Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışıyorum. Ziraat bankasından iş teklifi aldım. Ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memurluk iyidir.bankalar acımasızdır.

bankayı tavsiye etmem kesinlikle geçme derim.

ben istifa ettim memurluk çıkınca.

büyüklerimiz sırtını devlete yasla derler

ilk cevabımı şaka niyetinde yazmıştım kesinlikle olduğun yerden çıkma olmadı gelcek sene bidaha sınava girme şansınız varsa kendinizi bidaha denersiniz belki daha iyi bi yere atanırsınız

yeni bir yasa geliyor engelli memur istediği yere atanma şansı doğacak... biraz sabır deyip çalışsan herşey düzelecek Allahın izniyle ama sen yolunu çizmişsin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah...

eskiden bankada çalışan arkadaşlarımın yorumlarını dikkate al.

Bence kendin daha iyisini bilirsin.devir hesap kitap devri kardeşim.bu zamanda 700 tl az bir rakam değil.bugün o paraya çalışan bir sürü engelli arkadaşlarımız var.asgari ücret zaten 780 liramı ne.
Benim bildiğim arkadaşlarım var.bende 8 yıldır yaklaşık bankacılık yani finans sektöründeyim ama şükür olsun rahatım.şunu söyleyim tabiki ziraat daha iyidir diye düşünüyorum.orda aldığın ücreti veriyorsa eğer istediğin yerede gidersen hiç düşünme git derim.
Bu arada ziraat bankasından nasıl teklif geldi sana peki.sınavla alıyorlar diye biliyorum

EFSANE_52;

Teşekkürler kardeşim ben gitme yolunda karar aldım hakkımda hayırlısı olsun yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum Kal diyenler Benim durumumu bilmeden yorum yaptıkları için o yönde düşünüyorlar 5 te çıkınca Akşam evde tek başına yemek yapmanın zorluğu aileden uzak olmanın zorluğu bir engelli için çok zor arkadaşlar.Burda verdiğim kira+ yemek extra masraflar ve bu durumun ne kadar süreceğinin belli olmamasını anca yaşayan anlar.Yani eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar.Ben daha önce sınava girip yedeklere girmiştim ordan çağırıldım.Artık bundan sonrasına bakacağız.Burdan da tüm Emss sınavına girecek arkadaşlara bu benım yaşadıklarımdan ders alıp memur oluyum devlete atanıyım hangı şehir olursa olsun Dememeleri eğer bir evleri yok ise ailelerinden uzakta bir yeri tercih listesine almamalarını tavsiye ederim.Sağolun.

Ziraat Bankası da zaten devletin bir kurumudur orda da normal memur oluyorsun ne farkeder ki?

Bak kardeşim şunu kimse söylememiş bankaya girdiğinde sana taahhütname imzalatacaklar o zaman istesen de ömss ile atanamassın başka yerlere! banka taahhütnamede diyor ki 5 yıl çalışacaksın ayrılmayacaksın bankadan eğer ayrılır isen ziraat kaç bin dolar istiyor bilmiyorum ama halk bankası 15 bin dolar vakıfda 3 bin dolar tazminat istiyor sadece bu değil aldığın eğitim lerin parasını da geri istiyor senden. Bunları düşünerek tercihini yapman doğru olacaktır.

Arkadaşlar bankadan istifa ederken engellileri tazminattan muaf tutuyorlar. Halkbankdan yeni istifa ettim bir buçuk yıl çalıştım.

benden talep ettiler ama? size tahhütname imzalattılar mı başlarken işe?

vakıfbank ... Taahhütname imzalatıyorlar son 2 yıl içinde bankada işe başlayanlara siz çok eski çalışanı olmalısınız üstelik taahhütname de imzalamadınız zannedersem.

yok eski değil şubat 2012 de işe başlamıştım.

twilight;

ozaman bu sene ömss ile atananlar gelcek sene sınava giremeyecekler öyle oluyor yani demi çünkü hizmetli olarak atananlar bir daha filan gircez diyolarda

merhaba gecmiş olsun rahatsızlığınız için.
bende 2009 yıllarında finansbankın sınavını kazanmış ve calışmağa başlamıştım.
görevimde bölge müdürünün asistanıydım. sonra memurluk sınavını kazandım ve atandım.işimden oldukcada memnunum.
ziraat bankası na gecmenizi bende pek sıcak bakmam meb. herzaman iyidir.
ziraat bankasında calışan arkadaslarım var yüksek lisans yapmış
akşamları iş cıkışı saatleri belli olmadığını ve bir cok olumsuz calıştıklarını ifade ederler.

mesafe4272;

Kararınız hayırlı olsun. Meb de devam etmenizin daha iyi olacağını düşünenlerdenim. Yanlış anşlamayın ama başka şehir vb zorluklar bence sadece işin bahanesi.

Bu arada bende şeker hastasıyım.

millet devlette memur olsam da can atıyor sizlerde bulmusnuz böyle güzel fırsatı ben daha önce de yazmıştım kalnder sah rumuzlu üyeye yapamayacanız yerleri yazıpta gidenve tekrar kara verip geri gelen arkadaslara atanamyanların önünü kesmeyin be kardesim ben mesala çok istiyorum ailemde uzak kalıp oralarda kendi ayakalrımın üstne durup. anlasışıdı sizlr sıkıntı nedir bilmyorsunuz.son bir cümle kul hakkı nediir bilirminiz sizin gibbii atanaıpt işe baslyı sonra kara verip istifa edenler bimezler adım gibi eminmki ömss 2 de atanıpta gitmeyenler cok olmştur.bu arkadaslar diyourmki insaf be:mad::mad::mad:bilsniki önümüzü ksenlere kulhakı büyüktür.

adminler konuyu kilitleyebilirmisiniz ben tercihimi yaptım artık yoruma gerek kalmadı teşekkür ederim

Arkadaş kararını vermiş bize de hayırlısı olsun demek düşer. Yeni işinizde başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt