Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına ülke genelinde kaç kişi başvurmuş olabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet bide o var neyse bu sınava çalışırken onada çalışmış olacaz arası 1 hafta galiba

Yok benim için arası 1 hafta değil, 35 gün :) Mayıs 29-30 açık öğretim sınavları :)

senle aynıyız galiba bende 4. sınıftayım aöf de :))) 29-30 da aöf 4 temmuzda meb 11 temmuzdada kpss :))

Evet aynıyız :) Ben 8 dersle boğuşuyorum :D Finallere nasıl hazırlanıyor sunuz? Veya hutta vizeler nasıl geçti, nasıl hazırlandınız ?

53-57-67-70-72-73 aldım sadece son 5 gün bakıyorum bol bol test çözüyorum nerdeyse aynı soruları soruyolar :)

Tam üzerine basmışsınız biz aynı kafadanız :) Vizelere 3 gün bakıyorum, finallere 5 gün bakıyorum. Notlarımızda hemen hemen aynı :) Ben pek test çözmüyorum, sadece birer kez son 10 yılın sorularını okuyorum. Birde Murat yayınevinin duvar testlerini okuyorum o kadar :D

Yoksa birde 2 yıllık muhasebe mezunu musunuz ?:)

sıkıldım ama yaw bitsede kurtulsak :) memur olsakta kurtulsak :)

evet :) 2 yıllık muhasebe mezunuyum :))

Aynen bende sıkıldım ama bitince özlerim her halde :) Biter Allah'ın izniyle inş. Memurluk için çok umutluyum kazanacağım inş.

konu başlığına bakarak yazalım arkadaşlar.konu farklı yere kaymış

ankarada 1000 geçtiğini söylediler. türkiye geneli 19000 yaklaşmış

ancıl merhaba bu ne türkiye geneli 19000 lise mi önlisans mu ????

Rakamları ayrı ayrı öğrenebilenler var mı?

Öğretmen Başvurusu Sayısı ?

Memur Başvurusu Sayısı ?

Hizmetli Başvurusu Sayısı ?

değerli arkadaşlarım vaktinizi almazsam bir soru soracağım, tip1 diyabet hastasıyım ve %40 özürlü raporum var. Öğretmen olmak en büyük hayalimdi ve buna çok yakınım. bugün kpss(b)'ye başvurdum, meb 'in sınavınada başvurursam sınavlarım geçersiz olur mu?
Her ikisinede girme hakkım var mı bu sınavların?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim...

berdem egıtım fakültesi mezunuysan yada formasyonun varsa bu sınavada girebilirsin sorun olmaz

mecitkara67;

türkiye geneli diyince hepsi giriyor içine
bu sayı 22000 ulaşabilir. bu demek oluyorki 4 kişiden 1 i girecek

Hocam kimse tam rakam veremez, verilen rakamlarda hep spekülatif olur. Başvurular bittikten sonra olmadı MEB ile temasa geçilerek rakamlar öğrenilir. Çok sıkıntı yapmayın.

sakaryada
hizmetli 260 civarı
memur 35
öğretmende 5

herkez sorup yazsa negüzel olurdu

verdiğin sayılar mantıklı soykan aşağı yukarı öyle olmalı

soykankaan;

bende ortalama memur 4000 kişi hizmetli 17000 öğretmen 750 civarı kendi tahminimdir

bensalih1131;

5000 öğretmen olması imkansız, 10000 memurda olamaz ,12000 hizmetli az ben sorduğumda bundan fazlaydı. neye dayanarak söledin 5000+10000+12000=27 000 yapar daha 20.000 e ulaşmadı

benden bir tahmın 500-750 arası öğretmen ,5000-6000 arası memur,13000-15000 arası hızmetlı basvurusu olacak.buda benden.

Bir tahmin de ben yapayım bari :)
Ortaöğretim en az ön lisans ve lisansın en az 2-3 katı olur. Bu durumda Önlisans ve lisans 6000 civarı olursa, ortaöğretim 18000 gibi. Öğretmenler ise, 1000-1200 arası olur herhalde.

bu rakam sadece memurluk ıcınmı memur ne kadar acaba ogretmen ve hızmetlı harıc yanı

neden bu kadar uzun tuttular acaba hemen aklıma komple teorileri geliyor acaba birilerinin rapor almaları içinmi uzun tuttular bu süreyi milyonların başvuracağı kpss için 10 gün süre tanınırken neden 1 ay süre verildi bu sınav için

ismail öyle bişey yok önceki sınavlardada böyleydi rahat ol

ama insanların raporlarını değiştirmek zorunda bırakmak için olamazmı

ya biliyomusun bi konu açılmış aslında hak vermemek elde değil adam 2000 yılında rapor almış başvuruyor o zaman 2006 değişikliği neden yapıldı yada neden uyulmuyor güncel raporu olanlar girmeli çok kişi bana kızacak kızanlarda çakma engelliler dir gerçekten engelli ve hakkedenler bu sınava başvurmalıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt