Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de kim hangi şehire atandı?

merhaba arkadaşlar.
memur olarak KARSA 70 puanla atandım. herkese hayırlı olsun

memur- konya kendi memleketim. arkadaşlar bizzat gittim bu gün görüştüm daha bişey bellideil, bize bakanlıktan listeler gelmedi dediler

Merhaba arkadaşlar Memur 74 puanlar 5. tercihim Erzuruma atandım:)
Erzuruma atananlar gelin bir Erzurum barı oynayak:)
hepimize hayırlı olsun umarın diğer alımlarda tüm hakeden arkadaşlarda atanır...
Atanamayanlar kesinlikle üzülmesin ben saydım hatırladığım kadarı ile 8. sınavımmış bu...
3 yıldır uğraşıyorum ve sonunda nasip oldu...
Lütfen sizde yılmayın ve çalışmaları bırakmayın Çalışan mutlaka kazanacaktır...
Hepinizin atanması dileği ile dua ile kalın...

Kazanan arkadaşları kutluyorum...

84 puan ile İstanbul (memur)

memurlar

memurlar ilçe milli eğitim müdürlüklerinemi atanacaklar..

bundan sonraki süreç nasıl işleyecek

ilker bey sizden hep emeklilik sorularına cevap alıyoruz acaba sizin emeklilik hakkınıza ne kadar var ben sizi emekli falan zannetmiştim

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun bende 82 puanla ilk tercihim olan istanbula atandım

Hayırlı olsun kazanan arkadaşlarımız,tebrikler .. : )

Hayırlı olsun arkadaşlar tebrikler........

Öncelikle kazanan arkadaşları tbr ederim ..Kazanamayanların ise ümidi kesmeden devam...
Mersin---Memur...
Bu arada mersin de il meb giden var mı ?

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayan arkadaşlara ise sağlık bakanlığının ve açılacak diğer sınavlarda başarılarını diliyorum.

2009 mezunu olmam nedeniyle ilk tercihim konya olmadı maalesef...

92 puanla İzmir. ( HİZMETLİ )

92 puanla memur olarak samsuna yerleştim ve il müdürlüğündeki hanımefendi pazatesi günü gelin dediler ve ayrıca toplantı yapıyorlardı atanacakların yeri için...

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni işlerinde başarılar diliyorum.
Kazanamayan arkadaşar ise hiç üzülmesin bu son sınav değil. Bundan sonraki sınavlarda kazanmalarını diliyorum...

Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ediyorum....İzmir deki arkadaşlar umarım Bucayada dağıtımınız olur:) bekleriz...

İlker bey merhaba benim 1999 yılında epilepsi rahatsızlıgından dolayı amış olduğum %40 oranında raporum var acaba atama esnasında raporun yenilenmesi istenebilirmi istenirse aynı oranda yeni bir raporalabilirmiyim

slm arkdaşalr herkese hayırlı olsun diyrum bende 90 ile kaldım yedek sırlama ne zaman olur ki ist tercihimlerım en sonu idi ve 90 ile kalmış yedek olursa atanırmıyım acaba atarsam ist mu olur teş ederim

MEB sınavını kazanan arkadaşları tebrik ederim.Görev yerleri hayırlı olsun.

slm arkadaşalar herkese hayırlı olsun bende izmire atandım az önce bir arkadaşımızın 2006 öncesi raporların geçerli sayılmayacağını okudum sizin bu konuda bir bilginiz var mı arkadaşlar gerçi ben sınav klavuzunu defalarca okumama rağmen 2006 sonrası raporlar kabul edilecek yazısı göremedim

memur istanbul:) atanamayan arkadaşlar merak etmesin eninde sonunda onlarda bi yere yerleşirler.çünkü bu sadece başlangıç...

Üst Alt