Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli çalışanları ne kadar maaş alacak?

o zaman bana alırsın cihan bende var ben içerim:)

Hemşo ben bi çok masrafı inan koymadım.Özel zevklerin olacak sinema tiyatro konser.Adalarda bi kahve içeceksin.Evdeki yiyecek içeceğin hesap dışı.Giyimde öyle.

biliyorum hemşo ya:) benide duşunduren onlar diolar ya memur ne aç uyur nede tok diye doğru herhalde

İnşallah kazanırsınız bu dediklerim karşınıza çıkınca haklıymış dersiniz.Küçük yerleri tercih etmekte aslında akıl karı değil.Oralarda ek işi imkanı olmadığı gibi pahalıda üstelik.

arkadaşım ne yaptın sen ya istanbuldaki yaşam şartlarını mı yazıyorsunuz, farkındamısınız bilmiyorum ama zam döneminde işe başlama fırsatı var yani nerden baksanız 50tl oynar gibime geliyor + vergi indiriminden yararlanmıyormuyuzda 1100 net maaş diye hesap ediyorsunuz, bu ülkede kaç milyon kişi asgari ücretle hatta asgari ücretinde altında maaşla ev geçindirmeye çalışıyor 1100le başla çalış azmet memur ol şef ol olmadı diğer bakanlıkların sınavlarına gir açık öğretim oku vs vs vs olanaklar çokken anlayamadığım olay size 1100 tl maaş veren bi yer mi var?

hizmetliyi bilmiyorum ama memur arkadaşlarım var meb te 1200 tl alıyolar

hizmetliye o kadar maaş vereceklerini sanmam

evet aralarında 50tl oynuyor gecenlerde bir sitede GİH memurları isyan ediyordu maaşlar düşük diye okumamızın farkı sadece 50TL olamaz diye:)

1100 lira ile neler yaparım ben bee hele ki karabükte yaşarsam süper olur.. Kazanırsam sınavı hayalimi kurdum.. 1100 lira maaşşımı alırım. ek qelir aylık nerden baksan 300 lirada bilqisayardan kazanırım ohh misler gibi 5 sene daha ailemle yaşarım o arada para biriktirir bi köşeye koyarım. 1100 deli para beım ıcın walla. iNşallah kazanırm.

750 tl ye nerdeyse 12 saat haftada 6 gün bazende 7 gün çalışıyorum mesai ücreti almadan 1200 deli para :))

cihan kardeşim ücreti beğenmiyorsan bizahmet girme sınava okuyorum yorumlarını kendini beğenmiş lakayt tavırların var az ile yetinemeyen çoğu elde edemez. burda yolunu çizemiyorsan hizmetli kadrosu bana göre değil diyorsan o senin kişisel düşüncen kimse sana zorla bu sınava gir demiyor + daha sınava girip çıkmamışsın neyin yorumundasın onu çözemedim :)

görüşlerine saygı duyuyorum tartışmaya niyetim yok
sevgi ve saygılarımı sunuyorum MR.Aykut

M Aykut Cihanın açtığı konu çok faydalı aslında.Burada parayı beğenip beğenmeme söz konusu değil.Azmı çokmu kriterin asgari ücretse evet çok.Ama milletvekili maaşıysa az.Burada gerçekçi olmak gerekiyor.arkadaşların tercih yaparken havalarda uçmaması için.Ben kamuda işçi olarak çalışıyorum.Bu rakamların üzerinde maaş alıyorum.İkramiye gibi bi sürü artılarımız olmasına rağmen inan zorlanıyorum.Arkadaşlar tercih ve hesaplarını yaparken en kötü ihtimal üzerine yapsınlar.

cyeniceli88 karabük dısındada her türlü yaparım. bilqisayar teknıkerım ben. işim bu. karabükte kalma konusuna qelince. otobüs bedava. para vermıyon ailemle kalırımn ev kira değil. bu yuzden cok şanslı olurum.

cx571 ne güzel ama herkes senin kadar şanşlı değil bende dış ticaretle ilgili cumartesileri çalışmayı planlıyorum ama nasıl yaparım bunu bilmiyorum:D ingilizcede biliyorum ders veririm desem diploma sorar ders alan öğrenci bende ingzilice öretmenliği diploması falan yok bakalım bir olsunda:)
çok tepki topladım bu yuzden sadece yazılanları takip edeceğim mesaj yazmayacağım
herkese iyi akşamlar...

cihan ya nolur yaz bak uyuyamam inan :)

Vilanjik;
Yazdıklarını okudumda "asgariye göre çok millet vekiline göre az" filan demişin çok saçma geldi. Sınava girecek arkadaşlar, kriteriniz millet vekili maaşı ise hiç zahmet edipte girmeyin bu sınava, başka bir engellinin hakkını çalmayın. meb'te çalışıyorum tek başıma yaşıyorum :D

Allahım sen herkesin gönlüne göre ver yarabbim . . !!

Bay Cin öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi istiyorum.Başkalarının düşünceleri size uymadığı zaman saçma olmamalı.Benim orada kastettiğim en az ile en çok arasındaki bir kıyaslamaydı.
Asıl meseleye gelince bir aylık harcamanızı yazmanızı istesem.Nasıl gül gibi geçindiğinizi bizde öğrenmiş oluruz.Ben hesabı denk getiremiyorum.Burdaki maaşın üzerinde almama rağmen.Hiç bir lüks harcamada yapmıyorum.

bende aynı miktarla geçiniyorum şuanda. Çok şükür bir ay yetmesediğer ay idare ediyorum. Memurluk ve öğretmenliği deneyip denememekte hala kararsızım. memurluk şu anki statümle aynı fakat, tayin ve yükselmesi var. onu sildim de, öğretmenliği ne yapacağım bilmiyorum, bana biakıl verin, öğretmenlik çok zor ve yorucu, pazartesi istiklal marşı sıra ol, sınıfın derdi, veliler bi yandan, ama maaşı da iyi. şu anki işimse sorumluluğu çok az rahat fakat maaşı da öğretmenliğe göre az ... ne yapacağım bilmiyorum...

Memur değil de işçi statüsündeyim ve insan kaynakları müdürüyle konuştum, hiçbir engel yok. kazanıp yerleştikten sonra istifanı basıp gidersin dedi. Zaten istediğim yerler çıkarsa giderim yoksa kalsın...

Üst Alt