Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Hizmetli atamaları için evrakları ne zaman isteyecek?

ugurafiye

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
MEB'e hizmetli olarak atanan arkadaşlar,evrakları en son ne zaman hazırlayıp ne zaman teslim etmemiz gerekiyor?Duyuru olarak henüz birşey yayınlanmadı ,yoksa benmi kaçırdım :confused:birbirimizi bilgilendirelim sonuçlar açıklanalı nerdeyse 1 hafta oldu,bildiğim kadarıyla toplam 15 gün süremiz var,bu kadar gelip pisi pisine evrak teslim etmedik diye memuriyetten olmayalım sonra

Ankaradan kararname yollayacaklarmış. Daha sonra arayacakmış meb bizleri. Ona göre gerekli evrakları isteyeceklermiş. Bizde gidip kayıt yapacaz işte. 1 ay 1 .5 ay acele etmeyin.

ugurafiye Daha bir şey açıklanmadı kaçırmazsınız endişe etmeyin. Ösym atanların listelerini devlet personel başkanlığına gönderecek dpb de bakanlıklara bakanlıklar da il müdürlüklerine gönderecek il müdürlükleri de sitelerinde duyuracak ve size telefonla ulaşacak. Atandığınız ilin milli eğitim müdürlüğü'nün web sitesini takip edin duyuru yayınlayacaklardır.

tekirdağ il MEB sitesinin duyurular kısmını kontrol ettim,bugünde bir açıklama yok evrak listesi konusunda

2016 EKPSS, KURA SONUCUNU İSTANBUL İL’ İNE ATANAN VE İSTANBUL İL’ İNDE GÖREV YAPMAK İSTEYEN ADAYLARIN BAŞVURU EVRAKLARINI 01/09/2016- 09/09/2016 TARİHLERİ ARALIĞINDA TESLİM ETMESİ

İstanbulda duyuru yayınlanmıs Afyon da yok duyuru

2016 Yılı Engelli Personel Atamalarında İstanbul İli’ ne atananların ve İstanbul İl’ nde görev yapmak isteyenlerin 09/09/2016 tarihine kadar aşağıda listelenen evrakları İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümüne elden (şahsen) teslim etmeleri gerekmektedir.

Bu evrak teslimlerinden hemen sonra işbaşımı yapıcaz arkadaşlar?

bazı ıllerde evraklar ıstenmeye baslanmıs bazı yerlerde daha ses yok her il ayrı ayrımı yapıyo yerlestırmelerı

[FONT=sans-serif]Başka şehire atanıp istanbulda görev almak isteyenlerdemi? evraklarını hazırlayıp meb istanbula teslim edecekler.Yoksa il dışı dilekçesi işlem gördükten sonra mı olacak.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Başka şehire atanıp istanbulda görev almak isteyenlerdemi? evraklarını hazırlayıp meb istanbula teslim edecekler.Yoksa il dışı dilekçesi işlem gördükten sonra mı olacak.[/FONT]

meb e hizmetli kadrosu icin evrak verenler

merhaba meb e evrak teslim arkadaslar tecrubelerini aktara bilirmi

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi evrak var onu doldurup teslim ediyosun istedikleri belgelerle bayramdan sonra başlarsın dediler

tesekurler kardes hangi il

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=sans-serif]10-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığını bildirir belge[/FONT]

[FONT=sans-serif]peki Bu belgeyi nereden aldınız? Bu belge herhangi bir SGK'dan alınabilirmi yoksa e devletten mi? alan arkadaşlar bilgilerini yazarsa sevinirim.[/FONT]

meb

[FONT=sans-serif]10-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmadığını bildirir belge[/FONT]

peki Bu belgeyi nereden aldınız? Bu belge herhangi bir SGK'dan alınabilirmi yoksa e devletten mi? alan arkadaşlar bilgilerini yazarsa sevi

Arkadaşım sgk ya gidip o belgeyi çıkara bilirsiniz sabıka kaydinida e devlet sifreni ptt den alıp internette çıkara bilirsin (sizden niçin bu belge gerekli gibi bir soruylan karşılaşacaksınız buna atandiginiz ilin il müdürlüğünü yazın )mal bildirimi belgesini internette "mal bildirimi formu yazın " karşınıza çıkar doldurun o formu kaza i rüşt karari da yaşınız 18 in altında ise bu belge gerekli ama 18 yaş üstü ise gerek yoktur ...

Hizmetli-MEB Asgari geçim indirimi formu

bugün evraklarımı tekirdağ il milli eğitim müdürlüğüne teslim ettim.O an aklıma gelmedi sonradan geldi, bana asgari geçim indirimi formu doldurtmadılar,onlarmı unuttular acaba yoksa zaten doldurtulmuyormu,kafam karıştı

Kardeş konu hakkında bilgim yokta iş başı tarihi verdilermi

işbaşı tarihi olarak 19-30 eylül tarihleri arasında beni arayacaklarını söylediler.Mal bildirim formunu orada verip doldurttular, ben götürmedim yani

Teşekkürler

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt