naimemir kardeşim. kazanamadığına Allah şahidim dir çok üzüldüm 20 senedir girmediğim kazanmadığım sınav yok ama atanmıyordum torpillilerden dolayı yİne yeminle söylüyorum bu sınavda torpil imkansızdı.iki ayımı evden çıkmadım gece gündüz kitaplara bilgisayara gömdüm. kolay fakat kurnaz sorular vardı. bir soruya bile bile hata yaptım. zihinsel ve işitme kayıplı olmak ortapedik olmaktan bu imtihanlar açısından daha zor. anlama kabiliyetini zorluyor bu sakatlıklar. kafada çünkü.Askerde geçirmiş olduğum menenjitin etkileri aşırı sorunlar veriyor migren atakları kulaklarda sürekli ses .hepsine şükrettim sabrettim. bütün dostlarımın dualarıyla girdim. Ankara ya atandım. bu imkanı bizlere hiç bir insan vermedi. Allah verenler den razı olsun.artık sorular basit eskisi gibi zor sorular yok. yeterki genel kültür çalış. çoook dikkatli işaretle. silerken iyi sil. sağlık bakanlığı sana inşallah mutluluk getirir. birde memur olmak var sonunda bizler hizmetli olabildik o da ayrı konu. selamlar Allah yardımcınız olsun.
Haydar kardeşim. ANKARA ya bende atandım. sabah gittim daha kazananların karar yazıları gelmemiş, sende gittinmi. baktın mı sana ne dediler.sanırım bir on beş günde nerede çalışacağımızı komisyon yapıp görev yeri gisterecekler. beklemeye devam gibi. ben tam anlayamadım. gittiysen neler öğrendin yazarmısın.