Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli maaşı ne kadar?

destan6638

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
MEB deki hizmetli maaşı ne kadar kesin olarak bilen varmı?yani atanırsak nekadar maasla işe baslayacaz

bi atanalım da gerisini sonra düşünürüz :) ama en düşük memur maaşı alırlar tahminim.

Milli eğitim hızmetlı calışanlarının maaşları ne kadar?

Saglık bakanlıgıyla mukayese edersek hangı kurumun şartları ıyıdır fikri olan varmı............

öncelikle neye göre iyi şart arıyorsun onu tespit etmek lazım.
eğer maaşları kastediyorsan maaşlar arasında çok büyük bir fark olmaz sadece sağlık bakanlığında çalıştığın yerde döner sermaye varsa döner sermayeden dolayı saglık bakanlığının maaşları biraz daha fazladır.

1150-1200 TL maaş + 350-400 TL döner sermaye yani toplam 1350-1400 TL maaş.. (meb'den tanıdık şef abimize sordum)

meb maaşı mı 1400? sağlık mı?

evet meb maaşı 1 hafta önce meb'de çalışan şef abimize sordum.. kesin diyor ama ne kadar doğru bilemem.. şuanki meb'de çalışanlar o kadar alıyormuş.. sağlık bakanlığı ile meb'in tek farkı = sağlık bakanlığı performans katsayısı puan türüne göre döner sermaye hesaplıyor ama meb'de öyle bir şey yok sabitmiş..

bende meb te çalışan arkadaşıma sordum zar zor 1200 tl dedi

MEB in döner sermayesimi varmış.

arkadaşlar kendinizi kandırmayın heveslenmeyin 1600 maaş falan değil kendinizi heveslendirmeyin.......servis yok,yemek yok,nakliyat parası yok 1210 tl aylık ücret.bunun 500 tl si kiran 500 tl side mutfak ve fatura masrafın eğer başka bir il'e atanırsan.Aylık 120 tl iş yerinde yemek masrafın,50 tl yol masrafın eğer ki engellilere ücretsiz ulaşım olan bir il'de değilsen..
:)

eğer bu maaş durumu gerçekse o zaman millet sağlık bakanlığının sınavına hazırlansın :)))

ceren arkadaşım haklı oturduğumuz il olmazsa yandık :) gerçi şimdi başlarlar hemen asgari ücretle geçiniyo millet falan diye ama durum böyle işte

1200 tl yi beğenmeyenlerin gözünü Allah doyursun, başkada bişey demem...

sen hiç ev geçindirmedin heralde bol keseden atıyosun

böyle gözünü Allah doyursun mantığıyla hareket edersek bu devlet bu milleti daha cok yolar.. bir gelişmiş ülkelerde ki insanların yasam standartına bak bir bizimkine bak. kıyaslamayı askeri ücretle alanla değil bu ülkede ki yokslluk sınırı ne aclık sınırı ne ona göre yapmalıyız. tamam askeri ücretle gecinenlerin durumu bir felaket ama buna da şükür dememeli kimse. biraz örgütlenme, biraz baskaldırı, biraz akıl insan gibi yasmaya yeter

beğenmeyen kim ya uydurup duruyosunuz millet geçim zorluğundan bahsediyo

Yazık...

ya arkadaşlar gitmeyecekler beğenmeyenler neden tercih ediyorlar onu anlamadım yazık değil mi ihtiyacı olanların yerinden ediyorlar

göreve başlamayanın yerine çağırıyolar için rahat olsun soykan başlamazsa başlamasın

MEMUR MAAŞI NE KADAR BİLGİNİZ VAR MI PEKİ :confused: VE İLK BAŞTA ADAMLARIN TERCİH YERLERİNDEN ETMİŞ OLACAKLAR O BAKIMDAN YAZIK...

hizmetli 1150 memur 1210 tl herşeyde var bi hayır arkadaşım öyle düşünmek lazım

hakikaten arkadaşlar şartları biliyorsunuz.tamam geçim zor ama bu para da iyi yani şu teknoloji ve ihtiyaçların tamamen hazır alındığı şu zamanda ama olsun hiç yoktansa 1 veya 2 sene sonra ilinize yada ilçenize tayinizi yaptırabilirsiniz böyle bir avantajı var.ben özel sektörde çalışıyorum.memleket neresi ben nerdeyim senede 1 defa gidebiliyorum uzak 750 km evime çalıştığım yer.Burada yorum yapan arkadaşlar ya hiç işte çalışmamış olanlar var.yada başka şeyler peşindeler anlamadım.hem iş diye yanıp tutuşurlar.hem de şartları bilirler sürekli bir şeylerden şikayet ederler.insanları anlamak zor.

slm arkadaşlar ben hizmetli kadrosundan girdim 86 puan aldım belki yerleşirim ama öğrenmek istediğim bir şey var hizmetli kadrosundan atananlar hademelik mi yapcak yani paspas mı cekeceğiz engellli engelli hizmetli derken neyi kastediyorlar bilgisi olan var sa sevinirim herkese başarılar

ENGEL durumuna göre diyelim görme engelli hademelik yapamaz telofona bakma vb memurların yaptıgı masa başı işler.işitme engelli hademelik yapabilir.tekerlekli sandelye li hademelik yapamaz masa bası bilgisayar başında bir iş verirlervb santral operatörü gibi kardeş..

[SIZE=2]MEMURLAR ARALIK MAAŞI OCAK MAAŞI [/SIZE]
----------------------- ------------ ----------

[SIZE=2]Müsteşar 1/4 4.546 4.667 [/SIZE]
[SIZE=2]Genel Müdür 1/4 4.153 4.264 [/SIZE]
[SIZE=2]Memur 9/2 1.254 1.291 [/SIZE]
[SIZE=2]Memur 14/3 1.250 1.287 [/SIZE]
[SIZE=2]Hizmetli 13/3 1.218 1.254 [/SIZE]
[SIZE=2]Öğretmen 1/4 1.683 1.731 [/SIZE]
[SIZE=2]Öğretmen 9/2 1.453 1.496 [/SIZE]
[SIZE=2]Kaymakam 7/1 2.702 2.776 [/SIZE]
[SIZE=2]Başkomiser 3/1 2.190 2.251 [/SIZE]
[SIZE=2]Polis memuru 9/3 1.934 1.988 [/SIZE]
[SIZE=2]Uzman doktor 1/4 2.213 2.275 [/SIZE]
[SIZE=2]Doktor 7/1 1.870 1.923 [/SIZE]
[SIZE=2]Hemşire-Lise 11/1 1.416 1.457 [/SIZE]
[SIZE=2]Mühendis-Büro 1/4 2.166 2.266 [/SIZE]
[SIZE=2]Teknisyen-Büro 12/3 1.416 1.458 [/SIZE]
[SIZE=2]Profesör 1/4 3.564 3.660 [/SIZE]
[SIZE=2]Araştırma görevlisi 7/2 1.691 1.739 [/SIZE]
[SIZE=2]Avukat 1/4 2.362 2.428 [/SIZE]
Not: 2009 Aralık maaşlarına 83,88 lira aile yardımı, 41,94 lira (2 çocuk için) çocuk yardımı, 25,98 lira asgari geçim indirimi dahildir. 2010 Ocak maaşlarına ise 86,07 lira aile yardımı, 43,03 lira (2 çocuk için) çocuk yardımı, 27,34 lira asgari geçim indirimi dahil edilmiştir.

Mysterious;

O şef abin kimse fena sallamış yok öyle bişey, galiba o kendi aldığı maaşı söylemiş ki şefler bile o kadar maaş almıyor mebte ama şefler normal maaşın yanısıra belli bir saat ek ders ücreti alırlar onların dışında hizmetli, memur, veri hazırlama normal maaş alır oda 1.150 - 1.200 tl arasında bi ücret . .

femmy;
Kim dedi göreve başlamayanın yerine çağırıyolar diye ? Napıyolar telefonmu açıyolar buraya atanan göreve başlamadı sizde sınava girmiş ama atanamamışsınız gelin bizim burda göreve mi başlayın diyolar ne diyolar ?

valla bızım buralarada 500tl versınler sigorta artı dıyen en gelıler var buldunuzda bunuyonuzmu ne sukur dıyelım allah devletımıze zeval vermesın ileride daha guzel olcak işllah kandılınız mubarek olsun çok guzel para 1 den sonrası :)

mustafa_77

Benim bildiğim hizmetlilerinin çoğu evrak getir götür ( ofisboy ) işleriyle uğraşacak, fotokopiyle uğraşacak, dağıtımla uğraşacak ama hademe olamaz.

Arkadaşlar asgari ücret dahi olsa bir gelirim olsun babamın kardeşimin eline bakmayayım diye özel sektör kapılarında çok gezdim maaaş 1200 se çok ii onun için buna kanaat getirmek lazım neresi olursa giderim eğer atanırsam sağlık bakanlığı 1400-1500 civarı alıyormuş tabii çalıştığın kurumun döner sermayesi iiyse birde devlette çalıştınmı ayın onbeşinde bankamatikten maaşını çekersin hafta sonu olsa dahi özel sektörde her ay az olan maaşını ne zaman yatacak diye bekletr durursun. selamlarımla atananlar şartları uygunsa gitmemezlik etmesinler tavsiyem herkes için hayırlı olmasını dilerim puanım 92 tercihlerim Muğla aydın denizli afyon konya 6. tercih

Üst Alt