Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli çalışanları ne kadar maaş alacak?

memettt

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
hizmetlilere ne kadar maaş veriyolar bilginiz varmı, birde özürlü personeli nerelerde çalıştırılacağından haberiniz varmı.

umut küsüratını bile söylemişsin :)
bunun içinde aile yardımı çocuk yardımı ve vergi indirimi var onları çıkarınca 1100 tl net maaş bu

arkadaşım tamam mı derken? bende farklı bişey demiyorum eklerle birlikte senin dediğin oluyor tamaaamm mı:)

cihan sen girme senin yerinede ben girerim:)

bana yeter 1100 bide ekler var tabi 1250 falan :)

Bu soruya formları biraz incelerseniz defalarca cevap verildi. En az 1100 TL alırsınız üstünüde öpüp başınıza koyun, Türkiye'nin şuanki içler acısı halini düşünecek olursak define bulmuş gibi olacaksınız.

valla samimiyi girme beğenmiyosan 1100 tl için 10 binlerce kişi mücadele edecek rakam ne kadar azalırsa gerçekten isteyenlere yarrar

Bu soruya formları biraz incelerseniz defalarca cevap verildi. En az 1100 TL alırsınız üstünüde öpüp başınıza koyun, Türkiye'nin şuanki içler acısı halini düşünecek olursak define bulmuş gibi olacaksınız.

yaws neden herkese görre değişiyor bu maaş anlamıyorum sabit bir maaş yokmu bay cin şehir dışı düşünüyorum tercihlerde 1100 tlde çok kasacak beni o yuzden :(

valla yanımda olsan döverdim seni cihan:)

yerim senin geleceğini adamlar asgari ücretle hem gelecek kuruyor hem ev bakıyor senin derdin başbakan olmaksa bekle az kaldı seçimlere kazanırsan 10 000 alırsın hı ne dersin:)

Cihan bende şuanda tek başıma yaşıyorum, şehir dışındayım yani, ailem yanımda yok, ve gayet rahat geçinebiliyorum. Ayağını yorganına göre uzatırsan hiç bişey olmaz, günlük 100 lira harcarsan aç kalırsın.

Kimse kusura bakmasın ama bu maaş az bu para az diyenlerin nankörlük ettiğini düşünüyorum. Sen 1100 TL'ye az diyosunuz peki günlük 20 - 25 TL yevmiyeyle çalışan nasıl geçiniyor ?

ticet77 ve bay_cin haklısınız ama başlamadan herşeyi düşünmek gerekiyor yetebilir ama ne biliyim insan ekstradan bişiler yapmak istiyor ama buda bazen tamamen ekonomiye bağlı oluyor araba almak ufak bir ev almak yada seyahat tatil gibi anlayın işte
ticet77 senin ihtiyacın olduğunu ve herkesin ihtiyacı olduğunu biliyorum ama bu kişilik meselesi düşünmekten alamıyorum:(

Cihan bence sen maaşı filan bırak sınavı düşün, dereyi bi gör paçalarını suyun yüksekliğine göre sıvarsın. Kazanmadan atanmadan bence boşu boşuna kafanı yoruyorsun. Sınavı bir kazan işe bi başla emin ol 1100 TL bol bol yetecek . . Arabada alırsın evde alırsın hiç şüphen olmasın tabi kararınca . .

sen lüks düşünüyosun illada ekstra kazanç diyosan ekstra işte yapacaksın kişilikle alası yok ülke koşulları ve ücretler işsizlik ortada o nedenle senin dediklerin biraz abes kaçıyor ne yalan söylüyeyim cihan

sınav ücreti 50TL ye düştü dediler ama doğruluk payı nedir?

ticet77;

abicim içindekileri söle abes kaçmaz buyuyugumsun sonuçta sizlere danışmak için bilgi paylaşımı yapıyoruz saygım sonsuzz..

1100tl ıle gecımını yapamıyorsa bırısı..valla 1500tl'de olsa 2000tl'de olsa Yapamaz..arkadas henuz almadan gormeden Yapamam dıyor,yanı yollun basında bunu soyluyorsanız..en ıyısını gırmeyın :D ticet77 gırecek ben gırecem Cok sukur yeterde artar..

saol cihan seni bilirim saygılı bir kardeşimsin o nedenle bu kadar açık konusuyorum devrime aynende katılarak sen sınava adapte ol kazan gerisi gelir koşullara ayak uydurursun

:D:Dvalla ben gündüzleri iş akşamları gevezelik geceleride ders çalışıyorum daha iyi oluyor sabah ezanıylada uyuyorum yöntem bu ben kafaya koydum şimdiden meb kimliği siparişi verdim yani yüksek hizmetli ticet77:D

cyeniceli88 hedeflerin elbette yüksek olmalı ama ölçünü bilmelisin. 1100 e az dersen sana 5000 de verseler yetmez. öncelikle daha bu işe ve paraya sahip olmadan az diyorsun ne biliyon belki onu da kazanamayacaksın ve daha az miktarda paraya çalışmak zorunda kalacaksın önce sen gerekeni yap çalış hakkınla sınavı kazan sonra para işini düşün. hayatta herşey önüne öyle serilmiyo hemen malesef.. başarı için hedefini yüksek tut tabiki ama hedef içinde gereken çabayı göstermen gerekiyor. sen daha hedefi tutturmadan onun hakkında yorum yaparsan hedefe ulaştığındada tatmin olamazsın.

Ticet :D siparişi iptal et boşuna vermişin :D kazanırsan meb sana zaten bi kimlik veriyo, personel kimlik kartı düzenliyolar fotoğraflı neyli güzel bişey :D

gülenkız uzun yazın için teşekkür ederim aslında memurluk bana uygun istediğim bir meslek şu an aile yanındayım ve 2 sene dışarda okudum az çok ekonomi ne bilirim ama şimdi hiç masraf yapmadığımdan iyi kötü işyerindede kazanıyoruz (babamın işyerinde) babamın niyeti beni esnaf yapmak ben karşı çıkıyorum hep yıllardır içindeyim rahat ama bir o kadar düşündürücü detaylı bir iş bulaşmamak için memurluk ağır basıyor
aile yanında kalmak gibi bir düşüncem yok dışarıdada kazabdığım taktirde yetermi diye düşünüyordum ama içimi rahatlattınız

buyucu utandım şimdi güzel özetlemişin sadece bunda değil herşeyde önce düşünmek kadar kötü bir huyum var:(

devrim :) olsun bitanede ben yaptırayım şef yazar üstünde hem hizmetli hem şey olurum:9
hem ağlarım hem giderim gibi bişey oldu idare et:)

Cihan aslında çok haklısın kısa bir hesap yaparsan işin içinden çıkılmıyor
Kira-400
Faturalar-250
Sigara 150
Yol parası 60
işte yemek parası-150
Ne ediyor 1010 geriye 90 tl kalıyor.Bununla bir ay geçin.Ne yiyip ne içecen.Boşuna memurlar ek iş yapmıyor.

Üst Alt