Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavını kazanıp çalışmaya başlarsak, aldığımız maaş ile geçinebilecek miyiz?

Faruk benım umudum yok arkadaşım 33 net var burdur antalya denizli afyon konya yazdım

boş oturmaktan iyidir az cok dememek lazım işsizliğin fakulte mezunları arasında da cok fazlaca görüldüğü şu günlerde 800-900 diye düşünmemek lazım Allah bereketini içine koyar merak etmeyin.

sevcan06;

Sevcan hanım üstte bir arkadaşa vermiş olduğunuz haklı tepkiye tebessüm ettim onun dışında bişey yok zaten gülme ikonu değil o iyi bakarsanız anlarsınız

faruk01;

Faruk arkadaşım 45 net kesin 2 sorunun cevabını hatırlamıyorum ama 1 tane daha çok çok az bir ihtimal 1 soru daha yapmış olabilirim 45 kesin olmak üzere 46 net beklentim var ama atanma konusunda tereddütlerim var genede Umarım Sizlerinde İyi Geçmiştir:)

Kimane,sevcan ve diğer tüm arkadaşlar dilerim ALLAH 'tan her kes bir yere yerleşir bence bunu hepimiz hakediyoruz

kimane ben lise düzeyinde girdim 42 netim var gerisi kısmet artık..

faruk01;

Amin Amin aylarca çalıştım (Kpss + Meb Sınavı) tabi çalıştığım hiçbiryerden çıkmış olmasa da :) ama yine de bir umut o olmazsa da önümüzde daha çok sınav var nasıl olsa :)

bende diyorumki maaşı begenmeyenler dilerimki kazanamz

Üst Alt