Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Memur 74 puanlar 5. tercihim Erzuruma atandım
Erzuruma atananlar gelin bir Erzurum barı oynayak
hepimize hayırlı olsun umarın diğer alımlarda tüm hakeden arkadaşlarda atanır...
Atanamayanlar kesinlikle üzülmesin ben saydım hatırladığım kadarı ile 8. sınavımmış bu...
3 yıldır uğraşıyorum ve sonunda nasip oldu...
Lütfen sizde yılmayın ve çalışmaları bırakmayın Çalışan mutlaka kazanacaktır...
Hepinizin atanması dileği ile dua ile kalın...
92 puanla memur olarak samsuna yerleştim ve il müdürlüğündeki hanımefendi pazatesi günü gelin dediler ve ayrıca toplantı yapıyorlardı atanacakların yeri için...
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Yeni işlerinde başarılar diliyorum.
Kazanamayan arkadaşar ise hiç üzülmesin bu son sınav değil. Bundan sonraki sınavlarda kazanmalarını diliyorum...
İlker bey merhaba benim 1999 yılında epilepsi rahatsızlıgından dolayı amış olduğum %40 oranında raporum var acaba atama esnasında raporun yenilenmesi istenebilirmi istenirse aynı oranda yeni bir raporalabilirmiyim
slm arkdaşalr herkese hayırlı olsun diyrum bende 90 ile kaldım yedek sırlama ne zaman olur ki ist tercihimlerım en sonu idi ve 90 ile kalmış yedek olursa atanırmıyım acaba atarsam ist mu olur teş ederim
slm arkadaşalar herkese hayırlı olsun bende izmire atandım az önce bir arkadaşımızın 2006 öncesi raporların geçerli sayılmayacağını okudum sizin bu konuda bir bilginiz var mı arkadaşlar gerçi ben sınav klavuzunu defalarca okumama rağmen 2006 sonrası raporlar kabul edilecek yazısı göremedim