj attım. cevaplar paraları yatırdıktan sonra gelir herhalde :)

5000 engelli alanıcak.. 5000 engelliden 110 lira alınırsa ne olur? 550 milyar olur.yani 550.000 TL!

herneyse önemli değil baska bir ilde qirmiş olsaydıkda bu kadar para harcanacaktı.

Ben de işin verme veya miktar kısmında değilim ama nasıl bir maliyet çıkarılıyor da karşılığında bu miktar isteniliyor amaç ne ? Bir ön eleme mi parayı veren sınava geçsin veremeyen elensin hayır gerçek ihtiyaç sahibi ile ihtiyacı olmayanı bu şekilde ayırt edemezsin.Peki o zaman ne okulların kaynağa mı ihtiyacı var bu sınavdan yaratılacak kaynak okulların ihtiyacına mı aktarılıcak .Böyle olduğunu düşünmek bile tüyler ürpertici en çok maddi geliri düşük insan topluluğundan bugüne kadar alınmamış en yüksek sınav ücretini istemek ...Koskaca bir kurum bunlara tenezzül ediyorsa yazıklar olsunnnnn

bu adres dışında (info@dpb.gov.tr) tüm adreslere dilekçeyi yolladım. Umarım istenilen sonuca varırız. Ancak bu dilekçeyi tüm tanıdıklarımıza iletmeliyizki, daha fazla ses getirelim... Hatta tüm üyelere yollasak mı, dilekçe örneği ve adresleri?

Üst Alt