Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB hizmetli maaşı ne kadar?

Temmuz zammı ile memur maaşı 1300TL civarı oldu diye biliyorum. Ben 700e özel sektörde çalışıyorum. 1000 bile verseler farketmez benim için :)

Girdikte maaş konusu kaldı.memur maaşı ne olacak belli işte az diyenlere lafım.isterseniz siz biraz bekleyin özürlülere müsteşarlık-genel müdürlük veya daire başkanlığı sınavı açılacakmış siz o sınava hazırlanın.allahım sen akıl sıhhat ver yarabbim. Ben devletin kapısından içeri giriyimde başka bişey istemem. 84 puan balıkesir

Vergi indirimi ile ilgili...

Selam arkadaşlar...

Ben MEB'in sınavıyla hizmetli olarak Ankara Polatlı'ya atandım... Vergi indirimi işlemlerimide yaptırdım şuan ki maaşım yaklaşık olarak 1170 TL civarı falan...
Bana biraz düşük gibi geldi yani ne bileyim vergi indirimli maaş olarak 1170 sizce normalmidir
bide indirim olmasa kaç olucaktı acaba 1000 TL falan heralde? :)

Yanlış anlaşılma olmasın çok şükür maaşım güzel sonuçta 600 tlye çalışan bi sürü insan var bu ülkede bu maaşı beyenmemek önce onlara ayıp olur ben sadece merak ediyorum bana sanki bu vergi indirimi işlemi yapılmamış gibi geliyo... ;) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Saygılar...

Üst Alt