Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB sınavına ülke genelinde kaç kişi başvurmuş olabilir?
meb e başvuran arkadaşlar başvururken memurdan başvuru sayısını alabilir misiniz? hizmetli, memur, öğretmen olarak ayrı ayrı başvuru sayılarını alırsanız en azından gidişatta bilgimiz olmuş olur.
Salı günü öğlen saatlerinde Konya'da kayıt toplamı 350-360 kişi idi
Birde çoğu arkadaşımız lise mezunu ağırlıklı oluyor. Bunu da şu şekilde baz alırsak; 20.000 başvuru olsa tahminim 12-13 bini lise geri kalanı ise Önlisans ve lisans şeklinde olur. Yanlışım varsa özür dileyerekten siz yorum getirin arkadaşlar konuya
dadas bence ısını son gune bırakma ınsalah olmaz da evrakta sorun cıkarsa sorunu halletmek ıcın vaktın olsun.malum her ıl kendı kafasına gore takılıyor.
Dediğim şekilde arkadaşlar 2 yıllık ve 4 yıllıklar için büyük fırsat başvuru sayısı az. Benim hedefim 2 yıllık girerek 100 almak ona göre çalışıp hazırlanın haa
Yav sende yükselt Ben 4 Yıllık normal KPSS'ye de giriyorum. Tabi bu yıl okul biterse inş Onun için 6 aydır dershane dershane takılıyorum Sende çıtayı 101 yap