Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB personeli çalışanlarına ek ödeme

Miray;

Yanlış hesaplıyorsun ve diğer arkadaşlara da yanlış bilgiler sunuyorsun. 612,37 lik meblağa niçin ulaştığını ve kendini de niçin böyle bir zahmete soktuğunu anlamış değilim. İlgili bakanlık zaten çalışanların ünvanına, kadro derecelerine ve illere göre yüzdelik oran ve ilgili tutarları açıklamıştır. Şu linke göz atmanı tavsiye ederim: MEB ek ödeme miktarları ve fazla çalışma ücreti 2011 | sorgulama sgk ssk bağkur sigorta prim emeklilik

Örnek: Yardımcı Hizmetler Sınıfı, % 63, 8. derece ve üzeri, Taşra ili

Not:
- Yardımcı Hizmetler Sınıfı (Hizmetli): Denge Tazminatı (Ek Ödeme) 385,79 TL'dir.
- Genel İdare Hizmetleri (Memur) : Denge Tazminatı (Ek Ödeme) 398,04 TL'dir.

Hesaplama:
Kendi ünvanına, iline ve derecesine uygun meblağ tespit edilir, sınıfına uygun ek ödeme (385,79 TL veyahutta 398,04 TL) tespit edilen meblağdan çıkarılarak sonuca ulaşılır.

Körbıçak;

Bu arkadaşımızın ek ödemesini örnek olarak hesaplayarak ele alacak olursak, bu arkadaşımız Manisa vilayetinde olduğu için büyükşehir statüsünde olmayıp, Taşra vilayet olarak göze çarpmakta olup; kadro dereceside 12/3 ile Yardımcı Hizmetler statüsünde görev almaktadır...

Taşra ili, 8. derece üzeri, Yardımcı hizmerler oranı: % 63
Meblağ: 385,79 TL

Körbıçak arkadaşım; 385,79 - 385,79 = 0 TL (Yani hiç fark alamıyorsun...)

Not: Zaten bu yeni düzenlemede ek ödeme farkı alamayan (Yani fark yansımayan) tek grup; taşra ilinde, 8. derece üzeri, Yardımcı Hizmetlerde çalışan personellerdir...

Yawf fazla bilginin ve bunu paylaşmanın ne zararı var anlamadım. Senin zahmet dediğin şey ezberim benim :) İnsan biraz merak eder değil mi? Oran verilmiş, karşısında tutar verilmiş ama hangi rakam üzerinden bunlar yapılmış diye :rolleyes:

Yok miray onun hesabı daha kolay :) Yanlış yapıyoruz biz :)
iki dakka siteye bakacan altı üstü.

bende 160 Tl aldım ama aldığım bu maaş artışından da hıçbırşey anlamadım kı sanırım gelecek ay bellı olur dıye duşunuyorum...

Arkadaşlar 1 ocaktan geçerli yeni ek ödeme oranlarını gördünüz mü ?? Taşra da çalışan ve 8. derece üstü memurlara ohooooo bir dünya zam vermişler koskoca bi 7 puan artık bu ek ödemeye gelen 7 puanla herşey dengelenmiş oluyor. Yahu ben Manisa da yaşıyorum bu şehrin 3 büyükşehirden nerde ve hangi kalemde yaşam ucuzluğu var biri de bunu anlatsın yaaa

metın ben bodraya hıç bakmıyorum kı fark 160 tlydı ...

68 lira tutarında da benim maaşımda artış olmuş. derece 8/2

Körbıçak;

Evet inceleme fırsatım oldu arkadaşım. GİH için ek ödeme en düşük 398,00 TL iken 520,50 TL olacak...

İstemiyorum ek ödeme filan yansıtmasınlar maaşıma bu ne müdürlere (il,ilçe,şube md.) kepçe ile vermiş. Esas iş yapan alt tabakaya şefe,memura,hizmetliye çay kaşığı ile vermiş iade edeceğim verdikleri zammı....Tüm arkadaşlardan da bunu bekliyorum. Nerede eşit işe eşit ücret...

abi ilçe milli eğitim müdürü, şube müdürü, şefe kepçe ile verdi evet ama şöyle bişey var.
Örnek veriyorum Ek dersten adam 600 alırken, ek dersini vermiyorlar bu ek ödemeyi veriyorlar adamlara. he genede fark var ama biraz tabiki fark olsun.

öğretmenler 15 saat karşılığı maaş alıyorlar bizim gibi sözde 40 saat aslında ise 40 saati bir hayli geçen süreler için değil 15 saatin fazlası ekders alıyorlar onlara verilmemesi pek tabii

Bu durumda diğer memurların maaşları öğretmenleri geçmiş oldu. En düşük maaşlı memur öğretmen oluyor...

Üst Alt