Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalışma koşullarınızdan memnun musunuz?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Afyon'da bir okula atandım. Dün evrakları mı teslim ederekten çalışacağım kuruma gittim. Çok iyi karşıladılar. Gerek iş ortamı gerek iş arkadaşlarımla münasebetim çok güzel olacağa benziyor. Maaşları kurum kendi tuttuğu hesaplara göre belirliyor. Net maaşım: 1.245... Biraz düşük gibi geldi ama yinede şükür.

Sizlerin ki ne durumda ?

Mebde atanan öğretmen adayları ne kadar maaş aldınız??

Selam arkadaşlar ben 1 eylülde göreve basladım ve yasa gereği memurlar calısmadan ılk aylıgını pesın alıyor tabııkı bayram dolayısıyla bız erken aldık sadece kafamı kurcalayan bazı durumalr öğretmen arkadaslarım maasınız yazarsanız bu konuyu paylasabılrıız herkes ıcın hayırlı olsun ve agız tadyla harcasın..

Meb de göreve başlayan hizmetli arkadaşlar ne kadar maaş aldınız?

meraba sevgili arkadaşlarım. meb de özürlü kadrosundan hizmetli olarak göreve başlayan arkadaşlarım ne kadar maaş aldı bilgisi olan varsa lütfen yazsın. teşekkür ederim..

Maaş alamadık ki daha alsak neden yazmayayım..

1 eylülde hizmetli kadrosundan işe başladım. 7 eylülde maaş aldım. eylül ayı yarım ekim ayı tam maaş olmak üzere 1650 tl para aldım. vergi indirimi buna dahil değil, mutemet arkadaş vergi daireine gidip vergi indirimi almam için başvuru yapmam gerektiğini söyledi...

Güle güle harca yalnız eski vergi ind. belgeniz yokmuydu..
Ben evraklarımı teslim ederken mutemet arkadaş vergi ind. belgesinin fotokopisini kabul etmişti..
Ayrıca ben bugün sordum ama bana ekim 15 de alabilirsin maaşını dedi bende 6.9.2010 göreve başladım

tabbiki maaşımı seve seve yazabilirim 7 eylülde 2000 tl maaş aldım öğretmen olarak cok sükürr herkes güle güle harcasın...

Ay başında yani ayın 15'inden sonra göreve başlayanlar bir sonraki ay kıstal yevmiye (gün sayısı) artı maaş alırlar. 15'inden önce başlayanlar yine aynı şekilde göreve başlama tarihinden itibaren 15'ine kadar olan gün süresini kıstal yevmiye olarak alırlar. İlk maaşlarınız sizleri yanıltmasın arkadaşlar bir sonraki ay sadece maaşlarınızı alırsınız.

Çalışmayan eş+çocuk+eğitim durumu+özür derecesi(vergi indirimi için) bunlar maaşlarda farklılık yaratır. Ayrıca arkadaşlar vergi indirimide çok bişey yansıtmaz maaşınıza yani öyle aman aman bi artış beklemeyin 20 - 30 tl gibi cüzi miktarlarda bir artış olur.

tesekkürler bay _cin evet bu ay bu kadar yüksek almısım sonraki aylarda düşüş olacakmıs olsun bunada sükürr:))

ilker abi yalnişlik olmasin senin maaşini alman lazim başladiğin için

Valla alamadım yarın da yatmaz diyor ama ekim 15 de maaşını toplu olarak alırsın dedi...

İlker sıkma canını ekim 15 te paranın gözüne vurursun :D maaş + gün sayısı oyyyy deli para yapar :D ekim 15 te yanına geliyorum bana kerebiç ısmarlarsın heralde dimi :D

Selam arkadaşlar. Bende dün öğretmen olarak resmen başladım. İşlemlerimi yapan memur bu hafta 2 gün yevmiye ve 1 aylık maaşımın hesabıma yatacağını söyledi. Ekim ayına kalmaz değil mi diye sordum. Maaşını vermeleri için gereken herşeyi yaptık, mal müdürlüğünün hesabında yeterli para var zaten ordan yatırırlar bu hafta dedi. maaşımı alırsam burada duyururum sizlere.:D 20 Eylülden sonrada 520 civarıda kırtasiye parası yatıracaklarmış :)

hayırlı olsun virgo bin sükür diyelim ve darısı tum engelli arkadaslarımaa...

sayın arkadaşlar bu kırtasiye parası ne demek oluyor. sadece öğretmen arkadaşlara mı yoksa memur ve hizmetli tüm arkadaşlara bu hak varmı aydınlatırsanız sevinirim.

evet arkadaşlar ümit kardeşimiz çok güzel bir soru sormuş bu konuda bizlere bilgi verirseniz gerçekten memnun oluruz

Dün Meb sitesinde yayınlanan yazıda da açıkca belirtildiği gibi öğretmen ünvanıyla çalışan kişilere 540 tl hazırlık ödeneği (kırtasiye yardımı) verilecektir.
Bu parayı okul idarecileri ve memurlar alamıyor. Sadece öğretmen olanlara veriliyor arkadaşlar. Link aşağıda.
http://sgb.meb.gov.tr/but_kesin_hesap/hazirlikodenegi.pdf

Devrim kardeşim kerebiç emrin olur ister isen yollayayım yalnız bugün çok farklı bir olay ile karşılaştım mutemet arkadaş evraklarımı hazırlamış ve maaşımı yarın ve veya bir gün alabileceğimi söyledi hesaplama sonunda ise 1640.00 tl gibi bir rakam cıktı..

Eyvallah teşekkür ederim, uzun zaman önce mersine geldiğimde yemiştim çok güzeldi haala unutmam :) Mutemet ek bordro düzenlemiş. Aslında bu uygulamayı bütün mutemetler yapabilir maaştan sonra göreve başlayanlar için ama galiba insiyatif kullanıyolar. Senin ödeme emri yarın defterdarlığa gider ordaki işlemden sonra defterdarlık maaşını alacağın bankadaki hesabına aktarımı yapar ve aynı gün veya bir gün sonra evet maaşını alabilirsin. Güle güle harcama ciddi harca gülerken fazla harcasın filan parasız kalma sonra :D

7 eylülde başladım hatay -a hizmetli kadrosunda şu an itibari ile maaş söz konusu olmadı bu arada atanan tüm hizmetliler hademe olarak mı ? görev yapıo acaba paylaşımlarınızı bekliorum..

Hayırlı olsun hakan kardeşim. Dörtyol lisesine verdiler beni :D
Maaşla ilgili sana ne dediler. Hemen yatacak mı yoksa ekimi mi bekleyecez?
Bana Dörtyol memdeki görevli mutemet bir hafta içinde halk bankasındaki hesabına maaşın yatar dedi.:)

İlker abi sen maaşını aldın mı bunu merak ediyorum
Aynı şehir de yaşıyoruz Çünkü

birtan daha almadım yarın gidip bakacam mutemet arkadaş 15-16 deyince bende garanti olsun diye yarın gidip baka cam bu arada sen nerde görevlendirildin

Bursa'da bir okulda memur olarak başladım.. 6sında okula gitmiştim. Bugün maaş olarak ne yatacağını konuştuk md. yrd. ile.. Bu arada biraz anlattı bordro işlerini.. Bana devredecekler ;) Demirbaşlarıda bana devretmeyi düşünüyorlar. Neyse gelelim maaş kısmına;

1188,69TL aylık olarak yatan net para(çekmedim daha, bakanlıktan onay bekleniyormuş, 1-2 kişi de sorun varmış)

Bu paranın 54,68TL'si Asgeri Geçim İndirimi(evliyim ve 1 çocuğum var.)

Vergi indirimi için başvurmadım. Aile yardımı(çocuktan dolayı) anne çalıştığı için onun almasını istedik.

Ayrıca Teknik Öğretmen olduğum için(Yapı Ressamlığı Öğretmeni) 8/1den başladım.

İlk bakışta düşük geldi ;)

Mebde ben de hizmetli kadrosundan işe başladım. İşimden ortamımdan çok memnunum. İlçe müdürlükte bilgisayar başında görevim verildi. Daha henüz bir iş yapmadık. Orada beraber başladığımız engelli arkadaşlar ve diğer iş arkadaşlarımızla kaynaşmak dışında. Yeni öğretim yılına giriş nedeniyle yoğun bir ortam var ama bize daha yansımadı. Maaşları da müdürümüzün toplantılarından fırsat bulup imzatalabilirlerse alıcakmışız. :)

arkadaşlar benim daha maaş almam haftaya kaldı herkeste bir buçuk aylıklarını yazıyolar tam maaşı bir türlü öğrenedim acaba maaş alan yada bilen hizmetli arkadaşlarımız varsa burda paylaşırsanız memnun olurum iyi akşamlar

Benden daha zor durumda olan arkadaşalr için bu sınava girmemiştim.Sonradna engelli oldum için.Pek düşünmemiştim ama alınan maaşları görünce vayy dedim:D

Ben merkez deyim ama bende MUT luyum birtan

kahramanmarasta işe baslayanlar haberleselım varmı benden baska marasta baslayan.maras il milli egıtım mudurlugundeyım...herkese hayırlı olsun...

Üst Alt