Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de göreve başladım. İlk maaşım az değil mi?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Temmuzun 3ünde hızmetlı memur olarak göreve başladım bugün müd.yardımcısının odasına gıttıgımde bu ay 43 gunluk maas alacaksın dedi buda tahminen 2852 olur dedi bu az degılmı bunu ben aya vurduğunda 1982 lira eder evlıyım esim calısmıyor 3 derece engelliyim memurlar.net ttekı maas hesaplamalarına baktığımda gerekli nıtelıklerle 2151 lira almalıydım sizce az degılmı

Kurumunun muhasebesi ile görüşmen daha sağlıklı olacaktır. Bende ilk işe girdiğimde girişimi tam olarak yapamadıkları için 148 TL eksik aldım. Pek umursamadım. ek olmadan 1,936 TL maaş alıyorsun bu durumda da normal görünüyor. Bu ayda zamlı maaş alacaksın bu ayki bodronu alıp diğer ay ile karşılaştır ve Vergi indirimi için başvur.

maaşın normal memur maaşı. problem yok. anlaşmalı banka varsa promosyonda alırsın 1 seferlik.

1. haberlerde verilen maaş gerçeği değil genel görüş kapsamı yansıtır.. Bu nedenle basında verilen rakamlara inanma..
2. Her Kurumda aynı kategoride aynı derecede olsanız bile aynı maaş vermez. Dolayısıyla girdiğin kurumdaki verilen maaş doğrudur.
3. Memurlar.net sitelerinde güvenilir kaynak olsa dahi inanma... Kurumlarda ödenekler farklı çıkacaktır. Nedenini zamanla anlayacaksınız..

Maaş bordrosu elinize aldığınızda detaylı inceleyiniz. Fark var ise mutametliğe sorabilirsiniz. Pek değişiklik yapmayacaklardır (belki de yapar)

NETBUS

Personel ilgileniyor olması lazım kayıt evraktan dilekçe yazdırması da gerekebilir. Personel ile görüşsün bu konuda.

ekpss den mebe atandım ne kadar maaş alacagız ayın 15 de

arkadaşlar mebe atandım yeni ayın 3 de işe başladım ayın 15 de maaş yatacak evliyim 1 cocugum var 5 yaşında eşim çalışmıyor ne kadar hesabıma maaş yatar

Hayırlı olsun öncelikle.Bunlar KBS sisteminde senin özlük bölümüne işlenir ve dosyanda saklanır.Alacağın maaşın artıları bu belgelere göredir.Eş ve çocuk yardımı gibi...Memur olan kişinin maaşına eşi çalışmıyorsa eş yardımı,çocuğu varsa çocuk yardımı adı altında bazı ücretler eklenir.Maaşın sistemde bunlara göre düzenlenir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

dediginiz asgari geçim indirimi oluyor çalışmayan eş ve cocuk için maaaşa yansıyor bu aile durum bildirimi formu oluyor fakat aile yardım bildirimini anlamadım

53 güne 3367tl aldım e-bodradan temmuz ayı net ödenen 2045tl yazıyor

arkadaşlar maaşımızdaki gün sayısını hesaplarken iş günlerini mi hesaplamalıyız yoksa hafta sonlarınıda katmalımıyız ?birde bizden kesilmeyecek vergi nin adı nedir ne vergisi diye gçiyor? bodrodan kontrol etmek istiyorum faydalanıp faydalanmadığımı

Valla ben 2045tl aldım Allah devletimize zeval vermesin hizmetli kadrosuna atanmadan önce 8 yıl aynı fabrikada çalıştım 1400tl ile çıktım işten devlet 2000tl nin azda olsa üzerinde veriyor öpünde alnınıza koyun millet 3 aylık 900 tl alıyor beyler bayanlar niğmete şükretmeyenin niğmeti artmaz

arkadaşlar maaşımızdaki gün sayısını hesaplarken iş günlerini mi hesaplamalıyız yoksa hafta sonlarınıda katmalımıyız ?birde bizden kesilmeyecek vergi nin adı nedir ne vergisi diye gçiyor? bodrodan kontrol etmek istiyorum faydalanıp faydalanmadığımı

bunun cevabını bilen var mı

ben ayın 2 sinde işe başladım ama1926 tl aldım yani 1 aylık aldım neden böyle oldu anlamadım ? çalışmadığımız ayım ve ek olarak çalıştığımız gün kadar ekstra almamız gerekmiyormu ram da çalışıyorum ?

selam arkadaslar maaş bordro sunu kurumdan mı alacagız, ınternetten bakabiliyormuyuz?

Hizmetli memur ne oluyor, hizmetlinin memuru mu varmış? Hizmetli isen ilk maaşın normal. Vergi engelli engelsiz tanımadan kesiliyor. Sadece vergi indirimine başvurarak az buçuk faydalanabilirsin. Maaşını beğenmeyenler, işe girmeden önce ne kazanıyordunuz? Devlet elini verse kolunu almaya çalışanlar var. 1000 tl ile geçinmeye çalışanlar var. Bilmem devlet az veriyor, şöyle böyle ayaklarını geçin. İşe girdiyseniz şükredin. Atananlara başarılar, atanamayanlara sabır ve inş. atanmalarını dilerim.

ka_rakartal Az almışsınız bir tam aylık ve artı olarak ilk iş başı yaptığınız günden Temmuz 15'e kadar olan sürede de ek olarak almanız gerekirdi.. Maaşınız ilk işe başı yaptığınız günden itibaren olmalıydı, kurumunuzun maaşını yapan memura durumu iletin eksik ödendiğini belirtin, yatmayan gün sayısı hesaplanarak adınıza tekrar ödeme çıkartılır.

ben 16 yıllık lisans mezunu (2.derece %60 vergi ind.) ulaştırma bakanlığında gih sınıfında vhki memur 3/3 derece kademe olarak 2440 tl. alıyorum. allah bereket versin

Ben MEB 'de ayın 7sinde başladım. Ayın 15inde 2490 tl Maaş aldım.şimdi aylık net maaşım ne kadar ? Nasıl hesaplama yapmam gerek ?

naps

emeklilik ve memuriyet sicil numaramızı ögrenebilecegimiz bir bir site var mı yoksa baglı oldugumuz kurumdan mı ogrenecegız

e devletten bakıp emekli sicilini ögrene bilirsin yani e devletten maaş bodrona bakacan

Ben ayın 8.de iş başı yaptım. Çocuk yok, eşim çalışmıyor. Vergi indirimim birinci derece daha önceden vardı. Muhasebe bölümüne işe giriş belgesini verdiğimde vergi indirimini uygulamak için ne kadar orana sahip olduğumu gösterir belge istedi. Gelir idaresi başkanlğına gittim dilekçeyi verdim, bana kuruma yazı ile bildireceklerini söylediler. Yani bu ay aldığım maaşta vergi indirimim yok bildiğim kadarıyla çünkü daha yazı gitmemiştir kuruma. Bütün bunlar göz önünde tutulduğunda ilk aldığım maaş 7+30 olarak 2550 lira. Aylık olarak 2067 lira yapıyor. Kurum meb, kadro hizmetli. Sizce maaş normal mi..??

@hakan gedik Kurum siciliniz ve Emeklilik Sicil numaranı mebbiste görünür, kurumun mebbisi şifresiyle girerseniz tüm bilgileriniz mevcuttur.

@ankiloz çocuk yok eşin çalışmıyor vergi indiriminde yansımadığına göre maaşın normal.

1-hangi ünvanlı kadroda çalışıyorunuz.
2.-evlimisiniz.eşiniz çalışıyor mu.
3.-evli iseniz çocuk sayısı kaç.bunların kaçı 6 yaşın altında.
4-sendikaya üyemisiniz.
5-memuriyete 01 ekim 2008 den sonra mı,önce mi başladınız.
6-memuriyete başama tarihi nedir.
7.-ne mezunusunuz.lise ise düz lise mi,esleklisesi mi.derece ve kademeniz.
bu bilgileri verirseniz maaşınızı net olarak hesap edebilirim.

ankiloz e devletten baksana ne kadar oldugunu görürsün

yeni atanmış engelli hizmetli maaşı ne kadar olmalı ?

merhaba arkadaşlar meb e yeni atanmış engelli vergi indirimi dışında bir şeyden yararlanmayan bir hizemetli maaşı ne kadar olmalı

Üst Alt