Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB personeli çalışanlarına ek ödeme

Konular
10
Reaksiyonlar
4
Meb tüm çalışanlarına ek ödeme yaptı.Bu yılbaşında alınacak ödeme haricinde takriben 260 T.L lik bir artış söz konusu

Yok canım dün tablo yayınlandı ama hiç bişey anlamadım ki o tablodan sadece oranlar var .Sen emin misin artış olacağından kesin emin misin ama

MEB'de Ek Ödemeler Bayramdan Önce Ödeniyor - Memur, memurlar, kpss, meb, kamu personeli, işkur, memuruz, memur alımı,kamudan haberler-Memur ve memur adayları ile ilgili yayın yapan geniş içerikli memur portalı

Özel Hizmet Tazminatı Tavanı (8.000 + 1.500) x 0,06446) = 612,37 En fazla 2 katına kadar ödeme yapılabilir.

Tabloda maaşa esas derecenize denk gelen yüzdelik oranı ile 612,37 çarparsanız ek ödeme tutarını belirleyebilirsiniz.

Bu arada eski bodrodan faydalanarak farkı bulabilirsiniz. Hayırlı olsun :)

Yok miray benim değişen hiçbirşey yok 12/3 bize hava var

Hangi ilde görev yapıyorsun? Eylül bodroda ek ödeme miktarı ne kadar? yazarsan bakalım beraberce...

Murat 13.00 lira fark ediyor senin maaşında :confused:

ALLAH BEREKET versin ne yapalım bazı memur abilere 150-200 tl fark etmiş .Yani düşük dereceye artış olmuş yeni memura hava

en yüksek devlet memuru maaşı bazında demiş.oda 420 tl takriben en düşük oran yüzde 63 oda 260 tl falan 15 tl yi nereden buldun nereden çıkardın anlamadım miray

Ahmet yanlış hesaplıyon .En yüksek devlet memuru maaşı 612 tl en düşük oran %63 ya buda zaten geçen ay aldığın ek gösterge tutarı ile aynı ediyo Yani ek gösterge oranın üstüne %63 daha zam gelmedi

Özel Hizmet Tazminatı Tavanı (8.000 + 1.500) x 0,06446) = 612,37 En fazla 2 katına kadar ödeme yapılabilir.

Eski ödemeler bu tutar üzerinden yapılıyordu.

Murattan örnek verecek olursak 385/612 yaklaşık 0,63 yani yüzde 63 civarı çıkıyor.

ek ödeme diyor.Bak şimdi daha önce çıkan kanunla Milli eğitim müdrleri şube müdürleri şeflerin ekl dersleri kesilmişti.Düzenleme yapıp ek ders yerine döner sermaye gibi ek ödeme çıkardıler müdürlere yüzde 170 Yardımcı hizmetlere yüzde 63 ödenecek yani en yüksek devlet memuru maaşı baz alınıp en az alana bunun üzerinden ek ödeme yapılacak.Ek gösterge demiyor ek ödeme.Bu yılbaşında verielecek olan maaş düzenlemesi için olan ek ödeme hariç.benim anladığım bu.
Araya yardımcı hizmetler ve genel idari hizmetler çalışanlarınıda soktular

Yok abi ya ne yapıyon keşke senin dediğin doğru olsa eskiden ek ödemeleri derecelendirmiyorlardı şimdi neden derece derece ayırmışlar dikkat etsene

Ya kardeşim sana yada bana müdüre verdiğinimi verecek.Ben lise mezunuyum o fakülte bitirmiş e onada banada diyelim 500 o zamanda adalet olmazki adam demezmi o zaman ben onca yıl nedne dirsek çürüttüm diye.Aynı zamanda maaş kıdemi ne görede ayırmış.20 YIL çalışan memur demezmi ben onca yıl hizmetim var benim alacağım farklı olmalı.

İnşallah sen haklısındır ama yorum farkı var aramızda ben farklı algılıyom o tabloyu

Bu artış değişiklik şefler içindi ama şefleri pek bir etkilemedi. Hatta benim bile çok düştü. Ama olsun bukadarınada şükür Allah yedirmeyi nasıp etsin arkadaslar.

arkadaşlar artışı nasıl hesaplıycaz bu konuyu anlamadım gitti Ek Öd.(5793sk) 398.04 diye bişeey var bumudur yani :D

12-1 kademesinde olanlar yüzde 63. bunu nasıl hesaplıyoruz orası malummm

Arkadaşlar neyi anlamadınız ya ???? Maaş değişiklikleri işlendi .En kötü ihtimal Cuma günü maaşı alınca anlarsınız

Arkadaşlar fazla sevinmeyin Eğitim Bir Sen bu ek ödeme olayını yargıya taşımış .

109 lira ek ödeme almışım reis :D
şefmisin memurmusun? derecen kaç?

arkadaşlar maaşımı kontrol ettim 45 tllik bir artış var inşallah sendika geri ödemesi değildir. ben bir şey anlamadım.

ayrıca hani 3 aylık fark yatacaktı? eğer 3 aylık birden ystmış ise artış 15 tl kadar demekki;) zengin oldum:cool:
zam alan arkadaşlar varmı?

maşallah hayırlı olsunda kardeşlerim biz neden okadar alamadık?

elif bunlar 3 aylık. 14 eylülden ıtıbaren gecerlı. eylul ekım kasım parası bu.
Çhehov dedım ya memur veya hızmetlı olman etkılıyor çalıştıgın İl etkiliyor kademe derecen etkiliyor. bir yerde paylaşmıştım kimin ne kadar alcagını ordan bakabılırsın sana ne gelcegını

Üst Alt