Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB çalışma koşullarına dair birkaç soruma yanıt verebilecek var mı?

Konular
11
Reaksiyonlar
5
Herkese iyi günler aramızda milli eğitim bakanlığı çalışanı varmı acaba birkaç sorum olacaktı?

Buyrun bildiğim bir konuysa yardımcı olayım

Özlük haklarıyla ilgili sandım hizmet alımını bilmiyorum. E kpss ile engelli memur alımı olur onun dışında İŞKUR dan dönemsel görevlendirme ler yapılıyor.

İyi akşamlar herkese aranızda milli eğitim bakanlığı çalışanları varmı acaba birkaç sorum olacaktı?

milli eğitim bakanlığında çalışan bir sürü personel vardır (ben öğretmenim mesela). Merak ettiğiniz soruyu yazmayı denemenizi öneririm.

haci' Alıntı:
Özlük haklarıyla ilgili sandım hizmet alımını bilmiyorum. E kpss ile engelli memur alımı olur onun dışında İŞKUR dan dönemsel görevlendirme ler yapılıyor.

aynen bu yorumdaki gibi düşünüyorum.hatta muhtemelen daha az şey biliyorumdur bu hususta..

@serdaraydinn, İŞKUR üzerinden gelip halihazırda çalışanlar da bu durumu merak ediyor, başlangıçta süreli olarak geldikleri için kalıcı olarak kadro/sözleşme alıp alamayacaklarını merak ediyorlar ancak bildiğim kadarıyla henüz net bir bilgi yok. Olsa kesin bizimle paylaşırlardı okulumuzdaki personeller ile aramız çok iyi.

Üst Alt