Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü sınav soru ve cevapları açıklandı. Kaç doğru kaç yanlış cevabınız var?

Arkadaşlar 1-Zihinsel, 2-işitme, 3-ortopedi ve diğer. olmak üzere 3 gruba ayrıldı snav soruları.Görme engellilerde 3. gruba dahil olacaklar sanırım. Ülke genelinde 3 engel grubuna eşit kontenjanda alım yapılacağını sanmıyorum ? Her engel grubu aynı değil ki mesela 3. grup daha fazladır.Ülke genelinde sınava giren bu kadar zihinsel engellinin olduğunu bile sanmam...Burada yönetmeliğe bakıp yorumluyoruz ama kurumların şu kadar kişi şu engel grubundan alınacak diye açıklamaları gerekmez miydi ? Anlatılanlar mantıklı ama... Aksi olursada şaşırmam...

38 net yaptım
Trabzon birinci tercih.........
memur...........
kazanma şansım %.. kaç olur?

tunaralpertunga :
38 net yaptım
Trabzon birinci tercih.........
memur...........
kazanma şansım %.. kaç olur? bende senin gibiyim aynı 38 yaptım ama tercihlerimiz farklı. Ne olacağını bilmiyorum ama umudla umutsuzluk arasındayım.Ne güveniyorum ne de kendimi şartlandırıyorum.Durumumuz hakkaten krıtık gidedebiliriz,gitmeyedebiliriz...

bulut25 ben senden eminim tercihlerine baktım ama gel gör ki benim tercihlerim (Mersin-adana-k.maraş-osmaniye-Malatya) nebileyim iki arada bir derede gidip geliyorum.Elimize gelen çok büyük fırsatı teptik gibi geliyor. Okadar da çalışmış uğraşmıştım... ancak 38 doğru bulabildim. Tarihden 7 yanlışla heralde rekor kırdım...

valla şöyle bir hesaplama yaptım:
türkiye il sayısı 81;
memur başvurusu;6079
alınacak memur sayısı;2000
6079/81=79.049
demekki her ile 79 memur düşüyor..( kazananlar için 1.tercih anlamında )
bu 79 memurun 1/3 alınacak.(alınacak memur sayısı 2000)
79/3=26.3333333 falan yapıyor...:rolleyes:
Tabi burda illerin memur kontenjanıda çok önemli... İstanbul'la Batman'ı aynı kefeye koyamayınız.
.....torpil olmayacağını var sayarak söylüyorum;memur olma şansımızın yüksek olacağı kanaatindeyim.
AYNEN KATILIYORUM: İşimiz gerçektende çooooookkkkk kritik suskunasi....... :confused:

Meb'in hazırladığı sınav sorularının bu kadar kolay mı kolay olacağını hiç tahmin etmemiştim. Umarım ÖMSS Sınavı'nda bilenle bilmeyenin ayırt edilebileceği orta güçlükte sorular sorulur.

arkadaşlar biraz geç yazılmış olabilir ama kafama takıldı! şimdi bu sınavdan 78 puan aldım ve kazanamadınız diye bir yazı gördüm! şimdi benim 78 puan aldığım bu sınavın bana artık hiç bir faydası yokmu? yani 78 puan başarısız olduğumumu gösteriyor? bir daha atanma yada açık pozisyon oluştuğunda değerlendirilme yapılmayacakmı?

Atatürk'ün savaşlarda söylediği sözler:Ben,size taaruz emretmiyorum;ölmeyi emrediyorum. (ÇANAKKALE SAVAŞI)
Ya istiklal, ya ölüm.(KURTULUŞ SAVAŞI)
Vatanın bütünlüğü, Milletin istiklali tehlikededir. Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. (
AMASYA GENELGESİ)
Siz orada yalnız düşmaı deyil,Milletin ters talihinide yendiniz. (2.İNÖNÜ MUHARETANLIIKBESİ)
Hattı Müdafa yoktur, sathı Müdafa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk edilmez. (SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ
Ordular! İlk hedefiniz Akdenizdir, ileri (BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ)

Üst Alt