Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de kim hangi şehire atandı?

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,380
Ataması kesinleşen arkadaşları kutluyorum. Dilerim bundan sonraki süreç kendileri için de aileleri için de sakatlar için de çok çok çok daha güzel olur...

Dilerseniz kim hangi ile atandıysa yazsın bu başlığa; böylece aynı kente atanan arkadaşlarımız buluşup birlikte hareket edebilirler...

memur antalya...ama antalyanın neresi onu çözemedim hala:s

Memur - İstanbul (İl milli eğitime gittim bugün eve tebligat yapacaklarmış)

KONYA- Hizmetli.
Aynı şehir varsa özelden yazabilirsiniz...

arkadaşlar sizlerin adına sevindim.sizleri kutlarım.aramıza hoş geldiniz, umarım yerinizden de memnun kalırsınız ,kendize iyi bakın byyy

memur/ankara...

ankara milli eğitimi aradım bugün, bilgilerimiz ulaşmamış. konuştuğum memurun da bilgisi yoktu önümüzdeki süreçle ilgili. sanırım yine bir bocalama yaşanacak bu dönem. hafta içi yine arayıp netleştirmeye çalışacağım nereye atanacağımı, ne zaman başvuru yapacağımı...

Ankara (hizmetli)
bende sabah gittim. il müdürlüğüne. ongün kadar zaman daha ev hapsindeyiz. il içi dağıtım yapmaktan bahsediyorlar . ramazanda böyle beklemekle geç-ip gidiyor. sesiz harf haftaya bilgi alırsan banada haber et. selam.

nevşehir memur atandım arkadaşlar işe başlamak için napıcaz belgeler nelerdir başvuru nasıl olucak bilgisi olan varmı

diploma rapor savcılık kağıdı. 6 fotoğraf. askerlik ilişik durumu bilgisi.varsa sertifikaların.bildiğim bunlar. gerisini müracaatta hallederiz inşallah.

Samsun hızmetlı. Ardım gorustum kadrolrın ılcelere dagıtılacagını soyledıler. 15 ıcınde goreve basalanacagını osyledıler. Pazartesı gunu gelıp nufus kagıdınızla burda olun dıploma ve saglık raouru ıle soylenen bu.

Arkadaslar bu lınkdekı belge ozurlu atamaları ıcınmı yoksa kpss adayları ıcınmı

96 puanla izmire atandım ilk tercihimdi çok mutluyum..

MEMUR- AFYON arakdaşalr atanamayan arkadaşlara da diger kurumların sınavında başarılar allah herkese nasıp etsın...

Üst Alt